Gość Pan Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, Gość Gosc napisał: Ziemniak sadzony bez zmianowania odmiany kture plonuja na poziomie 60 ton z ha to niesa ziemniaki jadalne ziemniaki nawadniane tez ziemniaki przechowywane w skrzyniach tez mozeecie sie mondrzyc to I tanic nic da teraz jes 5 odmian ziemniaka ktore mozna sprzedac po rozsadnych cenach robcie tak dale zobaczycie co sie stanie. Z tymi odmianami to prawda w Sandomierzu postaw obok sorayi Jurka albo inny nie znany syf to ciężko bedzie podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 10 godzin temu, Gość Marcin napisał: Byłem w Niemczech raz na odwiedzinach i powiem szczerze że więcej tych ziemniaków od nich nie zjem. Tego się jeść nie dało. Może czarne nie były, ale w smaku masakra Mam trochę znajomych co osiedli w Niemczech w celach zarobkowych i zdanie mają wspólne na temat niemieckich ziemniaków, jedyne które są zjadliwe to ziemniaki bio, reszta jest niejadalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 58 minut temu, Gość Małorolny napisał: Mam trochę znajomych co osiedli w Niemczech w celach zarobkowych i zdanie mają wspólne na temat niemieckich ziemniaków, jedyne które są zjadliwe to ziemniaki bio, reszta jest niejadalna. Ale Polacy w polsce to już inna para kaloszy tu już gusta sa inne i co polskie to ch*j to co z zagranicy to zaje… nie ma jak co sobota do li… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Nie wiem jak ziemniak z Niemiec, ale ziemniaki z Belgii/Holandii są ok. Nie ma odpadu, są dobrze posortowane i zwyczajnie smaczne. Są regiony, gdzie je się tylko białego ziemniaka i jak irga jest słaba, bo ma pełno rdzy, to belgijski kremowy jest najlepszym zamiennikiem i schodzi tego masa. Te wszystkie catanie i inne wynalazki nie mają pod niego podjazdu jeśli chodzi o smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Jest jakiś ruch za ziemniakiem czy cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 51 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 51 minut temu Godzinę temu, Gość Marcin napisał: Jest jakiś ruch za ziemniakiem czy cisza? Z Holandii wożą teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi