Gość rolnik WLKP Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 Kalisz 4-5 na przerzut -wołają 7 na worki Cooooooooo!? Ludzie czy Was po...... Szanujcie swoją prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 Kalisz 4-5 na przerzut -wołają 7 na worki kolego tomciu bzdera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tarzab Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 JA BYŁEM PIATKE PŁACIŁEM ZA ŁADNEGO ŁADOWAŁEM 700 WORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 Łódż 8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 Panowie! Apeluje o rozwagę! Na forum ścierają się interesy dwóch grup. Podane ceny trzeba wypośrodkować, czyli już nie 15 ale też jeszcze nie 5 (no chyba ze kamienie lub groszek). Handlujmy z głową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 Wszędzie wystarczająco a kalisz pusty. 10~12 zł woreczek i biorą. Cała alejka na załadunek czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 2016 Bozia dała chłopu siłe nie dała rozumu i dlatego jest 5 zł w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arnold Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 Na Broniszach wielki spektakularny powrót 15 handlarze od rana dzwonią i robią za Koguty na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 a jaka cena w łodzi albo kalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dolarów100 Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 Zjazdowa 10-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniak Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 Zjazdowa 10-12 to jest pewna cena , bo wczoraj było dużo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 Realna cena Wrocław, Łódź, Katowice to okolice 8 złotych, nie piszcie głupot o 10 czy 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 dziś byłem na targu z czereśnią,pomagałem sąsiadowi w sprzedaży ziemniaka, musiał na chwile odjechać. Worek 15kg sprzedawałem mu po 26zł. Ludzie taka przebitka,byłem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Wieluń Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Co ty ... ciekawe gdzie taka cena Edytowane 1 Lipca 2016 przez IGRiT usunięto wulgaryzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość katowice Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) gościu 24 zł 3 worki nic wiecej w detalu nie ma takiej ceny. Zejście w Katowicach żadne. Za tą wypowiedź powini cię zamknąć. Edytowane 1 Lipca 2016 przez IGRiT usunięto wulgaryzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2016 Jak Panowie dzis na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2016 gościu 24 zł 3 worki nic wiecej w detalu nie ma takiej ceny. Zejście w Katowicach żadne. Za tą wypowiedź powini cię zamknąć. gościu 24 zł 3 worki nic wiecej w detalu nie ma takiej ceny. Zejście w Katowicach żadne. Za tą wypowiedź powini cię zamknąć. co ty piszesz 3 worki 1.5 za kilo na rynku czytaj ze zrozumieniem po 1.5 sa na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2016 gościu 24 zł 3 worki nic wiecej w detalu nie ma takiej ceny. Zejście w Katowicach żadne. Za tą wypowiedź powini cię zamknąć. co ty bredzisz? jakim detalu? chyba nie wiesz po ile są ziemniaki w sklepach i na targowsikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2016 9zł Łódz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość werOnka Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2016 mój już pijany łazi, od wczoraj zaczął walić w palnik cholernik jeden a na Łodzi 12zł i nie ma ziemniaka to samo na Katowicach 12-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ksiązek Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2016 dziasaj na giełdzie zjazdowa 10-12 zł ziemniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość felek Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2016 kalisz 12-14 a jednak dni wróblewa zrobiły swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2016 Zjazdowa 8 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 5 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2016 Poznań WGRO - max 14 zł za worek wołają. A w kwestii cen detalicznych załączam fotke z dziś z targowiska gdzie to za ładniejsze młode nawet 3 zł wołają. Oczywiście w marketach bywa taniej bo markety ciągną masówkę skąd się da taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kacper Napisano 6 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2016 dzisaj w łodzi na ziazdowej po 4 zł odawają ziemniaka 15 kg co ci idioci pałują cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi