Gość realista Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Jak w temacie brak pąków Kwitnienie na zielono Ligol,jonagoldy,mustsu,król idared Jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Przesiliły się drzewa i będzie sporo mniej towaru. Przyszły rok też jest nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 U mnie okolice białej rawskiej ligol Total zielony idared szampion slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trochę jest trochę ni ma Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Na kwaterach gdzie było przerzedzane jest spoko a gdzie nie bidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pinn Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Tne ogrody u ludzi, powiem Wam, ze Warka i okolice pąka jest full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 W jednym sadzie lepiej w drugim gorzej spokojnie jak przymrozków nie będzie to nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Ligol mocno przerzucił, Prince podobnie, a przerzedzanie było. Jabłka nie zabraknie ale rekordów nie będzie. Ps. pamiętam czasy gdzie 2 mln ton w 2000 roku to była klęska urodzaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Potwierdzam idared eliza prins slabu u mnie mimo przerzedzania w ubiegłym roku. Sandomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Gość Damian napisał: Potwierdzam idared eliza prins slabu u mnie mimo przerzedzania w ubiegłym roku. Sandomierz Sandomierz to w tym roku kasy złapie za towar. Kupcy jeżdżą i proszą się o jsblko za wagę. Idared juz 1.6 waga. Prync podobnie. Red delicious nawet 2zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość analityk Ernest Napisano 24 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Będzie biednie 3,5 mln Ten rok jest nasz Król idared pusty jak bęben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Japko Napisano 24 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Jak wy rzeczywiście nie macie punka na drzewach to chyba coś źle zrobiliście, jak nie będzie jakiegoś kataklizmu to na 90% kwater będzie normalny zbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nina punka Napisano 26 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2023 W dniu 24.04.2023 o 15:25, Gość Japko napisał: Jak wy rzeczywiście nie macie punka na drzewach to chyba coś źle zrobiliście, jak nie będzie jakiegoś kataklizmu to na 90% kwater będzie normalny zbiór Nie będzie normalny Braknie jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oj nima nima Napisano 28 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2023 oj ciekawie nie jest ,licze że 30% PROCENT SADÓW NIMA PĄKA. A GDZIE DO ZBIORÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lel Napisano 28 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Ogólnie można się śmiać, sam się tydzień temu śmiałem. U mnie i na m9 i m26, w zeszłym roku nawożone normalnie nie tak jak spora część odpuściła azot posypowo, program etefonowy zrobiony, cały sezon normalne nawożenie w liść, przerzedzanie- większość w kwitnienie. I tak- prince jonagold, ligol na mocniejszej niż m9, mam też 2 rządki,starego idareda chyba na a2- te odmiany słabo, a idared będzie kwitł na mityczne zielono. Gale Shampiony Goldeny- jak co roku, raz przerzedzić nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość analityk Ernest Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2023 16 godzin temu, Lel napisał: Ogólnie można się śmiać, sam się tydzień temu śmiałem. U mnie i na m9 i m26, w zeszłym roku nawożone normalnie nie tak jak spora część odpuściła azot posypowo, program etefonowy zrobiony, cały sezon normalne nawożenie w liść, przerzedzanie- większość w kwitnienie. I tak- prince jonagold, ligol na mocniejszej niż m9, mam też 2 rządki,starego idareda chyba na a2- te odmiany słabo, a idared będzie kwitł na mityczne zielono. Gale Shampiony Goldeny- jak co roku, raz przerzedzić nie wystarczy No mówię,że znowu przybraknie w czerwcu 180 tys ha jabłoni i braknie jak byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lel Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Gość analityk Ernest napisał: No mówię,że znowu przybraknie w czerwcu 180 tys ha jabłoni i braknie jak byk Einstein, idź się wypowiadać o zbiorach w temacie przemysłu a nie zapąkowania. Kto wie co robi ten wyciągnie z tego tonaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość analityk Ernest Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Lel napisał: Einstein, idź się wypowiadać o zbiorach w temacie przemysłu a nie zapąkowania. Kto wie co robi ten wyciągnie z tego tonaż Jest masa jest kasa wujku dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lel Napisano 30 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2023 13 godzin temu, Gość analityk Ernest napisał: Jest masa jest kasa wujku dobra rada Tez jest to dla mnie chore, ale biorąc pod uwagę ze u dużej grupy ludzi "deser" i tak idzie na przemysł, jeszcze 3-4 miesiące temu nawet empire itp. to niestety stwierdzenie jest komiczne ale aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość analityk Ernest Napisano 30 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Lel napisał: Tez jest to dla mnie chore, ale biorąc pod uwagę ze u dużej grupy ludzi "deser" i tak idzie na przemysł, jeszcze 3-4 miesiące temu nawet empire itp. to niestety stwierdzenie jest komiczne ale aktualne Empire jest tańszy od idareda Ta odmiana miała sens gdy na wschód szedł towar Teraz pierwsza jest do kasacji Niestety dlatego bogaci będą jeszcze bogatsi a biedni jeszcze biedniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik z wgr Napisano 30 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2023 W dniu 28.04.2023 o 18:24, Lel napisał: Ogólnie można się śmiać, sam się tydzień temu śmiałem. U mnie i na m9 i m26, w zeszłym roku nawożone normalnie nie tak jak spora część odpuściła azot posypowo, program etefonowy zrobiony, cały sezon normalne nawożenie w liść, przerzedzanie- większość w kwitnienie. I tak- prince jonagold, ligol na mocniejszej niż m9, mam też 2 rządki,starego idareda chyba na a2- te odmiany słabo, a idared będzie kwitł na mityczne zielono. Gale Shampiony Goldeny- jak co roku, raz przerzedzić nie wystarczy Gdybyś tak da prawdę zrobił napewno pąków być miał dużo a tu wygląda że dużo gadasz a nic nie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mruz Napisano 30 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2023 To co dziś w końcu coś przymrozi czy niespecjalnie? Nawodnienie naszykowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziadek mróz Napisano 1 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2023 12 godzin temu, Gość Mruz napisał: To co dziś w końcu coś przymrozi czy niespecjalnie? Nawodnienie naszykowane? Strachy na lachy W tym roku nie ma pąka więc przymrozków też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mruz Napisano 1 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2023 4 hours ago, Guest dziadek mróz said: Strachy na lachy W tym roku nie ma pąka więc przymrozków też nie będzie Zgadza się, d*pa nie mróz, szkoda wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 2 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2023 ja z reguły jestem daleki od narzekania, ale faktycznie jest słabiutko z zapąkowaniem. Najgorzej Paulared i Prince. Ligol i Champion jeszcze w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldi Napisano 8 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2023 No i przymroziło -5 Zobaczymy co z tego wyniknie U Was też? Tu Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi