Gość Lolo Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 Jak dziś ziemniak na Krakowie ? Kopie już ktoś grunt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 Panowie to prawda że na Łodzi jest już 10 za worek i niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 Słyszałem że po 7 zeta zwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 16 minut temu, Ziemniak napisał: Słyszałem że po 7 zeta zwalają. Też tak słyszałem ale nie mogłem w to uwierzyć z domu w sobotę podobno po 9 ładowały się łapy i na Bronisze za co oni robią? Czy tam na Sieradzu mają jeszcze jakiś rozum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kami Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 8zl płaciłem ale bez rewelacji ładny towar 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 O ile to prawda to na przyszły rok zmniejsza się konkurencja a komornik zaciera raczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 Hektar ziemniaka na niecałe dwa mauzery paliwa kpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 34 minuty temu, Gość Gosc napisał: Hektar ziemniaka na niecałe dwa mauzery paliwa kpina Jeszcze się musisz dużo nauczyć o uprawie i handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2022 2 godziny temu, Gość HandelZagranica napisał: Jeszcze się musisz dużo nauczyć o uprawie i handlu Nic nie muszę, a wiem wystarczająco dużo żeby cię zagiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Kraków Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Brawo Sieradz najlepiej rozdajcie za darmo co wy w głowach macie ze tak za bezcen sprzedjecie !!! Nawet prostytutka się szanuje w dzisiejszych czasach a wy nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Jak dzisiaj warszawa podaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 W sobotę płacilem 13 zł na słomkowie suchym, dziś wtorek i 10 zł. Bardzo mnie to cieszy easy money Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra90 Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Ale cały statek przypłynął z Egiptu chyba z starymi porośniętymi pyrkami pewna firma z równej już go na szczotkarce obrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Godzinę temu, Gość Scania esi napisał: W sobotę płacilem 13 zł na słomkowie suchym, dziś wtorek i 10 zł. Bardzo mnie to cieszy easy money A podaj inicjały tego bohatera od którego kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sdzz Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Gość Scania esi napisał: W sobotę płacilem 13 zł na słomkowie suchym, dziś wtorek i 10 zł. Bardzo mnie to cieszy easy money Poprzednio pisałeś że 12, teraz ze 13. za dwa dni napiszesz ze jednak nie 10 a wiecej oj widac że nie ma ci co wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Ico panowie z sieradza jak po 10 zl za worek sprzedajecie to wiecej towaru sprzedacie pomyslcie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wwow Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Gość Pyra90 napisał: Ale cały statek przypłynął z Egiptu chyba z starymi porośniętymi pyrkami pewna firma z równej już go na szczotkarce obrabia Pewna inna firma w zeszły wtorek za darmo z granicy odebrała za darmo 6 tirów ziemniaka niemieckiego bo Ukraińcy już ich niechcą a Niemcy zamiast chelmami to ich pyrami wspierali, ziemniak przepuszczony ziemniak rozprowadzony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 W dniu 20.06.2022 o 05:50, Gość Rolnik napisał napisał: Z moich wieloletnich obserwacji wynika iż gdy Koniojady z Wielunia zaczynają kopać ziemniaki cena leci na łeb na szyję a kiedy kopią grunt po cenie zostaje tylko wspomnienie. Kiedy KWB Bełchatów zrobi z Wielunia dziurę wszyscy odetchniemy. Pozdrawiam. Dużo prawdy, sam Sieradz nad produkcji nie zrobił, sieradzki kopali pierwsi na giełdach byli sami za worek było 25zł 30zł ale doszły inne regiony kraju i rynek zareagował nerwowo, starego ziemniaka jeszcze dużo zostało do tego Import i koniec z koniec jest słabo. Obrzucanie się błotem nic nie da trawa walka o pieniądze. Lekarstwo jest jedno zatrzymać import usunąć PSL z handlu strategicznego, karać firmy pakujące wysokimi karami za pakowanie i złe znakowanie. Odblokować export ziemniaka, zlikwidować badania i fito, ustawiać kontrolę na granicy nie wpuszczać importu. A wy chłopy co robicie? potraficie tylko pić wódkę w OSP którą polewa wasz kochany PSL i obrzucać się wspólnie błotem. Polską skłóconą i pijaną łatwo się rządzi niczym nie różnicie się od wschodniej swołoczy niczym świnie w chlewie! Już zamarnowaliście rok swojej pracy i nakłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniak Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 A po co Ci inicjały, każdy jeden po dychu ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Tak,a dziś od domu do domu łażą tacy kupcy FSD albo WGR i ziemniaków szukają bo chętnych do kopania brakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Pan Ro...k, przepadało, od jutra będą kopać na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Aaaaa tak też myślałem.Jakie tam przepadło 4litry spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mih Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Jak bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kami Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 Bronisze cała aleja 10-15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2022 jaka, cena na rybitwach ,dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi