Gość Gość Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Gość Rolnik napisał: A jakie opinie macie na temat Belem na drutowca Właśnie,też mnie ciekawią.Ze swojej strony dodam,że znajomy stosował w buraczkach i nie był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu A moze lepiej zmianowanie ? A nie pyrka po pyrce co drugi rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: A moze lepiej zmianowanie ? A nie pyrka po pyrce co drugi rok. Mi wypada minimum co 5 lat a drutowiec i tak się czasem trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cycylia Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu W dniu 10.02.2026 o 05:25, Gość Pedro napisał: Jak wam kielki rosną? U mnie mają po centymetrze. Za 2 tygodnie beda gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Ja stosuję Belem i jest ok. Ważne żeby stosować przynajmniej te 9kg w rzędy na morge a zalecane jest 12. Testowałem przy 6-7 kg to efekt był nie pelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 57 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 57 minut temu Jaki aplikator używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi