Krzysiek78 Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 SADYGPOL NIP: 7010894238 Ja mam u Nich utopione jakieś 45 tysięcy. Sprawa była w windykacji, podobno firma zrobiona typowo pod przekręty. Nie szedłem z Nimi do sądu, bo skoro to przekręt to sąd też nie pomoże. Złożyłem zawiadomienie do prokuratury, coś zaczęło się dziać. Ktoś jeszcze miał z Nimi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom86 Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Nie tylko ty jesteś oszukany, wystarczy trochę poszukać i od razu wyskakuje na giełdach długów że nie płacą. Poczytaj sobie opinie o nich https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23967171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz98 Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Witam Ja mam u nich 100 tysięcy wtopione. Sprawa poszła do sądu .Komornik na nich siedzi ale nie ma co wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi