Gość Henryk Napisano 10 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 6 godzin temu, Gość Rom napisał: Ale ten co przyjedzie ma być na starcie po 1 zł kg Czemu zima się nie madrzyles handlarzyno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pppp Napisano 10 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia Proszowice ziemniak 22 worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danny Napisano 11 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia Jaka cena w Krakowie na rybitwach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 11 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia Rezerwujcie sobie miejsce w lesie na te ziemniaki bo ponasadzaliscie bez opamiętania .Kto to ma kupić. I tak nie sprzedacie tego nawet po 50 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 11 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 5 godzin temu, Gość Zbych napisał: Rezerwujcie sobie miejsce w lesie na te ziemniaki bo ponasadzaliscie bez opamiętania .Kto to ma kupić. I tak nie sprzedacie tego nawet po 50 gr Nie rób zamieszania łebek już mnie głowa boli od gadania takich ludzi jak ty,jeszcze nie wiadomo co będzie a ty już musisz swoje 3 grosze wtrącić w tamtym roku cebula też miała być za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniak Napisano 11 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia Duży ruch się zrobił za ziemniakiem zaraz dobije do 2 zł kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Merkel Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia Witam panowie jak tam prognozy? Skoczy jeszcze do góry ziemniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 24 minuty temu, Gość Merkel napisał: Witam panowie jak tam prognozy? Skoczy jeszcze do góry ziemniak? Wiesz, teraz to już taka troszkę zabawa z zapałkami w magazynie z trotylem. Nikt Ci tutaj nie napisze, że będzie w górę czy w dół. Ręka na pulsie, oczy i uszy szeroko otwarte. Młody ziemniak rośnie, nie tylko w PL. Więc czujnym trzeba być .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 4 minuty temu, A_2 napisał: Wiesz, teraz to już taka troszkę zabawa z zapałkami w magazynie z trotylem. Nikt Ci tutaj nie napisze, że będzie w górę czy w dół. Ręka na pulsie, oczy i uszy szeroko otwarte. Młody ziemniak rośnie, nie tylko w PL. Więc czujnym trzeba być .. Dokladnie. Młody pojawi się b szybko i widać większą podaż starego ziemniaka każdy chce uciec z towarem bo wie że nie ma co liczyć na wyzsza cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 1 minutę temu, Gość Zbych napisał: Dokladnie. Młody pojawi się b szybko i widać większą podaż starego ziemniaka każdy chce uciec z towarem bo wie że nie ma co liczyć na wyzsza cenę No tu już piszesz z tezą - że spadnie A to ciągle trzeba pamiętać, że rolnika warsztat nie jest pod dachem z kontrolowaną pogodą ... po prostu trzeba być czujnym, wszystko się może zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 4 godziny temu, A_2 napisał: No tu już piszesz z tezą - że spadnie A to ciągle trzeba pamiętać, że rolnika warsztat nie jest pod dachem z kontrolowaną pogodą ... po prostu trzeba być czujnym, wszystko się może zdarzyć. Po niedzieli - 5 przy gruncie więc może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzz Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 4 godziny temu, Gość Max napisał: Po niedzieli - 5 przy gruncie więc może być różnie 8 godzin temu, A_2 napisał: No tu już piszesz z tezą - że spadnie A to ciągle trzeba pamiętać, że rolnika warsztat nie jest pod dachem z kontrolowaną pogodą ... po prostu trzeba być czujnym, wszystko się może zdarzyć. No nie powiesz że młody Polski będzie przed 10 maja Rumun nawet nie wiem czy będzie więc jeszcze dobre trzy tygodnie handlu starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Zzz napisał: No nie powiesz że młody Polski będzie przed 10 maja Rumun nawet nie wiem czy będzie więc jeszcze dobre trzy tygodnie handlu starym Nie wiem co będzie, rzepaki kończą mi kwitnienie!!! Mamy 12 kwietnia ... SZOK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia Każdy scenariusz jest możliwy bo w Rumunii też lokalnie będą przymrozki a wegetacja jest bardziej zaawansowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 1 minutę temu, Gość Marian napisał: Każdy scenariusz jest możliwy bo w Rumunii też lokalnie będą przymrozki a wegetacja jest bardziej zaawansowana No dokładnie o tym pisze, że tu wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia Jestem z mazowieckiego i ci roku sadze 5 ha. 2 wczesnego i 3 na zimę. U nas zawsze jest mało obsadzone a jestem ciekaw jak jest w zagłębiach wielkopolska i Sieradz. Czy tam faktycznie jest dużo więcej nasadzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 4 minuty temu, Gość Marian napisał: Jestem z mazowieckiego i ci roku sadze 5 ha. 2 wczesnego i 3 na zimę. U nas zawsze jest mało obsadzone a jestem ciekaw jak jest w zagłębiach wielkopolska i Sieradz. Czy tam faktycznie jest dużo więcej nasadzeń? To znaczy że mało jeszcze widziałeś skoro nie wiesz ile ziemniaków sądzi się na Sieradzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 12 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 3 minuty temu, Gość Sieradzak napisał: To znaczy że mało jeszcze widziałeś skoro nie wiesz ile ziemniaków sądzi się na Sieradzu Kolega pyta o to, czy więcej jest nasadzeń, a nie ile ..., zresztą dał do zrozumienia, że wie że w tych regionach sadzi się dużo więcej. U mnie jakoś specjalnie nie widać nowych nasadzeń, ja to samo co zawsze ... Z tego co słyszę, to zbożowcy szukają alternatywy w uprawie soi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 13 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia Wiem co sadzi się w Sieradzu tylko pytałem czy w zagłębiach są zwiekszone areały nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 13 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 10 godzin temu, Gość Marian napisał: Wiem co sadzi się w Sieradzu tylko pytałem czy w zagłębiach są zwiekszone areały nasadzeń Ciężko stwierdzić czy jest więcej bo jak zwykle jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maroko Napisano 14 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia A ja chciałbym się zapytać czy jeśli zazwyczaj ziemniaka późnego sadzi się około 1 maja to czy w tym roku z uwagi na wcześniejszą wegetację i wyższe temperatury zaczynacie sadzić wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 14 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Maroko napisał: A ja chciałbym się zapytać czy jeśli zazwyczaj ziemniaka późnego sadzi się około 1 maja to czy w tym roku z uwagi na wcześniejszą wegetację i wyższe temperatury zaczynacie sadzić wcześniej? Jak widzę takie pytania to nie mam już wątpliwości że ten rok jest stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 14 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Maroko napisał: A ja chciałbym się zapytać czy jeśli zazwyczaj ziemniaka późnego sadzi się około 1 maja to czy w tym roku z uwagi na wcześniejszą wegetację i wyższe temperatury zaczynacie sadzić wcześniej? Większość ziemniaków już dawno jest posadzona.Skad teza że późne sadzi się około 1maja?Tajfuna i inne późne już na początku kwietnia sadzilem i tak robie od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano 14 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia Godzinę temu, Gość Optymista napisał: Jak widzę takie pytania to nie mam już wątpliwości że ten rok jest stracony Ale może za to taniego sadzeniaka sobie kupimy na następny rok! Trzeba myśleć pozytywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piła Napisano 15 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2 godziny temu, Gość Maroko napisał: Wielkie bambry a ch... się znacie. Nie macie pojęcie ile uprawiam i od kiedy. Może wielu mądrali wciągnął bym nosem...nie pozdrawiam To wcale nie swiadczy ze jestes od kogos lepszy a jedynie glupszy argumentujac to tym ze masz wiecej ha niz ktos inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi