Gość Kot Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu 37 minut temu, Gość Bielik napisał: U nas w detalu placą na woreczki po 10 Jak powiesz więcej to odchodzą i narzekają że drogo. No i co musowo sprzedawac bo inaczej spowrotem do domu I taka to polityka. Ja jednego nie rozumie. Jak ziemniak ma niską cene to kupujacy mówią że drogo. A jak są drogie jak jest slaby rok i towaru malo to pomimo że ceny wysokie to biorą i nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Gość Pan napisał: No i czego nie rozumiesz wszystko zależy od pozycji na rynku i od klienta również od jakości towaru i ilości tyle w temacie na woreczki w detalu sprzedaje po 15zł Ale co tutaj ma do rzeczy ile ktoś sprzedaje w detalu po 10-15zł , w sezonie zimowym ile się sprzeda w ciągu tygodnia ? 50 worków zapewne max. a w hurcie skoro cena na obecną chwilę 3-4zł worek w porywach do 5zł max co można uzyskać , za towar najwyższej jakości i nikt Ci więcej nie da , chyba że tylko nieliczni umieją sprzedawać za 100% więcej niż cena hurtowa a reszta nie nadaje się do handlu tylko do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu Po 10 zl w detalu ? O kutfa zmiem klientele. w sklepach 1,5-3 zl za brudny ziemniak w detalu i nikt sie nie targuje tylko bierze !!!!! to ty nie sprzedajesz tylko oddajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Gość Tracer napisał: Ale co tutaj ma do rzeczy ile ktoś sprzedaje w detalu po 10-15zł , w sezonie zimowym ile się sprzeda w ciągu tygodnia ? 50 worków zapewne max. a w hurcie skoro cena na obecną chwilę 3-4zł worek w porywach do 5zł max co można uzyskać , za towar najwyższej jakości i nikt Ci więcej nie da , chyba że tylko nieliczni umieją sprzedawać za 100% więcej niż cena hurtowa a reszta nie nadaje się do handlu tylko do roboty Chyba nie masz racji ląduje ziemniaka 6+ worek 10 kg 40 gr z podwórka pośrednikowi który też tego za darmo nie przerzuca 42 tony tygodniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mors Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Gość Kra napisał: Chyba nie masz racji ląduje ziemniaka 6+ worek 10 kg 40 gr z podwórka pośrednikowi który też tego za darmo nie przerzuca 42 tony tygodniowa Podaj namiary do tego kupca. Bo mam dużo towaru a obawiam się że nie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ramzes Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Po 10 zl w detalu ? O kutfa zmiem klientele. w sklepach 1,5-3 zl za brudny ziemniak w detalu i nikt sie nie targuje tylko bierze !!!!! to ty nie sprzedajesz tylko oddajesz. Ja sie nie dziwie. Może starszy pan. Sadzi ze 4 ha sobie na spokojnie sprzedaje. Jak nie chcą płacic bo są rozpaskudzeni to i po 10 zl sprzedaje. Trzeba kasy na życie. Zaraz wiosna nawozy ropa. Przynajmniej uczciwie żyje a nie stoi w kolejce do ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rychul Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Gość Mors napisał: Podaj namiary do tego kupca. Bo mam dużo towaru a obawiam się że nie zejdzie Sam sobie szukaj zbytu. Jak nie możesz sprzedac to ich jedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Gość Mors napisał: Podaj namiary do tego kupca. Bo mam dużo towaru a obawiam się że nie zejdzie To po co sadzisz bez opamiętania jak nie masz zbytu i liczysz na cód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Orde Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Gość Mors napisał: Podaj namiary do tego kupca. Bo mam dużo towaru a obawiam się że nie zejdzie Ogranicz nasadzenie i nie bedziesz myślał co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu No pewnie starszy pan sadzi 4 ha i sobie detaluje po 10 zl.. te czasy juz minely juz nie ma starszych panow, handlarze stoja na targowiskach i sprzedaja swoje pyry po 20-25 zl worek a nie 10 gdzie wy zyjecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Smerf Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, Gość Rolnik napisał: No pewnie starszy pan sadzi 4 ha i sobie detaluje po 10 zl.. te czasy juz minely juz nie ma starszych panow, handlarze stoja na targowiskach i sprzedaja swoje pyry po 20-25 zl worek a nie 10 gdzie wy zyjecie... Na podkarpaciu, w lubelskim jeszcze są i da sie po 10 zł kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roki Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Jak wam kielki rosną? Moje mają około 5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dol Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Gość Roki napisał: Jak wam kielki rosną? Moje mają około 5 mm. Ja planuje pierwsze nasadzenia z początkiem lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi