Gość prof grzyb Napisano 19 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2023 51 minut temu, Michał S napisał: Nie zgodzę się bo to tak naprawdę to chodzi o 2- 3 zabiegi więcej w sezonie . A nawet nie więcej. ja np. zagęściłem zabiegi i mam czysto.a sąsiedzi pryskają teraz 2x więcej jak ja i suma sumarum mnie wyjdzie ochrona roczna taniej . Nie zgodzę się z twoją niezgoda Bo nie mówię o zmniejszenie liczby zabiegów wiosna tylko o tym ,że jeśli mamy do czynienia z mniejszą presją parcha bo 1 0 dni nie pada to zamiast Delanu można dać coś tańszego Też zagęszczam zabiegi wiosna by w czerwcu szukać oszczędności Kwiecień i maj to nie czas na oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2023 ja pryskałem co 4-5 dni Delanem i parch się pojawił na idarecie i ligolu. Nie ma tragedii, ale nie spodziewałem się takiego porażenia. Przez ostatnie kilka lat parcha praktycznie 0. W tym roku też starałem się pryskać rano, bo noce zimne i nic to nie dało, rano dla odmiany spory wiatr zawsze. Dodatkowo 2x Score i też nic nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2023 1 godzinę temu, piotrek197704 napisał: ja pryskałem co 4-5 dni Delanem i parch się pojawił na idarecie i ligolu. Nie ma tragedii, ale nie spodziewałem się takiego porażenia. Przez ostatnie kilka lat parcha praktycznie 0. W tym roku też starałem się pryskać rano, bo noce zimne i nic to nie dało, rano dla odmiany spory wiatr zawsze. Dodatkowo 2x Score i też nic nie pomogło. Przecież to hobby dla ciebie Niech się martwią ci co z tego żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2023 To prawda, ale nie lubię jak mi coś nie wychodzi. Czy to w pracy, czy w sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gratulacja dla hobysty Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2023 6 godzin temu, Gość hobbysta napisał: Przecież to hobby dla ciebie Niech się martwią ci co z tego żyją Ale dobrze powiedziane!!!Złapałeś pana Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2023 6 godzin temu, Gość Gratulacja dla hobysty napisał: Ale dobrze powiedziane!!!Złapałeś pana Piotra No naprawdę. Złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi