Gość Patryk Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2023 Witam , czy ktoś z państwa użytkuje i może podzielić się opinią , lub zna jakieś opinie na temat kombajnów do zbioru jabłek przemysłowych polskich producentów, co u którego producenta jest najbardziej awaryjne, który ze sprzętów całkowicie sobie nie radzi? O której maszynie słyszeliście jakieś dobre słowa? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2023 U nas mają AP100 z Motycza . Zbiera dobrze. Cena konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek z Kozietuł Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2023 8 hours ago, Guest Patryk said: Witam , czy ktoś z państwa użytkuje i może podzielić się opinią , lub zna jakieś opinie na temat kombajnów do zbioru jabłek przemysłowych polskich producentów, co u którego producenta jest najbardziej awaryjne, który ze sprzętów całkowicie sobie nie radzi? O której maszynie słyszeliście jakieś dobre słowa? Pozdrawiam! Wszystkie się nie nadają, ręcznie sam szybciej to zbierzesz Piotrek doceni jakość towaru i dorzuci 2 grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ręcznie? Napisano 29 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2023 Kończą się czasy na ręczne zbieranie przemysłu czy wisni borowki i innych owoców. Poprostu nie będzie z kim tego zebrać i będzie to nie ekonomiczne chodź byś i drugie tyle miał dołożyć. Dla tego trzeba się mechanizowac jak się da. Ziemniaki i zboża 70 lat zbiera się maszynowo, czemu jablek nie można? Na jakiej my wsi żyjemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2023 Ogólnie to na produkcji przemysłu nikt oprócz skypowego jeszcze się nie dorobil 85 gr to wypadek przy pracy i raz na 5 lat może taka cena będzie Uważam że lepiej zmniejszyć produkcję i dostosować jej jakość oraz iloścć do oczekiwań rynku jiz liczyć na zarobek na przemyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prawdziwy Optymista Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2023 46 minutes ago, Guest Optymista said: Ogólnie to na produkcji przemysłu nikt oprócz skypowego jeszcze się nie dorobil 85 gr to wypadek przy pracy i raz na 5 lat może taka cena będzie Uważam że lepiej zmniejszyć produkcję i dostosować jej jakość oraz iloścć do oczekiwań rynku jiz liczyć na zarobek na przemyśle Czy ktoś się dorobil na przemyśle to nie wiem, nie znam takiego Ja typowo przemysł to z 5 lat temu zacząłem robić i na razie jako tako to wychodzi, zamierzam zwiększać produkcję do oporu i jeszcze troche i jestem gotowy nawet i na 20gr Kto miał się na jabłkach dorobić to się już dorobił Na deserze tez juz mało kto się dorobi Jedyna nadzieja w gali i we wczesnych odmianach moim zdaniem, reszta to tak jak z przemyslem jak będzie mało to się coś zarobi jak dużo to d*pa Jedyne co to szkoda pustych chłodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość łowca mitomanów Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2023 3 godziny temu, Gość Prawdziwy Optymista napisał: Czy ktoś się dorobil na przemyśle to nie wiem, nie znam takiego Ja typowo przemysł to z 5 lat temu zacząłem robić i na razie jako tako to wychodzi, zamierzam zwiększać produkcję do oporu i jeszcze troche i jestem gotowy nawet i na 20gr Kto miał się na jabłkach dorobić to się już dorobił Na deserze tez juz mało kto się dorobi Jedyna nadzieja w gali i we wczesnych odmianach moim zdaniem, reszta to tak jak z przemyslem jak będzie mało to się coś zarobi jak dużo to d*pa Jedyne co to szkoda pustych chłodni Proszę wrzucić wyliczenia opłacalności produkcji przy cenie 20 gr Bo chyba będzie za to nobel z ekonomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prawdziwy Optymista Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2023 10 minutes ago, Guest łowca mitomanów said: Proszę wrzucić wyliczenia opłacalności produkcji przy cenie 20 gr Bo chyba będzie za to nobel z ekonomii No oczywiście że na tym nic nie zarobie, chyba nikt bystry w ten sposób nie pomyślał Chodzi o to że przeżyje no chyba że 3 lata pod rząd to może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość łowca mitomanów Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2023 41 minut temu, Gość Prawdziwy Optymista napisał: No oczywiście że na tym nic nie zarobie, chyba nikt bystry w ten sposób nie pomyślał Chodzi o to że przeżyje no chyba że 3 lata pod rząd to może być różnie Kolejny geniusz zarabiający na przeżycie i modlący się o mróz Żeby przeżyć można krócej i lżej pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bidny Optymista Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2023 11 minutes ago, Guest łowca mitomanów said: Kolejny geniusz zarabiający na przeżycie i modlący się o mróz Żeby przeżyć można krócej i lżej pracować Bida straszna Gdzieś ty się uchował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz11 Napisano 1 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia Weremczuk Max lub JAGODA 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi