Gość lol Napisano 24 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2022 Rekin biznesu, tytan intelektu, nie śfagier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadownik Napisano 24 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2022 Racja śwagier! Ciemny lud to kupił i sadzi. Jakość się obroni i zawsze się sprzeda w dobrych pieniądzach. Hascon, algi itp. Ale trzeba mieć dodatkowe źródło utrzymania… A sad traktować jak drogie hobby. Zapomniałem dodać ze trawę kosimy co tydzień w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik z wgr Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 Paweł już nawet komór nie gazuje bo prąd drogi. A jabłka są takie opłacalne dla niego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik z Snd Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 Przecież mówił, że chłodnictwo ma dobre, jak nie najlepsze. Energii mało co pobierają mu agregaty, to taniej wyjdzie pozwolić jabłku oddychać, niż generator podpiąć. Zastanawia tylko, dlaczego później w listopadzie z galą ucieka i brakuje pół deski w skrzyni, taka wysuszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadownik Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 Może należałoby trochę mniej śmiać się z pana Pawała ?! Jeszcze się zdenerwuje i skończy działalność na yt a wraz z nią skończy się najlepszy sadowniczy stand up w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzimy nie spimy Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 Po ile drzewka u Kamili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Głodny wiedzy Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 Panie Pawle, czym opryskać jabłonie przed nadejściem zimy. Hascon czy algi, a może wyrer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 3 godziny temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: Po ile drzewka u Kamili? Sprzedane wszystko, już nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sądzimy nie śpimy Napisano 26 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2022 10 godzin temu, Gość Xyz napisał: Sprzedane wszystko, już nie kupisz Źle to wygląda Nic nie można sprzedać bo inni weszli na nasze miejsce Trzeba sadzic bo jest za mało Jabłek przybranie w czerwcu Kto nie przygazoeal do czerwca to przegrał zycie...3 za wagę będzie Pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadownik Napisano 26 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2022 Panie Pawle. Opryskalem sad i zapomiałem dodać vyrer. Czy teraz mam koniecznie opryskać dodatkowo vyrerem?! Mieszać z wodą czy solo? Dodam ze woda twarda jak pańska gala w październiku z KA. pozdrawiam, cham spod grójca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość proboszcz Napisano 27 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2022 W dniu 26.10.2022 o 09:56, Gość Spadownik napisał: Panie Pawle. Opryskalem sad i zapomiałem dodać vyrer. Czy teraz mam koniecznie opryskać dodatkowo vyrerem?! Mieszać z wodą czy solo? Dodam ze woda twarda jak pańska gala w październiku z KA. pozdrawiam, cham spod grójca Solo kropidłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadownik Napisano 28 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2022 Drogi panie Pawle!!! Czy warto jeszcze zrobić harvistą glostera po delikatnym gradzie i z lekkim wtórniakiem?? Dodam ze opakowanie mi się kończy, może pan ma jakieś stare skrzynie na handel ?! pozdrawiam, oddany subskrybent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość uczeń proroka Napisano 28 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2022 2 godziny temu, Gość Spadownik napisał: Drogi panie Pawle!!! Czy warto jeszcze zrobić harvistą glostera po delikatnym gradzie i z lekkim wtórniakiem?? Dodam ze opakowanie mi się kończy, może pan ma jakieś stare skrzynie na handel ?! pozdrawiam, oddany subskrybent Harvista tylko z Węgier Oberwiesz na początku grudnia prosto w Łuszczkę i podasz za Red Capa taki będzie wybarwiony 3mam kciuki za powodzenie misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadownik Napisano 28 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2022 W grudniu miałem płynnie przejść z rwania do sadzenia nowej kwatery. Nie wiem tylko co wybrać?! Gloster, ajdared ?! Widziałem ze pan Paweł ma alwe, gale must, prince’a, ajdareda, rubinstara. Ma zamiar sadzić rubinstara to może i ja tak zrobię, w końcu ma nosa do handlu to przecież nie może się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość uczeń proroka Napisano 29 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2022 8 godzin temu, Gość Spadownik napisał: W grudniu miałem płynnie przejść z rwania do sadzenia nowej kwatery. Nie wiem tylko co wybrać?! Gloster, ajdared ?! Widziałem ze pan Paweł ma alwe, gale must, prince’a, ajdareda, rubinstara. Ma zamiar sadzić rubinstara to może i ja tak zrobię, w końcu ma nosa do handlu to przecież nie może się mylić. Zacznij od telefonu do Kamili co jej zostało w szkółce bo spadownicy biorą tylko extra towarem + 17 Wyczucie rynku też ważna sprawa i pamiętaj jest masa jest kasa oraz czas płaci nie odmiana Nos jest ważny ale uszy też i trzeba robić z nich użytek,nie słuchać glupot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User Napisano 29 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2022 W dniu 25.10.2022 o 16:44, Gość sadzimy nie spimy napisał: Po ile drzewka u Kamili? 22zl Gala…. wyb.ex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzimy nie spimy Napisano 29 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2022 5 godzin temu, Gość User napisał: 22zl Gala…. wyb.ex Co tak tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 29 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2022 1 godzinę temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: Co tak tanio? Promocja z okazji 1 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 29 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2022 4 godziny temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: Co tak tanio? W sadownictwie słabo, to i drzewka staniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik wgr Napisano 29 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2022 Coś paweł chyba się zajął rwanie m bo już od tygodnia brak jego video na YouTube.. Może nie ma ludzi.. I sam rwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 21:38, Gość Sadownik wgr napisał: Coś paweł chyba się zajął rwanie m bo już od tygodnia brak jego video na YouTube.. Może nie ma ludzi.. I sam rwie.. Paweł podobno kopie drzewka u Kamili. Tam są braki, co wykopie to jego po 25 ziko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2022 Kazana. Czy za te parę marnych litrów miedzi, warto było stać się MEMEM????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2022 4 godziny temu, Gość Gość napisał: Kazana. Czy za te parę marnych litrów miedzi, warto było stać się MEMEM????? Warto Ubaw bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik wgr Napisano 31 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2022 Paweł dostał rachunek za prąd i chyba go zatkało bo coś go nie widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spadownik Napisano 31 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2022 Drogi panie Pawle, niech pan nagra jakiś komunikat bo nie wiem co mam robić w sadzie. Wapnować ?! Kosić trawę na zimę? Jakiś cynk ? Bor ? Mocznik ? Miedź mix czy miedź 700?! Już przelewy z grupy pojawiają się częściej niż pańskie komunikaty. p.s jak radzi pan sobie z kretami w sadzie ? pozdrawiam, wierny widz i fan alg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi