Miki18p Napisano 4 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2021 Dzień dobry, Czy ma ktoś informację o firmie Amka S.R.O Praga ? O osobie, która przedstawia się jako Piotr Orocz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyla127 Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 Proszę o kontakt 730860040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyla127 Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fresh Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 Uważajcie i nie dajcie nic bez kasy. Nas zrobili na 80 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyla127 Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 Zgłaszajcie to na policję w zeszły czwartek ten człowiek (podając się za niego) załadował u mnie samochód ziemniaka nie zapłacił kontakt się urwał ta sama sytuacja pod Poznaniem! Odezwała się dziś do mnie pani że w marcu wyjechał od niej samochód kapusty też nie zapłacone!! To ta sama osoba ten sam sposób działania tylko pod innym podszytym imieniem i nazwiskiem! Takich osób jest na pewno więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom86 Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 Jeżeli wzieli towar i nie zapłacili to do sądu nie warto z tym iść o nakaz zapłaty bo to nic nie da i tak nie zapłacą. Tylko policja i prokuratura na takich oszustów działają. Mi też jeden wzioł towar i nie płacił rok dopiero jak mu się do d*py dobrala prokuratura i grozila mu paka to pieniądze szybko znalazł. Jak coś to mogę podać namiary na tych co mi pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gospodarstwo rolne 1977 Napisano 15 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2022 Proszę o kontakt Tom86 skrzynka fret5@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalinkatomek2012 Napisano 5 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2022 Dawajcie ich do windykacji. Z nimi normalnie nic się nie da zrobić. Wzięli towar i urwali kontakt złodzieje! Nam prowadziła to kancelaria z gdanska zostawiam numer do niej 881.501.751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi