Gość Kola Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Gość ReganJohn napisał: winny jest Piorin bo nie chcą wydawać fito na ziemniaki dają tylko pociotka Lesżka w szytnikach robi export mimo ze nie wykopał ani ha ziemniaka, chłop sprzedaje mu za grosze a wytatuowany jeździ po wsiach i się śmieje z głupich, Kołodzieja zrobili ćpuna który nawet sam podetrzeć się nie morze ot cała nasza rolnicza prawda. Tym sposobem zaraz cena osiągnie dno 5zł worek Po 5 zyla to już chyba w tym roku zostaną na polu bez kopania. Ludzie nie będą dokładać do interesu. Robota sama się nie zrobi a każdemu trzeba zapłacić. Chyba że Kołodziej coś ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Wielkopolska Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Gość Kola napisał: Po 5 zyla to już chyba w tym roku zostaną na polu bez kopania. Ludzie nie będą dokładać do interesu. Robota sama się nie zrobi a każdemu trzeba zapłacić. Chyba że Kołodziej coś ruszy. Nic nie zostanie kazdy bedzie kopal az milo zeby odzyskac chociaz koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fff Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 3 godziny temu, Gość ReganJohn napisał: winny jest Piorin bo nie chcą wydawać fito na ziemniaki dają tylko pociotka Lesżka w szytnikach robi export mimo ze nie wykopał ani ha ziemniaka, chłop sprzedaje mu za grosze a wytatuowany jeździ po wsiach i się śmieje z głupich, Kołodzieja zrobili ćpuna który nawet sam podetrzeć się nie morze ot cała nasza rolnicza prawda. Tym sposobem zaraz cena osiągnie dno 5zł worek Też u mnie zawitał oferował 45groszy za kg, gościu oderwany od rzeczywistości Lerzka ze Szczytniki jakiś ogrodnik sąsiad mi powiedział że pod agrosad robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania ESI Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Kołodziej zaraz wróci do cięcia pekina. Wstyd za niego tylko. Tumanem był, jest i będzie. Teraz z dyplomem "kolegium tumanum". Tłumaczy się, że on pieniędzy nie dał za dyplom, dał na opłaty administracyjne. Tylko ciemny lud to kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Zapewne kopanie 50 t po 20 gr to bardzo słabe pieniädza ale to zawsze 10 000 zł czēść kosztów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Szmudanowski Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Panowie jak sytuacja na Białoruś - Rosję ? jak to wygląda ? Dzwonił do mnie znajomego kolega Ukrainiec czy mam ziemniaka itp bo na Białoruś by chcieli.. płatność na kole , pytanie jak sprawy papierkowe i polityczne w naszej śmiesznej Unii jak tam byśmy chcieli pchać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.kkkk Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, Sebastian Szmudanowski napisał: Panowie jak sytuacja na Białoruś - Rosję ? jak to wygląda ? Dzwonił do mnie znajomego kolega Ukrainiec czy mam ziemniaka itp bo na Białoruś by chcieli.. płatność na kole , pytanie jak sprawy papierkowe i polityczne w naszej śmiesznej Unii jak tam byśmy chcieli pchać ? Na Rosję przez Białoruś kopane wczoraj 1 zł kilogram 600 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Krzysztof.kkkk napisał: Na Rosję przez Białoruś kopane wczoraj 1 zł kilogram 600 ton Na Sieradzu w końcu wiedzą po ile ziemniaka sprzedać ? Bo zawsze to rozdawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Krzysztof.kkkk napisał: Na Rosję przez Białoruś kopane wczoraj 1 zł kilogram 600 ton To dobrze że idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sonik Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, Krzysztof.kkkk napisał: Na Rosję przez Białoruś kopane wczoraj 1 zł kilogram 600 ton Daj namiar, mam ilosci tirowe. Piękny towar. Bo ja w tym roku na zimę nie zostawiam. W tym roku się przeliczyłem. Oddam po 80 groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, Krzysztof.kkkk napisał: Na Rosję przez Białoruś kopane wczoraj 1 zł kilogram 600 ton Kasa do ręki na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkk Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Na Sieradzu w końcu wiedzą po ile ziemniaka sprzedać ? Bo zawsze to rozdawali Sieradz pałeczkę przekazał wam, ładnie rozdajecie na targpieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość XDD Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Sonik napisał: Daj namiar, mam ilosci tirowe. Piękny towar. Bo ja w tym roku na zimę nie zostawiam. W tym roku się przeliczyłem. Oddam po 80 groszy. Ku..a on po 1zł sprzedaje to ten już po 0.80 wy to z siebie na siłę dziadów próbujecie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Gość Rolnikkk napisał: Sieradz pałeczkę przekazał wam, ładnie rozdajecie na targpieście. Nikt nic nie rozdaje ,swoi kupcy płacą za dobry towar 1,25zl a że przyjeżdżają skoczki, wieluniaki i jeden z Sieradza to muszą nisko gacie upuścić żeby coś podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opl Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 5 godzin temu, Gość XDD napisał: Ku..a on po 1zł sprzedaje to ten już po 0.80 wy to z siebie na siłę dziadów próbujecie zrobić Pięknie podsumowanie. Jeszcze ci ekonomiści co to piszą 50 ton po 20 gr to już się koszty prawie zwracają.To są debile przez wielkie d. Co trzeba mieć w tym tępym łbie żeby się przebijać kto taniej sprzeda. Jak tak wam ten ziemniak za grosze opłaca i nie możecie się nacieszyć i cena i wydajnością . To życzę wam pszenicy po 40 zł kukurydzy po 20 rzepaku po 80 saletry po 300 polifoski za 500 mocznika za 450 itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca Dlaczego jak liczē 50 ton po 20 gr to jestem debilem? Życzyć to sobie mogę na święta prezentu A tu jest twarda gra kto przetrwa czyli życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Góral Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca Panowie jak dzisiaj Kraków ile trzeba płacić za ładny towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 3 godziny temu, Gość Opl napisał: Pięknie podsumowanie. Jeszcze ci ekonomiści co to piszą 50 ton po 20 gr to już się koszty prawie zwracają.To są debile przez wielkie d. Co trzeba mieć w tym tępym łbie żeby się przebijać kto taniej sprzeda. Jak tak wam ten ziemniak za grosze opłaca i nie możecie się nacieszyć i cena i wydajnością . To życzę wam pszenicy po 40 zł kukurydzy po 20 rzepaku po 80 saletry po 300 polifoski za 500 mocznika za 450 itd itd Z tą przenica to całkiem możliwe że trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 53 minuty temu, Gość Rolnik napisał: Dlaczego jak liczē 50 ton po 20 gr to jestem debilem? Życzyć to sobie mogę na święta prezentu A tu jest twarda gra kto przetrwa czyli życie Widać to twardą GRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość XDD Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2 godziny temu, Gość Góral napisał: Panowie jak dzisiaj Kraków ile trzeba płacić za ładny towar? Pewnie troszkę wyżej niż sieradz i nikt nie chce mówić,żeby ta szarańcza tam nie dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakowiak Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 15 zł wyjście Kraków ziemniaka full zainteresowanie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca Dlaczego wskaźnikiem ceny jest giełda ?. Ja odkąd sprzedaję, to ani razu nie opierałem się o cenę z giełdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania ESI Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2 godziny temu, Gość Producent napisał: Dlaczego wskaźnikiem ceny jest giełda ?. Ja odkąd sprzedaję, to ani razu nie opierałem się o cenę z giełdy. A o co się opierałeś? O przeczucie? Chłopy głupie to cenę ustala im kościół katolicki. Dostają tyle za towar żeby starczyło żebybz głodu nie umarli i na tace w kościele co rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca W Kaliszu już po 6zl podają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Wielkopolska Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 31 minut temu, Gość Błaszki napisał: W Kaliszu już po 6zl To bylo do przewidzenia zeby tylko nizej nie spadly jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi