Gość xx Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 ale piszecie bzdury gdzie takie ceny obdzwoniłem wszystkie skupy i płacą 0,80 gr dokladnie i ponoc jeszcze zaczynaja sciagac z ukrainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ontera Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 dokladnie i ponoc jeszcze zaczynaja sciagac z ukrainy. Chyba pracowników. Co to za sabotaż ktoś tu prowadzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 To forum ju nikomu nie sluzy kazdy pisze co mu slina na jezyk przyniesie jestem z okolic proszowic i robie kapuste na skup po 0,80 gr jakie 1,5 ludzie ogarnijcie sie a pozatym pozdrawiam wszystkich i Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lol Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Pewnie pomieszali sztuke z kilogramem ot cale nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stachowiak Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Potwierdzam Sochaczew 1.50 gotowy w kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Realna cena kapusty pekińskiej w chwili obecnej to średnio ok. 0,80zł. Zainteresowanie słabe choć lepsze niż w przypadku białej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anexport Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 drobnica niedobitki i słabo jakościowo towar może tak ale dobrej jakości to dziś oferty lecą od 1,4-1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość D Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Przecież skup też musi na tobie zarobić, spróbuj sprzedać sam to zaczniesz oglądać inne pieniądze:) 80 gr + opakowanie + zarobek skupu i już masz prawie 1.5 więc jest to cena jak najbardziej realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 na mazowszu dziś nie weźmiesz wiecej niż 0,9 za sam towar, wymagań co do jakości specjalnych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiesław Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 grupa z Lublina na początku tygodnia płaciła po 1,4 za kapustę 0,6 kg w "+", kto nie w grupie ten i dostaje po 0,8 i mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2017 Ale wy się Panowie dogadujecie z tymi cenami to szok.....jedni dostają 0,80 zł a inni w tym samym rejonie 1,5 zł. dziwne.....ale jeżeli sprzedajecie " na gotowo" to prosze powiedzcie że za kapuste dostajecie 1,1zł a pozostałe 40gr stanowią koszty opakowania i palety a nie wprowadzacie tu jakiś zamęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2017 Trzeba jak w skokach narciarskich odrzucać skrajne o-ceny i wtedy będzie bliżej prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 27 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2017 Jak tam pekinka po świętach? jakiś ruch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ***M*** Napisano 28 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2017 Ile dajecie za pięknego, zielonego pekina? Producenci dajcie jakiś cynk, nie wiem po ile sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sławek Napisano 28 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2017 W lubelskiej grupie bez kartonu i owijania tylko luz w wadze od 0,6 kg do 2 kg płacą po 1,6 złotego za kilogram, kolor od białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joantek Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 koledzy jak pekin w okolicach proszowic biora i po ile placa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 tak jak było o,80 gr tylko zejscie słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Instax Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 A kiedy było 0.8 ? To w ogóle w tym zdaniu dwie sprzeczności. Jakiś pseudo wiejski handlarz do forum się dobrał. Ale dobrze dobrze. Płaca wszyscy po 1zl i więcej. Z kartonem dzisiaj oficjalnie 1.3-1.4zl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joantek Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 Dzieki Instax bylby mnie w......bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 znowu piszecie bzdury dzisiaj zawoziłem po 0,80 gr za kg kolego daj mi namiar chetnie zrobie po 1 zł mówie powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 dzis zawozilem 70gr +vat,mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 dzis zawozilem 70gr +vat,mazowieckie chociaz jeden madrze pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chlop z leczycy Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 A kiedy było 0.8 ? To w ogóle w tym zdaniu dwie sprzeczności. Jakiś pseudo wiejski handlarz do forum się dobrał. Ale dobrze dobrze. Płaca wszyscy po 1zl i więcej. Z kartonem dzisiaj oficjalnie 1.3-1.4zl. Pozdrawiam clopy chlopy polak jednak lubi oszukiwac swoia kieszen gdzie wam placa po 1zl czy po1.4 0.8zl 0.9zl nikt wiecej nie placi pekina sciagaja do nas z ukrainy na gotowo po 0.9zl i maia nas gleboko w d*pie a w marketach jest 2.99zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2018 ja robiłem cały czas po 1zł i 0.95zł taniej nie sprzedawałem 0,80 to na odpady na surówkę daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yyyyyy Napisano 3 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2018 ja robiłem cały czas po 1zł i 0.95zł taniej nie sprzedawałem 0,80 to na odpady na surówkę daje gdzie i kto tak placi kolego chetnie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi