Skocz do zawartości

Gość Sadownik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Krzysztof
5 godzin temu, Gość Czarnowidz napisał:

Znowu ,,kartofel'' galunie pokonał, a będzie i 4 z przodu.....Prorocy/wróże gdzie wy?

Potwierdzam Pan Idared 3 za wagę, Alwa podana za 4 za wagę 

Gość xxxxxxx

Jak jest cisza to jest dobrze z jabłkiem, dalsze wzrosty cen są nie uniknione. 

Jabłek poprostu nie ma i nie będzie. 

Gość TSA
9 godzin temu, Gość Tsa napisał:

Halo Grójec.

Jak plony? Będą rekordy?

U nas w Sandomierzu wszystko pięknie wygląda 

Nie tak wszystko zależy od ukształtowania terenu,u mnie na dołku to wygląda jeszcze gorzej jak w zeszłym roku 

Gość Łuki
11 godzin temu, Gość Tsa napisał:

Halo Grójec.

Jak plony? Będą rekordy?

Będziecie mieli w końcu co zawieźć na przemysł, w tamtym roku za bardzo nie było co zawieźć i się patrzyliście tylko. 

Gość wgr
21 godzin temu, Gość Tsa napisał:

Halo Grójec.

Jak plony? Będą rekordy?

W Grójcu na pewno lepiej jak u was rok temu

Gość Sandomierz
Ó2 godziny temu, Sadownik2102 napisał:

Halo Sandomierz, jak tam nocka u was minęła? 

Halo,halo Grójec....coś tam na przemysł zawieziemy bo w zeszłym roku tylko się patrzyliśmy 

Gość Kamil

Ciekawy sezon się szykuje. Jabłka do Genewy czy pirosa dawno nie będzie. Grojec przetrzepany mrozem, a to my jesteśmy wyznacznikiem sezonu i plonu. Sandomierz zniszczony gradem. To nie był pas jak zwykle. To było kilkadziesiąt kilometrów pasa gradu.

Myślę ze 4 zl za wagę teraz to za rok nie będzie zbyt wysoka cena. Czas pokaże. Jabłek w skali kraju będzie mniej niż w tym roku. Narazie sezon przebiega tak jak pisałem na wiosnę przed mrozami. Również z cenami. Niektórzy próbowali mnie tu mieszać z błotem ale wyszlo na moje. Pozdrawiam

Życzę wytrwałości i współczuję sandomierz. 

Gość Dron
3 godziny temu, Gość Kamil napisał:

Ciekawy sezon się szykuje. Jabłka do Genewy czy pirosa dawno nie będzie. Grojec przetrzepany mrozem, a to my jesteśmy wyznacznikiem sezonu i plonu. Sandomierz zniszczony gradem. To nie był pas jak zwykle. To było kilkadziesiąt kilometrów pasa gradu.

Myślę ze 4 zl za wagę teraz to za rok nie będzie zbyt wysoka cena. Czas pokaże. Jabłek w skali kraju będzie mniej niż w tym roku. Narazie sezon przebiega tak jak pisałem na wiosnę przed mrozami. Również z cenami. Niektórzy próbowali mnie tu mieszać z błotem ale wyszlo na moje. Pozdrawiam

Życzę wytrwałości i współczuję sandomierz. 

Gdzie jest prorok?czy jak on tam się podpisuje...

• 3 weeks later...