Michał S Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 17 godzin temu, Gość Zdezorientowany napisał: Tylko czy cena jest taka sama jak w przypadku dobrej jakosci? Nie wydaje mi się Wiadomo że nie najchętniej coś za 0.95 za wagę by kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość smakosz że Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 12 godzin temu, Gość Kisz napisał: Czyli zawsze jadłeś kanapke z ligolem i czipsy z Glostera? Czy zawsze mądrala zastępuje jabłka w szarlotce natką??? Bez jabłek da się żyć W maju jest warzywko i truskawka ..stare jabłko nigdy nie miało szalonego zejścia w maju Jaki argument taka odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdezorientowany Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 3 hours ago, Michał S said: Wiadomo że nie najchętniej coś za 0.95 za wagę by kupili Czyli jak już to placi i czas i jako taka jakość jakość 3 miesiace temu za tyle samo takie jablko mozna było sprzedac jak jeszcze czekolady nie miało 0.95 to i tak dużo jak za przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 Witam Sandomierz jakie ceny za wagę. PRINS ELIZA NAIDARED GOLDEN RED CAP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 Nie zaklinajcie rzeczywistości. Jabłko idzie mocno w górę. Prince za wagę 1,6 już i rośnie. Handlarze pisaniem głupot nic nie zmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Z Grójca Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 3 godziny temu, Gość Tom napisał: Nie zaklinajcie rzeczywistości. Jabłko idzie mocno w górę. Prince za wagę 1,6 już i rośnie. Handlarze pisaniem głupot nic nie zmienicie Jaki region Polski? Grupy chcą płacić 1.4 zl na sortowanie za prinsa w okolicy Grojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 5 godzin temu, Gość Tom napisał: Nie zaklinajcie rzeczywistości. Jabłko idzie mocno w górę. Prince za wagę 1,6 już i rośnie. Handlarze pisaniem głupot nic nie zmienicie To Pan coś za słabo się orientuje. W Sandomierzu już dawno jest 2 zł za prynsa za wagę. Gotówa przy kole. I kolejki za jabłkiem z Rumunów i Węgrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 Pod grojcem można dostać już 1,6 za wagę i to nie jest tajemnica . Oczywiście w oficjalnych cennikach jest standardem 1,4 do sortu. Cencie swój towar bo nie jest go wcale za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angelo Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 49 minut temu, Gość Tom napisał: Pod grojcem można dostać już 1,6 za wagę i to nie jest tajemnica . Oczywiście w oficjalnych cennikach jest standardem 1,4 do sortu. Cencie swój towar bo nie jest go wcale za dużo. kurcze, ja próbuję mojego prynsa sprzedać, to max jakie słyszę na sortowanie 1,35, nooo może 1,4 jeśli ładnie wyjdzie pierwsze auto, a za wagę 1,2- 1,25 .. Do tych co piszą że 1,6 można dostać, można jakiś tel lub emaila prosić do kogoś kto tak kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fakty nie mity Napisano 3 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2023 3 godziny temu, Gość Angelo napisał: kurcze, ja próbuję mojego prynsa sprzedać, to max jakie słyszę na sortowanie 1,35, nooo może 1,4 jeśli ładnie wyjdzie pierwsze auto, a za wagę 1,2- 1,25 .. Do tych co piszą że 1,6 można dostać, można jakiś tel lub emaila prosić do kogoś kto tak kupuje? W internecie na igricie nie takie cuda Mój sąsiad ma podobnie .zawsze pierwszy pyta mnie po ile sprzedałem i dodaje 10gr żeby być lepszy. Tylko nie konsultuje tego z żoną,która prawdę mówi albo nie zna oficjalnej wersji Tu też licytacja kto drożej sprzedał a rzeczywistość jest trochę inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kosz Napisano 4 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2023 9 godzin temu, Gość Fakty nie mity napisał: W internecie na igricie nie takie cuda Mój sąsiad ma podobnie .zawsze pierwszy pyta mnie po ile sprzedałem i dodaje 10gr żeby być lepszy. Tylko nie konsultuje tego z żoną,która prawdę mówi albo nie zna oficjalnej wersji Tu też licytacja kto drożej sprzedał a rzeczywistość jest trochę inna Ja przestałem mówić za ile bo po co mam potem słuchać że opowiadam głupoty albo że opowiadam że sprzedaje drożej niż sąsiad. Skoro wy macie takie relacje z sąsiadami to szczerze współczuje- nawet chyba bardzie im niż wam. A jak nie chcecie się zakręcić za lepszym zbytem, o który notabene jest na serio łatwo, to już wasza broszka. Zadzwonić do grupy jednej z drugą żeby was oszukali, ale za to za was zrobią robotę, przywiozą, przesortują, wymyślą raport, za odsort policzą 30gr, i oddadzą skrzynie. Wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość współczujący Napisano 4 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2023 Godzinę temu, Gość kosz napisał: Ja przestałem mówić za ile bo po co mam potem słuchać że opowiadam głupoty albo że opowiadam że sprzedaje drożej niż sąsiad. Skoro wy macie takie relacje z sąsiadami to szczerze współczuje- nawet chyba bardzie im niż wam. A jak nie chcecie się zakręcić za lepszym zbytem, o który notabene jest na serio łatwo, to już wasza broszka. Zadzwonić do grupy jednej z drugą żeby was oszukali, ale za to za was zrobią robotę, przywiozą, przesortują, wymyślą raport, za odsort policzą 30gr, i oddadzą skrzynie. Wygodnie. jak dla mnie to możesz zamieszkać w przechowalni lub sadzie i za bramę nie wychodzić byle zarobić te 30 gr a potem kupić sobie nowe Audi by pod kościoł podjechać Kazdy ma inny model biznesowy i priorytety w życiu Ja współczuję tobie ,że jesteś na tyle zarozumiały by kogoś oceniać ale kiedyś może dorośniesz i zrozumiesz ,że oprócz jabłek jeszcze istnieje inny świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wapa Napisano 4 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2023 Wg wapy na 1.04 563k ton jabcoków, rok temu 613k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 5 godzin temu, Gość Wapa napisał: Wg wapy na 1.04 563k ton jabcoków, rok temu 613k Niemiec,nie pozwoli na wyższą cenę jabłka,jak zbraknie sprowadzą z Ukrainy tam wcześniej niż u nas rozpoczyna się sezon jabłkowy. Proszę się nie łudzić że bedzie lepiej. W tym tyg lidl znowu z promocją jabłka,wspiera tym polskie sadownictwo.Ppzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Białorus Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 8 godzin temu, Gość Wapa napisał: Wg wapy na 1.04 563k ton jabcoków, rok temu 613k w oparciu o dane z PIORiN przez cały kwiecień 2023 do Białorusi wyeksportowaliśmy ponad 6241 ton jabłek. Jak to się ma do lat ubiegłych? W kwietniu 2021 gdy handel przebiegał bez większych problemów potrafiliśmy wysłać ponad 14 459 ton jabłek. Chyba tylko Piotrek z kozietul was wybawi bo my nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość truskawkowy dżolero Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 8 godzin temu, Gość Wapa napisał: Wg wapy na 1.04 563k ton jabcoków, rok temu 613k Ciepło za oknem Truskawka w tunelu dojrzała Źle to wróży zejściu jabłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Truskawka Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 9 godzin temu, Gość Wapa napisał: Wg wapy na 1.04 563k ton jabcoków, rok temu 613k Za tydzień wysyp truskawki tunelowej.Jabłkiem co dzień już mniejsze zainteresowanie. Najwięcej zarobią Cierpliwi. W czerwcu to na pewno będzie 5 zł .....Za cały karton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wapa Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 Co roku są truskawki rzodkiewki i szczypiorek jednak raz jest lepsza cena raz gorsza Wszystko zależy czy rzeczywiście jest tyle jabcoków ile mówi wapa jak jest to będzie raczej kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cierpliwy Piotrek z Koziet Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 3 godziny temu, Gość Truskawka napisał: Za tydzień wysyp truskawki tunelowej.Jabłkiem co dzień już mniejsze zainteresowanie. Najwięcej zarobią Cierpliwi. W czerwcu to na pewno będzie 5 zł .....Za cały karton. Cały czas na to liczę Ten czerwiec będzie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klapa wapa Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 1 godzinę temu, Gość Wapa napisał: Co roku są truskawki rzodkiewki i szczypiorek jednak raz jest lepsza cena raz gorsza Wszystko zależy czy rzeczywiście jest tyle jabcoków ile mówi wapa jak jest to będzie raczej kiepsko Wapa zawsze się myli i gra na obniżkę ceny by polski sadownik nie zarobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 Na forum podśmiechujki a tym czasem ceny kolejny raz w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 27 minut temu, Gość Janusz napisał: Na forum podśmiechujki a tym czasem ceny kolejny raz w górę 80 procent tych głupich komentarzy to pseudo prorok Roman itd.dziw bierze że administrator pozwala na zaśmiecania forum komentarzami nie na temat takim trolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 Proszę się rejestrować i pisać jako zalogowany. Jak już wszyscy oprócz Proroków będą zarejestrowani to wyłączymy pisanie jako gość i będzie spokój z Prorokami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 Żeby jabłka zdrożaly to sami jako producenci musimy zacząć żądać wyższych cen. A na tym forum nic innego tylko "somsiad" obraża "somsiada" a handlarze czytają i sie śmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przypominam Napisano 5 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2023 2 godziny temu, Gość Olek napisał: 80 procent tych głupich komentarzy to pseudo prorok Roman itd.dziw bierze że administrator pozwala na zaśmiecania forum komentarzami nie na temat takim trolom Jakie były podsmichujki z gali i goldena parę lat temu jak o tym pisałem A teraz sady zasrane gala i golden Lata temu pisałem o nadprodukcji i konieczności jej obniżenia...to już nadchodzi wielkimi krokami Tak więc trolu słuchaj proroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi