Gość Fron Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Gość Scania ESI napisał: Ja się cieszę że Mercosur podpisany. Wołowina stanieje wkoncu i będzie można zjeść. A co mnie obchodzą krowiarze. Ja sądzę ziemniaki. Paszowe teraz kupują po 5 gr do byków a wołowinę po ile sprzedają? Zresztą na protestach w Warszawie byli tylko ci co mają mleko i bydło mięsne traktory 200KM i co mają po 100+ hektarów. O czym my wogole dyskutujemy. Nam też mercosour zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 37 minut temu, Gość Rolo napisał: Ziemniaki też potanieją zobaczysz. hm a da sie zeby byly tansze?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu Witam rolnicy słyszeliście o tym że skończył się import ziemniaka export idzie cały czas i kończą się nadwyżki ziemniaka macie więcej ofert kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, ahten napisał: hm a da sie zeby byly tansze?:) Na tanim towarze zawsze jest z czego opuścić , gorzej jak jest drogi , wtedy nie ma z czego opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Witam rolnicy słyszeliście o tym że skończył się import ziemniaka export idzie cały czas i kończą się nadwyżki ziemniaka macie więcej ofert kupna? Ja od września daje ziemniaka na Rumuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Serio wierzycie, że ktoś będzie wlókł ziemniaki z Ameryki Południowej? Wręcz przeciwnie. Ta umowa pozwoli sprzedać przetworzone ziemniaki w postaci skrobi, frytek i płatków. Zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sencor Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Witam rolnicy słyszeliście o tym że skończył się import ziemniaka export idzie cały czas i kończą się nadwyżki ziemniaka macie więcej ofert kupna? Tak miałem oferty zakupu 0,55 zł za żółtego czerwony 0,6zł ale na razie myślę trzymać do końca lutego myślę ,że 0,8 zł to będzie normalna cena. Spokojnie panowie wiosna nasza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Przypuszczam ze jest to spowodowane mrozami jest mniej towaru na rynku stad wyzsza cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wacuś Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Gość Sencor napisał: Tak miałem oferty zakupu 0,55 zł za żółtego czerwony 0,6zł ale na razie myślę trzymać do końca lutego myślę ,że 0,8 zł to będzie normalna cena. Spokojnie panowie wiosna nasza . Ja eksportowałem 4 tiry po 0,8 zł w ubieglym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, ahten napisał: hm a da sie zeby byly tansze?:) No widziałem dzisiaj jakiś wariat ogłaszał po 2,5 za worek na igrit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Gość Kkr napisał: No widziałem dzisiaj jakiś wariat ogłaszał po 2,5 za worek na igrit Daj namiary do niego. W takiej cenie moge kupic 6 tirów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Tak wszyscy kupują a jak jest ogłoszenie to ani jednego telefonu.Z kapustą to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Gość Romek napisał: Daj namiary do niego. W takiej cenie moge kupic 6 tirów Ogłoszenie jest na igrit dzisiaj wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Sieradzak napisał: Tak wszyscy kupują a jak jest ogłoszenie to ani jednego telefonu.Z kapustą to samo. JEDYNA PRAWDA o handlu ziemniakami i kapustą, reszta wpisów to fantazja połączona z naiwnością. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi