Rolnik32 Posted February 7, 2024 Report Share Posted February 7, 2024 Dzień dobry, Proszę o kontakt wszystkie osoby, którym : VEGFRUIT 32-104 Koniusza Biórków Mały 70 NIP 682 177 28 24 zalega z płatnościami Szanujmy swoją pracę i siebie nawzajem Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hub Posted February 8, 2024 Report Share Posted February 8, 2024 Kolego tutaj lepiej napisz bo tak nie każdy będzie widział twój post https://igrit.pl/forum/topic/170-kapusta-biała/page/174/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiesia Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Dzień dobry, nam również wspomniana firma nie wypłaca pieniędzy, odrzuca połączenia.. NIE POLECAM - omijać szerokim łukiem !!! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rolnik Posted May 11, 2024 Report Share Posted May 11, 2024 przypominam żeby w nowym sezonie nie handlować z firmą VEGFRUIT przelewów ciągle brak telefonu nikt nie odbiera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludwik Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 +48 538 368 816 nowy numer do handlowca ,próbują kupować po cichu za gotówkę u nowych dostawców Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 Za gotówkę można sprzedawać, ale absolutnie nie na przelew bo nigdy nie dojdzie !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krystian Posted May 26, 2024 Report Share Posted May 26, 2024 (edited) ... ---- Od Administracji: Panie Krystianie proszę się zalogować lub podpisać z danymi kontaktowymi. Nie dopuszczamy anonimowych wypowiedzi w tej części forum. Edited May 26, 2024 by Sebastian Pawłowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek2529 Posted June 3, 2024 Report Share Posted June 3, 2024 Jestem kolejnym oszukanym, od roku nie mam od Nich pieniędzy. Może ktoś chce założyć jakąś wspólną sprawę? Mój nr: 723767111, proszę o kontakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolniczkam Posted June 24, 2024 Report Share Posted June 24, 2024 W dniu 7.02.2024 o 19:46, Wojtek32 napisał: Dzień dobry, Proszę o kontakt wszystkie osoby, którym : VEGFRUIT 32-104 Koniusza Biórków Mały 70 NIP 682 177 28 24 zalega z płatnościami Szanujmy swoją pracę i siebie nawzajem Pozdrawiam Czy odzyskałeś swoje pieniądze? Ile jest Wam winien? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaś Bogusław Posted June 24, 2024 Report Share Posted June 24, 2024 Tez nie mam zrealizowanej płatności z tej firmy z kwietnia. Skierowałem sprawę do kancelarii prawnej i zawiadamiam prokuraturę o zamiarach oszustwa które oni robią. Żałuje wcześniej nie trafiłem na to formom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolniczkam Posted June 24, 2024 Report Share Posted June 24, 2024 Godzinę temu, Barnaś Bogusław napisał: Tez nie mam zrealizowanej płatności z tej firmy z kwietnia. Skierowałem sprawę do kancelarii prawnej i zawiadamiam prokuraturę o zamiarach oszustwa które oni robią. Żałuje wcześniej nie trafiłem na to formom. Z kiedy Pan nie ma zrealizowane płatności? Od nas brali 4 razy pietruszkę, a za 5 razem nie zapłacili i już nie zamówili. Współpracowalismy z nimi w maju. Mamy wystawioną fakturę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sprzedawca Posted June 24, 2024 Report Share Posted June 24, 2024 Oni już po dnie od dawna szorują. Skala tego dziadostwa jest naprawdę imponująca. Nie dajcie się wkręcić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik z Wielkopolski Posted November 11, 2024 Report Share Posted November 11, 2024 Jakieś 2 lata temu zalegali mi parędziesiąt tysięcy za cebulę. Wychwyciłem moment, że im strasznie zależało na towarze (pewnie nikt inny nie chciał im dać) i postawiłem warunek, że jak zapłacą stare długi i zrobią przedpłatę to dostaną kolejne auto... No i się udało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolniczka1 Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 Nam również nie wypłacają pieniędzy- faktury styczeń 2024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts