Gość Arti Napisano 20 Marca Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca Pany jak tam ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 20 Marca Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca W dniu 20.03.2025 o 15:21, Gość Arti napisał: Pany jak tam ceny? Expand Bez zmian generalnie. 15 plus za wór a kto oddaje za mniej ten … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RolnikDOL Napisano 20 Marca Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca Ja skończyłem sprzedaż, wszystko po 1.2 w 15 kg z podwórka pojechało i chcieliby więcej. Dlaczego po 1 zł sprzedajecie ? Mówię o ilościach kilkaset ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 21 Marca Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca (edytowane) W dniu 16.03.2025 o 19:21, Gość Marek Krakow napisał: Widziałem ostatnio ziemniaka z Niemiec bardzo ładny towar oko kupuje i o cenę nie pyta.Ponoc maja bardzo dużo towaru a wiosna juz za oknem.Gdyby ktoś miał kontakt na importera to zostawcie jakieś namiary odezwę się.Potrzebuje tira tygodniowo. Expand Grecki lub Egipski ładniejszy i lepszy jak ktoś potrzebuje to zapraszam Edytowane 21 Marca przez Sebastian Pawłowski Forum nie służy do przedstawienia swojej oferty handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pedro Napisano 22 Marca Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca Witam. Zdradziecie jaki nawóz dajecie pod ziemniaka i w jakich dawkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja1 Napisano 22 Marca Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca Przewin se strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 22 Marca Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca W dniu 22.03.2025 o 11:42, Gość Pedro napisał: Witam. Zdradziecie jaki nawóz dajecie pod ziemniaka i w jakich dawkach?? Expand Wyskoczyłeś jak Filip z konopi, kilka dni temu uczestnicy tego forum obszernie omówili temat i myślę, że więcej nikt do tematu nie wróci. Jesteś zbyt leniwy aby podawać ci recepturę na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 Marca Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca Aż strach pomyśleć co to będzie jak to wszystko urośnie.Na innych forach bądź grupkach też tego typu pytań jest masa.Logiczne że nikt kto od lat się tym zajmuje i z tego żyje takich pytań nie zadaje więc wychodzi na to że mamy wyląg pierwszaków amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pomoc nawożenie Napisano 23 Marca Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca Kolego 600 kg polifoska 8 400 kg Saletrzak i będzie dobrze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 23 Marca Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca W dniu 20.03.2025 o 19:32, Gość RolnikDOL napisał: Ja skończyłem sprzedaż, wszystko po 1.2 w 15 kg z podwórka pojechało i chcieliby więcej. Dlaczego po 1 zł sprzedajecie ? Mówię o ilościach kilkaset ton. Expand A wolbrom 9zł/15 kg Rybitwy 12zł/15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g Napisano 24 Marca Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca W dniu 23.03.2025 o 09:00, Gość Kra napisał: A wolbrom 9zł/15 kg Rybitwy 12zł/15 kg Expand a z domu proszowice 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość rolnik mazowsze Napisano 24 Marca Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca W dniu 23.03.2025 o 07:59, Gość Pomoc nawożenie napisał: Kolego 600 kg polifoska 8 400 kg Saletrzak i będzie dobrze powodzenia Expand Po co kolegę w takie duże koszty chcesz wpakować....gdzie jeszcze chemia , uprawa , zbiór. A zapewne autor pytania chciałby jeszcze zarobić z 20-30 tys na hektarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca Wysyp skoczków :-) a jesienią nie będą wiedzieli co zrobić z ziemniakami :-):-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obi Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 05:52, Gość Małorolny napisał: Wysyp skoczków :-) a jesienią nie będą wiedzieli co zrobić z ziemniakami :-):-* Expand Jak to nie będą wiedzieli co zrobić zaleją bazary giełdy i inne ryneczki ziemniakiem po 5 zł za 15 kg ale czemu nie skoro potentaci też mocno zwiększają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca Uważajcie jak sprzedajecie sadzeniaki. Piorin ostro kontroluje. Na Facebooku jest niejaki igor ziółkowski jest to trol który pyta o wszystko a potem cyk do nasiennictwa podaje korespondencje. Uważajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 26 Marca Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca Policjanci babki okradają a rolnik niedługo będzie się bał głupiego ziemniaka sprzedać jakby to był haszysz. Powiedzcie jaki jest cel badań grubego ziemniaka na bakterioze który idzie gdzieś na unie skoro jest jasno powiedziane że na cele konsumpcyjne. Klęski głodu się boją? W razie czego Mercosur dowiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano Środa o 21:37 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 21:37 W dniu 25.03.2025 o 05:52, Gość Małorolny napisał: Wysyp skoczków :-) a jesienią nie będą wiedzieli co zrobić z ziemniakami :-):-* Expand Po uj wy te ziemniaki sadzicie ? Jak już w marcu jesteście osrani po same uszy co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano Czwartek o 03:04 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 03:04 W dniu 24.03.2025 o 07:15, g napisał: a z domu proszowice 15 Expand Do ojbromia po ziemniaki tam najtańsze w Polsce i najzdrowsze bo mało chemi czysta ekologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano Czwartek o 07:17 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 07:17 Obsrani i to na maxa, ale czesc napalencow kwiecień przerzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bbb Napisano Czwartek o 07:27 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 07:27 W dniu 27.03.2025 o 07:17, ahten napisał: Obsrani i to na maxa, ale czesc napalencow kwiecień przerzedzia Expand A co to w kwietniu się niby ma takiego wydarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano Piątek o 11:41 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:41 Dzień dobry Doradzcie co w takiej sytuacji mogę zrobić to jest bellarosa zakupiona w A klasie zaplombowana zaopatrzona w paszport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie,nie sądzę pierwszy rok Napisano Piątek o 12:23 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 12:23 Krajał ktoś kiedyś soraye do sadzenia? bo mam swoją swieżą a nigdy tego nie praktykowałem z krajaniem. Wydaje mi się że ten gatunek ma zgrupowanie oczek bardziej po jednej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano Piątek o 12:31 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 12:31 Kroił, nie "krajał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano Sobota o 08:57 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 08:57 W dniu 28.03.2025 o 11:41, Lukasz napisał: Dzień dobry Doradzcie co w takiej sytuacji mogę zrobić to jest bellarosa zakupiona w A klasie zaplombowana zaopatrzona w paszport Expand Czy czasem te sadzeniaki to niemiecki kwalifikat? Cztery lata wstecz takie świństwo przyszło z Niemiec, 70% porażonych parchem i innymi chorobami. Kilka dni wcześniej były polskie zdrowe ale myśleliśmy że niemieckie bądą lepsze, chodzio też o bellarose. Podkarpackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gruby bolo Napisano Sobota o 11:51 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 11:51 W dniu 28.03.2025 o 11:41, Lukasz napisał: Dzień dobry Doradzcie co w takiej sytuacji mogę zrobić to jest bellarosa zakupiona w A klasie zaplombowana zaopatrzona w paszport Expand Reklamować u sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi