Gość Pan Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu 9 godzin temu, Gość Gosc napisał: Ziemniak sadzony bez zmianowania odmiany kture plonuja na poziomie 60 ton z ha to niesa ziemniaki jadalne ziemniaki nawadniane tez ziemniaki przechowywane w skrzyniach tez mozeecie sie mondrzyc to I tanic nic da teraz jes 5 odmian ziemniaka ktore mozna sprzedac po rozsadnych cenach robcie tak dale zobaczycie co sie stanie. Z tymi odmianami to prawda w Sandomierzu postaw obok sorayi Jurka albo inny nie znany syf to ciężko bedzie podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu 10 godzin temu, Gość Marcin napisał: Byłem w Niemczech raz na odwiedzinach i powiem szczerze że więcej tych ziemniaków od nich nie zjem. Tego się jeść nie dało. Może czarne nie były, ale w smaku masakra Mam trochę znajomych co osiedli w Niemczech w celach zarobkowych i zdanie mają wspólne na temat niemieckich ziemniaków, jedyne które są zjadliwe to ziemniaki bio, reszta jest niejadalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 58 minut temu, Gość Małorolny napisał: Mam trochę znajomych co osiedli w Niemczech w celach zarobkowych i zdanie mają wspólne na temat niemieckich ziemniaków, jedyne które są zjadliwe to ziemniaki bio, reszta jest niejadalna. Ale Polacy w polsce to już inna para kaloszy tu już gusta sa inne i co polskie to ch*j to co z zagranicy to zaje… nie ma jak co sobota do li… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu Nie wiem jak ziemniak z Niemiec, ale ziemniaki z Belgii/Holandii są ok. Nie ma odpadu, są dobrze posortowane i zwyczajnie smaczne. Są regiony, gdzie je się tylko białego ziemniaka i jak irga jest słaba, bo ma pełno rdzy, to belgijski kremowy jest najlepszym zamiennikiem i schodzi tego masa. Te wszystkie catanie i inne wynalazki nie mają pod niego podjazdu jeśli chodzi o smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Jest jakiś ruch za ziemniakiem czy cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Gość Marcin napisał: Jest jakiś ruch za ziemniakiem czy cisza? Z Holandii wożą teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Crom Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, Sieradzak napisał: Z Holandii wożą teraz. I z belgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu to dobrze że wożą bo naszego nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Dziś na Bronisze przejechało kilka samochodów ziemniaka z Holandii, ceny 17-18 zł za woreczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sromek Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: to dobrze że wożą bo naszego nie ma... Bla ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pedro Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Gość Łuki napisał: Dziś na Bronisze przejechało kilka samochodów ziemniaka z Holandii, ceny 17-18 zł za woreczek. Nawet po 21 krzyczeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik mazowieckie Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Próbowałem kiedyś podkiełkować bintje z Belgii i ewentualnie ją zasadzić ale nic nie puszczała, u nas jej nie mogę dostać, w smaku i konsystencji baja. Klienci spróbowali i tylko to chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Gość Rolnik mazowieckie napisał: Próbowałem kiedyś podkiełkować bintje z Belgii i ewentualnie ją zasadzić ale nic nie puszczała, u nas jej nie mogę dostać, w smaku i konsystencji baja. Klienci spróbowali i tylko to chcieli Dokładnie, bintje najlepsze. Kto raz kupi to chce to brać, bo po prostu jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi