Gość gosc Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Gość tyle to do sortu napisał: Czy w tej bajce są smoki?? A ty dalej wierzysz w bajki o oficjalnych cennikach do sortu, gdy te sprytniejsze grupy po cichu biorą towar za wage przebijajac konkurencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wierzacy Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Gość gosc napisał: A ty dalej wierzysz w bajki o oficjalnych cennikach do sortu, gdy te sprytniejsze grupy po cichu biorą towar za wage przebijajac konkurencje. Ja dalej wierzę,że w internecie wszystko jest możliwe i u każdego z nas jest nieustające pasmo sukcesów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ateista Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2023 9 godzin temu, Gość wierzacy napisał: Ja dalej wierzę,że w internecie wszystko jest możliwe i u każdego z nas jest nieustające pasmo sukcesów;) A ja nie wierzę, że znasz koszty produkcji jabłka, bo wtedy byś wiedział, że te ceny nie są wcale sukcesem producenta. Sam koszt przechowania tego jabłka do wiosny przekracza 40gr (energia + amortyzacja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cierpliwy Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Gość Ateista napisał: A ja nie wierzę, że znasz koszty produkcji jabłka, bo wtedy byś wiedział, że te ceny nie są wcale sukcesem producenta. Sam koszt przechowania tego jabłka do wiosny przekracza 40gr (energia + amortyzacja). to poczekaj troche to bedziesz mial te 40 gr wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wierzacy Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2023 7 godzin temu, Gość Ateista napisał: A ja nie wierzę, że znasz koszty produkcji jabłka, bo wtedy byś wiedział, że te ceny nie są wcale sukcesem producenta. Sam koszt przechowania tego jabłka do wiosny przekracza 40gr (energia + amortyzacja). A ja dalej wierzę,że internet tak jak papier wszystko przyjmie Nawet największe bzdury i bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Dużo postów mało konkretów. Przekładamy w domu w karton od 7 szampiona I prinsa tez od 7 25 zł za karton 14 kg na gotowo z kartonem palety na wymianę. Towar ładny . Idared ceny 1.4 -1.5 za wagę Golden 1.6 Prins 1.3 Red deliciousze 1.8 Tyle co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Białorusin Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Witam, gdzie te wielkie otwarcie komór po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michau Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Gość Białorusin napisał: Witam, gdzie te wielkie otwarcie komór po świętach? Wychodzi na to że nie do końca ma się co otwierać. A o jakości to nawet jak się coś otworzy to w 80% można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdzisław Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 47 minut temu, Gość Michau napisał: Wychodzi na to że nie do końca ma się co otwierać. A o jakości to nawet jak się coś otworzy to w 80% można zapomnieć Patelnie latają jak wściekłe Czekolada grasuje w komorach Kto ma dobry towar skasuje dobra kasę Zabraknie deseru w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ukrainiec Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 9 godzin temu, Gość Białorusin napisał: Witam, gdzie te wielkie otwarcie komór po świętach? Po Majówce, wytrzymaj jeszcze 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Ktoś mi wyjaśni fenomen mutsu w tym roku? Już 2kupców w tym tygodniu zajechało niezapowiedzianych na podwórko z pytaniem czy mutsu czasem nie ma.. i stali odbiorcy też pytają. A i alwę nagle by kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sławek Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Dziś po wystawieniu ogłoszenia o sprzedaży jonaprince miałem około 12 telefonów chętnych aby kupić.. Dodam że rok i dwa lata temu prince w kwietniu już za bardzo nikt nie chciał.. Jeszcze trochę o będzie 2.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 06:37, Michał S napisał: Dużo postów mało konkretów. Przekładamy w domu w karton od 7 szampiona I prinsa tez od 7 25 zł za karton 14 kg na gotowo z kartonem palety na wymianę. Towar ładny . Idared ceny 1.4 -1.5 za wagę Golden 1.6 Prins 1.3 Red deliciousze 1.8 Tyle co wiem. Nie wiem kto tyle płaci, u mnie w okolicy tylko Andersen. 1,2 pln od 7 cm i to do sortu. Nikt nie namawia na otwieranie komór. "Chcesz to otwieraj, a jak nie to nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kon Napisano 14 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Gość nok napisał: Ktoś mi wyjaśni fenomen mutsu w tym roku? Już 2kupców w tym tygodniu zajechało niezapowiedzianych na podwórko z pytaniem czy mutsu czasem nie ma.. i stali odbiorcy też pytają. A i alwę nagle by kupili W tym roku to by praktycznie wszystko by chetnie kupili ale odpowiedniej ceny to juz nie chca dac, jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 10 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Nie wiem kto tyle płaci, u mnie w okolicy tylko Andersen. 1,2 pln od 7 cm i to do sortu. Nikt nie namawia na otwieranie komór. "Chcesz to otwieraj, a jak nie to nie" 1.2 + VAT i sortowanie do tego marża sortowni ile to będzie? 1.3 czy może z 1.6 ? Trzeba było nie spać na matematyce. I trzeba szukać lepszych płatników. Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Gość kon napisał: W tym roku to by praktycznie wszystko by chetnie kupili ale odpowiedniej ceny to juz nie chca dac, jeszcze Niedługo pojawią się owoce miękkie i nowalijki więc nie podniecajcie się, że jest na ten moment zainteresowanie jabłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 12 godzin temu, Gość nok napisał: Ktoś mi wyjaśni fenomen mutsu w tym roku? Już 2kupców w tym tygodniu zajechało niezapowiedzianych na podwórko z pytaniem czy mutsu czasem nie ma.. i stali odbiorcy też pytają. A i alwę nagle by kupili Mutsu idzie sporo na Bułgarię i Kazachstan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ukaz Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 12 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Nie wiem kto tyle płaci, u mnie w okolicy tylko Andersen. 1,2 pln od 7 cm i to do sortu. Nikt nie namawia na otwieranie komór. "Chcesz to otwieraj, a jak nie to nie" To ładnie was tam rzeźbią. Ceny standardu na sort dochodzą już do 1,4-1,5. Wiadomo jak masz śmietnik to Cię wyjdzie jak obierka, ale jak normalny towar to 1,3-1,4 netto spokojnie. Sam podawałem ligola i shampiona za wagę (-3%) za 1,45 a ligol nie był jakiś piękny, ale wiadomo ze rok na ligola bo mało zamknięte. 05-600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lel Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 55 minut temu, Gość kupiec napisał: Niedługo pojawią się owoce miękkie i nowalijki więc nie podniecajcie się, że jest na ten moment zainteresowanie jabłkiem Zgadzam się w 100%. Ja też zawsze w szarlotce wymieniam jabłka na cebulkę i botwinę jak się tylko pojawią. Tak samo na bank przetwórnie tłoczą koncentrat jabłkowy z marchewek i świeżych ziół jak się tylko pojawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 9 godzin temu, Michał S napisał: 1.2 + VAT i sortowanie do tego marża sortowni ile to będzie? 1.3 czy może z 1.6 ? Trzeba było nie spać na matematyce. I trzeba szukać lepszych płatników. Powodzenia życzę. Białorusin był i zaproponował 1,3 pln 7+ jak mu nałożę w karton. Zawsze podziwiam tych co kupują tylko tanio, a jak sprzedają to tylko drogo,to taka mentalność sadownicza. Powiedziałem, że 1,4 i mogę nałożyć. Myślisz, że przyjechał? Nie. A dlaczego ? Bo kupił taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Białorusin był i zaproponował 1,3 pln 7+ jak mu nałożę w karton. Zawsze podziwiam tych co kupują tylko tanio, a jak sprzedają to tylko drogo,to taka mentalność sadownicza. Powiedziałem, że 1,4 i mogę nałożyć. Myślisz, że przyjechał? Nie. A dlaczego ? Bo kupił taniej. 1.4 to Węgry u nas za wagę dają. Za prinsa a nie 1.3 w karton . Widzę że w Sandomierzu drożej w tym roku okolo 20 gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 15 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2023 Dziś komora otwarta i pierwsze auto Princa za wagę 1.5zl Sandomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciekawy Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2023 Co tam Białorusini garsują w komorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asdf Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2023 1 hour ago, Guest Ciekawy said: Co tam Białorusini garsują w komorach? Na razie grzecznie czekają w kolejce przed bramą na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewunia Napisano 16 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2023 20 godzin temu, Gość Kamil napisał: Dziś komora otwarta i pierwsze auto Princa za wagę 1.5zl Sandomierz Nie ma co się cieszyć bo jesteś 50 gr w plecy.. Za tydzień prince będzie po 2zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi