STH Napisano 1 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia Zwracajcie uwagę na współpracę z tym Panem i jego firmą, mimo kilkunastu zapewnień i zobowiązań, odwlekania w czasie ,całość należności która wynika z dostawy z początku lipca do tej pory nie zapłacona . Proszę o powielanie i udostępnianie posta tak aby inni nie zostali oszukani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 2 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia Dlaczego nie chce zapłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STH Napisano 2 Stycznia Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia Tutaj już pytanie nie do mnie, w pierwszych tygodniach co rozmowa to zwklekanie z terminem, w następnych miesiącach już zero kontaktu numer zablokowany. Po kilku miesiącach część spłaty z zobowiązaniem do całości do 24.12 , kolejny termin do końca roku 2024, jednak żadna z nich nie spełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gościniec123 Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia I jak udało się odzyskać całość pieniędzy czy tylko windykacja z tym gosciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STH Napisano Niedziela o 06:28 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 06:28 Myślę że tylko windykacja, zero kontaktu z właścicielem, wiadomości tylko z próbą zastraszania z jego strony . Postępowania sądowne i oddanie długu dla firm windykacyjnych choćby przy odzyskaniu części zadłużenia, a reszta dla windykatorów to chyba najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wujek Napisano Poniedziałek o 20:00 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 20:00 Jechać z nimi! Kolejne cwaniaki co to na naszej ciężkiej pracy się dorabiają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MaciejG Napisano Wtorek o 18:37 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 18:37 Niestety będzie więcej takich. Kryzys w PL będzie narastał i złodziejstwo będzie rosło. Także trzymajmy się i pilnujmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu Podaj mi nr tel bo też mam problem z płatnościami w tej firmie lub zadzwoń do mnie 510 758 258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu Witek, można wiedzieć ile Ci jest winien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi