Gość stop....... Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2016 Zeby zarobic to trzeba miec jako takie pojecie o robocie;a nie najac fajtlape i sie z nim meczyc bo on tylko liczy zeby godzina zleciala.jak kto najmuje tylko do ciecia kapusty na kilka dni to moze i po 20 zl na godz dac bo to tylko kilka dni i nie ma znaczenia cena bo to sa tylko chwile;ja zatrudniam Polakow caly rok dostaja 2500 na mies i jest ok.z drugiej strony sa lldzie bardzo sprytni ktorym mozna dac i 15zl bo zrobi za 2 lub 3 niedomylkow i uwazam temat za zamkniety;nie ma co sie rozpisywac bo jak kto chce wiecej zarobic o bylo sie uczyc albo wynocha za granice;a potem ma pije,zona ...... i inne takie tam.pozdro dla pracodawcow i pracownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2016 dokładnie tyle w temacie , dawajcie ile chcecie i ile się wam opłaca ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2016 Ja place 6,5 na godz i daje wszystkie produkty, kucharka im gotuje obiad za kucharka ja place. Maja centralne, prysznice, pralkę, prawdziwy hotel pracowniczy. Wydają tylko na swoje zachcianki. pracowników mam tyle ile mi w danej chwili potrzeba. Nie wiem skąd wy macie te stawki po 11 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2016 w charsznicy płacili na jesień 120 zł za 8godzin + żarcie exktera przy zwózce i wycince jeszcze murzyny fochy stroiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gfj Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2016 trzeba oddać wszystko jeszcze będzie mało zębatkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudnia 2016 Zeby zarobic to trzeba miec jako takie pojecie o robocie;a nie najac fajtlape i sie z nim meczyc bo on tylko liczy zeby godzina zleciala.jak kto najmuje tylko do ciecia kapusty na kilka dni to moze i po 20 zl na godz dac bo to tylko kilka dni i nie ma znaczenia cena bo to sa tylko chwile;ja zatrudniam Polakow caly rok dostaja 2500 na mies i jest ok.z drugiej strony sa lldzie bardzo sprytni ktorym mozna dac i 15zl bo zrobi za 2 lub 3 niedomylkow i uwazam temat za zamkniety;nie ma co sie rozpisywac bo jak kto chce wiecej zarobic o bylo sie uczyc albo wynocha za granice;a potem ma pije,zona ...... i inne takie tam.pozdro dla pracodawcow i pracownikow Pajacu jqki ty mwasz szacunek dla ludz ze jeezcze ci ktos nie napral o co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Ja tylko Polaków zatrudniam, nie Ukrainę, wznowic handel z Rosją Edytowane 23 Grudnia 2016 przez IGRiT usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 Ja z mazowieckie też płacimy 7 ale było i tacy ze chcieli 8. To też do domu. Jak pozwolimy żeby rządziły to będą nami rsądzić i robić co chcą. jak chcesz ludzi za darmo to musisz do Afryki jechać tam dosyć w siatkę nalapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 witam, ja też płaciłem 7 w rwanie i teraz i nie ma problemu, a kto chce płacić 8 to niech płaci jego wybór. A ta złotówka w kwesti całego rwania to około 10 tyś a za takie pieniądze można sobie zawsze jakąś maszynę kupić czy poprawić warunki dla Ukraińców w mieszkaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 musisz mieć chyba 100 ha zeby 1 zł oszczędności na godzine dało 10 tyś oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ROMAN Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 OD NOWEGO ROKU SKOŃCZY WAM SIE ZATRUDNIANIE ZA 7-8 ZŁ KAZDY MUSIAŁ BEDZIE PŁACIĆ NAJMNIEJ 12 ZŁ NIE BEDZIE WYZYSKU PRACOWNIKA SAMOCHODY Z SALONU PO 100-250 TYS,ZŁ INFINITI MERCEDESY LEKSUSY A CHYTRY SKNERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argon Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 12 brutto daje 8.5 netto wiec glownie panstwo zarobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 musisz mieć chyba 100 ha zeby 1 zł oszczędności na godzine dało 10 tyś oszczędności tylko trzydzieści parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2016 OD NOWEGO ROKU SKOŃCZY WAM SIE ZATRUDNIANIE ZA 7-8 ZŁ KAZDY MUSIAŁ BEDZIE PŁACIĆ NAJMNIEJ 12 ZŁ NIE BEDZIE WYZYSKU PRACOWNIKA SAMOCHODY Z SALONU PO 100-250 TYS,ZŁ INFINITI MERCEDESY LEKSUSY A CHYTRY SKNERA chcesz 12 zł to jedz do Niemiec, zapłacisz za mieszkanie prąd gaz wodę to ci się zaraz odechce a i pracować będziesz musiał bardziej nie to co w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 za jakiś czas wogóle nie bedzie ukraińców nawet jak bedzie ktos chciał dać więcej. Skończy sie raz dwa chodzenie z rączkami w kieszeni po polu i doglądanie "murzynów" jak to ktoś ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 Zarob 12 brutto odprowadz podatki, dojedz do pracy wruc z niej, zaplac za mieszkanie prad gaz, pojedz do biedronki na wlasny koszt, kup sam warzywa. Zobaczysz ile Ci zostanie. A teraz druga strona medalu: zaloz sad, kup drzewka, rusztowanie, opakowanie, maszyny, postaw chlodnie, kup opryski, nawozy, paliwo, ponies wydatki stale (ubezpieczenia) i SPRZEDAJ NA KONIEC JABLKO ZA 0,60GR!!!!! Eldorado sie skonczylo i nie wruci. Dobre jutro juz bylo w sadownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 Nie jest to prawda. Nie ktorzy szanuja Swoich pracownikow i pracownicy doceniaja to. Do mnie przyjezdzaja Ci sami juz kilka lat. Stawka to jedno, a socjal, relacje to cos rownie waznego. Pracownik to nie "murzyn" tylko czlowiek, ktory potrzebuje szacunku. za jakiś czas wogóle nie bedzie ukraińców nawet jak bedzie ktos chciał dać więcej. Skończy sie raz dwa chodzenie z rączkami w kieszeni po polu i doglądanie "murzynów" jak to ktoś ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwek Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 chcesz 12 zł to jedz do Niemiec, zapłacisz za mieszkanie prąd gaz wodę to ci się zaraz odechce a i pracować będziesz musiał bardziej nie to co w Polsce jak bys chciał wiedzieć jezdze do niemiec do pracy legalnej mamubezpieczenie i na miesiąc po odliczeniu kosztów mam 5 tys zł na czysto nigdy wiecej nie pujde do polskiego rolnika do pracy do obozu pracy sacunku niema zadnego byłem nie jeden raz pry warzywach przy pracy na podajnik do cięcia pojezdza ciągnikiem gospodarz tepo po kilku dniach człowiek ma dosyć praca jak w oswiecimiu a byk siedzi na traktorze w cieple sie podsmiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SAD Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 przy zbiorach jabłek jest tak samo, nie wszedzie i u każdego ale w połowie przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 jak bys chciał wiedzieć jezdze do niemiec do pracy legalnej mamubezpieczenie i na miesiąc po odliczeniu kosztów mam 5 tys zł na czysto nigdy wiecej nie pujde do polskiego rolnika do pracy do obozu pracy sacunku niema zadnego byłem nie jeden raz pry warzywach przy pracy na podajnik do cięcia pojezdza ciągnikiem gospodarz tepo po kilku dniach człowiek ma dosyć praca jak w oswiecimiu a byk siedzi na traktorze w cieple sie podsmiewa Jasne, a w Niemczech to gospodarz zasuwa przy podajniku a ty siedzisz w cieple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwek Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 Jasne, a w Niemczech to gospodarz zasuwa przy podajniku a ty siedzisz w cieple. tylko w niemczech wieksze zarobki zarobie o wiele wiecej i jest ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 tylko w niemczech wieksze zarobki zarobie o wiele wiecej i jest ubezpieczenie Ok.zgodze się,ale nie wyrzekaj że u nas jest tak ciężko,tam też robisz pracę której nie chce wykonywać niemiec i ty musisz zarobić na właściciela a nie on na ciebie,takie są realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość łukasz Napisano 24 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2016 rolnicy młodzi co maja 18-30 lat nowo bogacy co tata z mamą dorobili sie majątku najgorzej jest u takich pracować młodemu robić sie nie chce a rządzi pełną gębą a jak weznie sie do pracy to zaraz sie za sapie i odpoczywa potem sie zalewa bo nie nauczony pracować bo tata nie nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2016 pracownik jak przychodzi do pracy do mnie do kapusty to niema przelewek ja płace wymagam trzeba mieć twardą reke ja wymagam mówię jak ci nie pasuje to wypad jesteś zwykłym robolem drugi przyjdzie na twoje miejsce ja płace i masz pracować niema stękania niema co sie z nimi cackać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2016 a ty kim jesteś ? chłopem ze wsi co kapuste uprawia ? i mówisz o kims "robol" a sie uważasz za nie wiadomo jakiego biznesmena nie ? mieć twardą ręke a szacunek to dwie różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi