Gość Dron Napisano 13 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2023 19 godzin temu, Gość Ingrid napisał: Właśnie objawiła się ekipa 8 osób 250 za 8 h Wymagania Codziennie: obiad i paliwo Wolny termin na 20go Szybko się zapisywać bo kolejkę mają Jak się znają dobrze na cięciu i robota idzie dobrze to może i kolejka mają. A jak spod sklepu ekipa to nie warci nawet połowy tej stawki.u mnie też była taka ekipa spod sklepu i chcieli ciąć.pan z piwem w ręku też zapewniał że mogą mnie wcisnąć gdzieś w lukę bo cały sezon zajęty.a czesto go widuje w sklepie w południe więc chyba jednak nikt się nie dał skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cieciarz Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 W dniu 13.01.2023 o 16:13, Gość Dron napisał: Jak się znają dobrze na cięciu i robota idzie dobrze to może i kolejka mają. A jak spod sklepu ekipa to nie warci nawet połowy tej stawki.u mnie też była taka ekipa spod sklepu i chcieli ciąć.pan z piwem w ręku też zapewniał że mogą mnie wcisnąć gdzieś w lukę bo cały sezon zajęty.a czesto go widuje w sklepie w południe więc chyba jednak nikt się nie dał skusić. Robota dobrze idzie dopiero po ćwiartce Na sucho to nawet trawa nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAD11 Napisano 18 Lutego Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego Jaka stawka na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wincent Napisano 18 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 1 godzinę temu, SAD11 napisał: Jaka stawka na ten rok? 320 zł 8h. Biała Rawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 12 godzin temu, SAD11 napisał: Jaka stawka na ten rok? 30 zł za godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego U mnie Ukraińcy od zbiorów mają 15 zł i zadowoleni robią wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 13 godzin temu, Gość Wincent napisał: 320 zł 8h. Biała Rawska Taa...chyba na igricie tyle biorą...pytałem parę osób z okolic Białej i każdy mówi 260-280 i o dziwo większość za tydzień może przychodzić ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi