Gość GarbatyRolnik Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Jak stawki oferujecie teraz ukraińcom przy zbiorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2019 12 zł na godzine. Ludzie porządni w kwestii rwania i zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Warka 10zl. Ludzie porządni w kwestii rwania i zachowania. Nie dajcie się zwariować. Przy tej ilości jabłek jeszcze im podnosi stawkę. 10zl to jest netto. Dolicz spanie prąd wodę gaz ubezpieczenie rejestracje swój czas na to wszystko i paliwo u wychodzi 16zl. A tyle dostaje ludzie po studiach którzy coś umieją A nie tylko szo szo nie panimaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 29 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2019 10 zł/h to jest stawka maksymalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lemiesz Napisano 29 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2019 14zł na godzine w tym dwa razy przerwa 0,5godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzes Napisano 29 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2019 12 zł plus pokoj lazienka aneks kuchenny. Wyżywienie we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kwasiarz Napisano 29 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2019 10 zł dla zwykłych roboli, 12 zł dla bardziej zaufanych. Zapewniam spanie i resztę wygód bez wyżywienia. Nie ma problemu z ludzmi a praca u mnie jest nie lekka. Główna uprawa to kapusta i jej przerób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hedonista Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2019 W dniu 29.08.2019 o 20:46, Gość Kwasiarz napisał: 10 zł dla zwykłych roboli, 12 zł dla bardziej zaufanych. Zapewniam spanie i resztę wygód bez wyżywienia. Nie ma problemu z ludzmi a praca u mnie jest nie lekka. Główna uprawa to kapusta i jej przerób. Mateusz ogłosił 13 zł netto czyli 17 zł/brutto od stycznia i co roku o 15% więcej aż dogonimy Niemcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2019 Ogłosił stawki ale dla Polaków. Temat jest o ukraińcach. Płace 12 zł ukrainie za zbiór jabłek. Ludzie kumaci, nie trzeba ich uczyć i pilnować. Mam czworo ludzi z Polski 14 zł na godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hedonista Napisano 9 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2019 9 godzin temu, Gość paweł napisał: Ogłosił stawki ale dla Polaków. Temat jest o ukraińcach. Płace 12 zł ukrainie za zbiór jabłek. Ludzie kumaci, nie trzeba ich uczyć i pilnować. Mam czworo ludzi z Polski 14 zł na godz Dużo osób płaci takie same stawki Ukraińcom jak i Polakom. Napisałem jaki ma być trend wzrostu płac. Większość ekonomistów i przedsiębiorców przewidywało wzrost płac na poziomie 10% w skali roku, a nie 15%. hedonista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 9 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2019 Okolice grojca 10zl. Kierowcy próbują wywindowac cenę na 11 ale chyba w tym roku im się nie uda. Przy ubiegłorocznym plonowaniu nie mieliby z tym problemu. Ludzie grzeczni, dobrze pracujący, więc ja takich również dobrze traktuje bo na to zasługują. Czarne owce którzy buntuje innych wyjeżdżają po 1 dniu. Minimum 6 skrzyń na głowę przy jabłko 7-9cm. Jeszcze tydzień, skończą kopać kartoszki i będą jechać. Już w tym tygodniu można odczuc coraz większy napływ pracowników. Nie panikujcie, co roku w okresie od 15 sierpnia do 15 września brakuje rak do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 10 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2019 W dniu 8.09.2019 o 20:50, Gość paweł napisał: Ogłosił stawki ale dla Polaków. Temat jest o ukraińcach. Płace 12 zł ukrainie za zbiór jabłek. Ludzie kumaci, nie trzeba ich uczyć i pilnować. Mam czworo ludzi z Polski 14 zł na godz Większej głupoty dawno nie słyszałem. Kolego Pawle stawki dotyczą pracowników każdej narodowości na terenie Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi