Gość Czarnowidz Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Znowu ,,kartofel'' galunie pokonał, a będzie i 4 z przodu.....Prorocy/wróże gdzie wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja 5 godzin temu, Gość Czarnowidz napisał: Znowu ,,kartofel'' galunie pokonał, a będzie i 4 z przodu.....Prorocy/wróże gdzie wy? Potwierdzam Pan Idared 3 za wagę, Alwa podana za 4 za wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxxxxxx Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja Jak jest cisza to jest dobrze z jabłkiem, dalsze wzrosty cen są nie uniknione. Jabłek poprostu nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja potwierdzam. jest dobrze. o czym swiadczy chocby fakt, ze i tutaj pajace przestały pajacowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja Halo Grójec. Jak plony? Będą rekordy? U nas w Sandomierzu wszystko pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TSA Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 9 godzin temu, Gość Tsa napisał: Halo Grójec. Jak plony? Będą rekordy? U nas w Sandomierzu wszystko pięknie wygląda Nie tak wszystko zależy od ukształtowania terenu,u mnie na dołku to wygląda jeszcze gorzej jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 11 godzin temu, Gość Tsa napisał: Halo Grójec. Jak plony? Będą rekordy? U nas w Sandomierzu wszystko pięknie wygląda Będziecie mieli w końcu co zawieźć na przemysł, w tamtym roku za bardzo nie było co zawieźć i się patrzyliście tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgr Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 21 godzin temu, Gość Tsa napisał: Halo Grójec. Jak plony? Będą rekordy? U nas w Sandomierzu wszystko pięknie wygląda W Grójcu na pewno lepiej jak u was rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shogun już 5 zł za idared. Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Pawłowski Napisano 5 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca Do poczytania: https://www.igrit.pl/artykul/mniejsze-zapasy-jablek-w-polsce-i-w-europie-5314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadownik2102 Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca W dniu 31.05.2025 o 22:18, Gość Tsa napisał: Halo Grójec. Jak plony? Będą rekordy? U nas w Sandomierzu wszystko pięknie wygląda Halo Sandomierz, jak tam nocka u was minęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca Ó2 godziny temu, Sadownik2102 napisał: Halo Sandomierz, jak tam nocka u was minęła? Halo,halo Grójec....coś tam na przemysł zawieziemy bo w zeszłym roku tylko się patrzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca Ciekawy sezon się szykuje. Jabłka do Genewy czy pirosa dawno nie będzie. Grojec przetrzepany mrozem, a to my jesteśmy wyznacznikiem sezonu i plonu. Sandomierz zniszczony gradem. To nie był pas jak zwykle. To było kilkadziesiąt kilometrów pasa gradu. Myślę ze 4 zl za wagę teraz to za rok nie będzie zbyt wysoka cena. Czas pokaże. Jabłek w skali kraju będzie mniej niż w tym roku. Narazie sezon przebiega tak jak pisałem na wiosnę przed mrozami. Również z cenami. Niektórzy próbowali mnie tu mieszać z błotem ale wyszlo na moje. Pozdrawiam Życzę wytrwałości i współczuję sandomierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 6 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 3 godziny temu, Gość Kamil napisał: Ciekawy sezon się szykuje. Jabłka do Genewy czy pirosa dawno nie będzie. Grojec przetrzepany mrozem, a to my jesteśmy wyznacznikiem sezonu i plonu. Sandomierz zniszczony gradem. To nie był pas jak zwykle. To było kilkadziesiąt kilometrów pasa gradu. Myślę ze 4 zl za wagę teraz to za rok nie będzie zbyt wysoka cena. Czas pokaże. Jabłek w skali kraju będzie mniej niż w tym roku. Narazie sezon przebiega tak jak pisałem na wiosnę przed mrozami. Również z cenami. Niektórzy próbowali mnie tu mieszać z błotem ale wyszlo na moje. Pozdrawiam Życzę wytrwałości i współczuję sandomierz. Gdzie jest prorok?czy jak on tam się podpisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Pawłowski Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca Do poczytania i obejrzenia o stratach w Sandomierzu: https://igrit.pl/artykul/sady-sandomierskie-ze-szkodami-gradowymi-czy-bedzie-pomoc-co-z-owocami-5324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ernest Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca Jak ceny Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 4 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 3,5zl netto,wiecej raczej ciężko wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bigboss Napisano 30 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca Jaka cena Pan idared za wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 4 za ładnego można wydusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin911 Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 3.3-3.4 za wagę maksymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca Nieprawda. Za ładnego między 3,6-3,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca Oczywiście proponują w granicach 3,5 ale bez problemu można wynegocjować sporo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin911 Napisano 2 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca Nie ma takich cen jak pisze Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca Albo masz słaby towar. Wiem , bo akurat sprzedaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi