Gość Paweł Napisano Poniedziałek o 12:04 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 12:04 Witam wszystkich mam pytanie z innej beczki mianowicie co sądzicie o głęboszowaniu pod ziemniaki? Nigdy tego nie robiłem i mam chęć spróbować ,opiszcie swoje spostrzeżenia. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lou211 Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu ja co roku robię dłutowcem przed sadzeniem na głębokość 35-40cm potem robię broną aktywną i zaraz sadzę na świeżo z podsypem nawozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu W dniu 6.01.2025 o 13:04, Gość Paweł napisał: Witam wszystkich mam pytanie z innej beczki mianowicie co sądzicie o głęboszowaniu pod ziemniaki? Nigdy tego nie robiłem i mam chęć spróbować ,opiszcie swoje spostrzeżenia. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Trzy lata wstecz głęboszowaliśmy wszystkie pola i żadnej różnicy w plonowaniu ani w lepszym kopaniu nie daje się zauważyć. O wszystkim w przeważającej mierze decyduje aura, nawożenie i ochrona chemiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi