Select WLKP Napisano 10 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Takie pytanie. Jak sądzicie kiedy będą pierwsze wykopki młodych przy tych warunkach pogodowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 10 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Koniec maja włóknina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Wstawiajcie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2022 48 minut temu, Ursus4062 napisał: Wstawiajcie swoje Po świętach do kopania pogoda sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Ursus4062 napisał: Wstawiajcie swoje Bez szału masz te krzaki, widać, że po mrozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Przyjdzie -5 i zrobi z wami porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Najlepsze ziemniaki Napisano 14 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2022 U mnie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podkarpackie Napisano 15 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Podkarpackie pod przykryciem 20cm na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bobo Napisano 15 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Gość Podkarpackie napisał: Podkarpackie pod przykryciem 20cm na wierzchu To słabo. U mnie kwitną. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggh Napisano 15 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2022 59 minut temu, Gość Bobo napisał: To słabo. U mnie kwitną. Hehe A ja po świętach zaczynam kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 16 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Gość Ggh napisał: A ja po świętach zaczynam kopać A u mnie z ziemi nie wyszły.... Mimo włókniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 17 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2022 W dniu 15.04.2022 o 19:41, Gość Ggh napisał: A ja po świętach zaczynam kopać Nie mogę się doczekać polskim młodych z okraso i Maślanko...I koperkiem mmmm niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 18 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2022 Zaraz Rumun już będzie, więc się zapakuje w worek PL i smacznego, możesz kuszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrxxxx1 Napisano 19 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Jak tam pyrki pod foliami rosna pokazujcie jak możecie jakie na ta chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 15 godzin temu, Gość Pyrxxxx1 napisał: Jak tam pyrki pod foliami rosna pokazujcie jak możecie jakie na ta chwile A później chwalcie się plonami to napewno zrobicie jak handlarze poczytaja jakie plony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Sieradz i Oleśnica co tak cicho siedzi? Po chwalcie jakie tam u was ziemniaczki? Pod Krakowem są plantacje co krzaki mają nawet 20 cm i to krzak w krzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Ziemniak z pod okrycia 8 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Ale z was dzbany. Rolnik się niczegonie nauczy. Nie chwalcie się ile macie bo na pryzme wyrzucicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ddd Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 48 minut temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Sieradz i Oleśnica co tak cicho siedzi? Po chwalcie jakie tam u was ziemniaczki? Pod Krakowem są plantacje co krzaki mają nawet 20 cm i to krzak w krzak Widzialem te wasze plantacje potężne areały na niektórych nawet bolkiem ciężko nawrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 55 minut temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Sieradz i Oleśnica co tak cicho siedzi? Po chwalcie jakie tam u was ziemniaczki? Pod Krakowem są plantacje co krzaki mają nawet 20 cm i to krzak w krzak To oznacza że na Boże Ciało cena 5zł za 15kg promocja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Bardzo dobrze niech mają nawet pół metra, nie rozumiem tej zawiści , taki rok u nas chłodniej i bardziej mokro było to nie dało się wcześnie sadzić, bierzmy dobrą stronę tego, Kraków wykopie zacznie Sieradz będzie ciągłość a nie towar wszędzie oporowo wyskoczy. Jak czytam te komentarze tu to taki jad się leje z każdej strony a tak naprawdę wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 41 minut temu, Gość Ddd napisał: Widzialem te wasze plantacje potężne areały na niektórych nawet bolkiem ciężko nawrócić W Karniowie to się akurat zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Sieradz i Oleśnica co tak cicho siedzi? Po chwalcie jakie tam u was ziemniaczki? Pod Krakowem są plantacje co krzaki mają nawet 20 cm i to krzak w krzak Bo nie ma się czym chwalić ,taki rok .Zimno i tyle.Nie podniecaj się tak tak że u was takie krzaki bo rolnictwo to interes pod chmurką ,także trochę pokory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Gość Sieradz napisał: Bardzo dobrze niech mają nawet pół metra, nie rozumiem tej zawiści , taki rok u nas chłodniej i bardziej mokro było to nie dało się wcześnie sadzić, bierzmy dobrą stronę tego, Kraków wykopie zacznie Sieradz będzie ciągłość a nie towar wszędzie oporowo wyskoczy. Jak czytam te komentarze tu to taki jad się leje z każdej strony a tak naprawdę wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Bo taka mentalność rolnika jest abym ja miał , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrksss4 Napisano 28 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2022 Hej mam pytanko sciagacie juz folie czy jeszcze trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi