Rolnik32 Napisano 7 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego Dzień dobry, Proszę o kontakt wszystkie osoby, którym : VEGFRUIT 32-104 Koniusza Biórków Mały 70 NIP 682 177 28 24 zalega z płatnościami Szanujmy swoją pracę i siebie nawzajem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 8 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego Kolego tutaj lepiej napisz bo tak nie każdy będzie widział twój post https://igrit.pl/forum/topic/170-kapusta-biała/page/174/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiesia Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego Dzień dobry, nam również wspomniana firma nie wypłaca pieniędzy, odrzuca połączenia.. NIE POLECAM - omijać szerokim łukiem !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja przypominam żeby w nowym sezonie nie handlować z firmą VEGFRUIT przelewów ciągle brak telefonu nikt nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ludwik Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja +48 538 368 816 nowy numer do handlowca ,próbują kupować po cichu za gotówkę u nowych dostawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja Za gotówkę można sprzedawać, ale absolutnie nie na przelew bo nigdy nie dojdzie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krystian Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja (edytowane) ... ---- Od Administracji: Panie Krystianie proszę się zalogować lub podpisać z danymi kontaktowymi. Nie dopuszczamy anonimowych wypowiedzi w tej części forum. Edytowane 26 Maja przez Sebastian Pawłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek2529 Napisano 3 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca Jestem kolejnym oszukanym, od roku nie mam od Nich pieniędzy. Może ktoś chce założyć jakąś wspólną sprawę? Mój nr: 723767111, proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolniczkam Napisano 24 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca W dniu 7.02.2024 o 19:46, Wojtek32 napisał: Dzień dobry, Proszę o kontakt wszystkie osoby, którym : VEGFRUIT 32-104 Koniusza Biórków Mały 70 NIP 682 177 28 24 zalega z płatnościami Szanujmy swoją pracę i siebie nawzajem Pozdrawiam Czy odzyskałeś swoje pieniądze? Ile jest Wam winien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaś Bogusław Napisano 24 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca Tez nie mam zrealizowanej płatności z tej firmy z kwietnia. Skierowałem sprawę do kancelarii prawnej i zawiadamiam prokuraturę o zamiarach oszustwa które oni robią. Żałuje wcześniej nie trafiłem na to formom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolniczkam Napisano 24 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca Godzinę temu, Barnaś Bogusław napisał: Tez nie mam zrealizowanej płatności z tej firmy z kwietnia. Skierowałem sprawę do kancelarii prawnej i zawiadamiam prokuraturę o zamiarach oszustwa które oni robią. Żałuje wcześniej nie trafiłem na to formom. Z kiedy Pan nie ma zrealizowane płatności? Od nas brali 4 razy pietruszkę, a za 5 razem nie zapłacili i już nie zamówili. Współpracowalismy z nimi w maju. Mamy wystawioną fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sprzedawca Napisano 24 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca Oni już po dnie od dawna szorują. Skala tego dziadostwa jest naprawdę imponująca. Nie dajcie się wkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z Wielkopolski Napisano 11 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada Jakieś 2 lata temu zalegali mi parędziesiąt tysięcy za cebulę. Wychwyciłem moment, że im strasznie zależało na towarze (pewnie nikt inny nie chciał im dać) i postawiłem warunek, że jak zapłacą stare długi i zrobią przedpłatę to dostaną kolejne auto... No i się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi