Gość Wicio Napisano 31 Października Zgłoszenie Share Napisano 31 Października Bardzo słabo cena będzie….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 7 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada Trzymajcie cenę a sezon będzie udany. Pekina jest bardzo mało a w listopadzie jest zawsze lekka zadyszka w handlu. Dziś mazowieckie 2,9 na gotowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wicio Napisano 7 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada Zadyszka jest słabo odczuwalna w tym roku kończą powoli ci co z pola sprzedają i nie długo chwila prawdy ….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 8 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 12 godzin temu, Gość Wicio napisał: Zadyszka jest słabo odczuwalna w tym roku kończą powoli ci co z pola sprzedają i nie długo chwila prawdy ….. Święta prawda, towaru mało i kupcy juz dzwonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świętokrzyskie Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 22 godziny temu Jakieś wiadomości ? Ceny zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 19 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, Gość Świętokrzyskie napisał: Jakieś wiadomości ? Ceny zejście? Osobiście jeszcze nie zacząłem swojej sprzedawać ale z tego co się obija o uszy to na chwile obecną przedział cenowy od 2 do 3zł , chyba jedno z niewielu warzyw co jeszcze jakoś schodzi i coś tam płaci , choć w delikatnym stopniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 42 minuty temu, Gość Tracer napisał: Osobiście jeszcze nie zacząłem swojej sprzedawać ale z tego co się obija o uszy to na chwile obecną przedział cenowy od 2 do 3zł , chyba jedno z niewielu warzyw co jeszcze jakoś schodzi i coś tam płaci , choć w delikatnym stopniu Tak coś zostaje choć na jednym ale każdy producent pekiny wie że to nie jest o tak o prosta uprawa żeby wyprodukować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, Gość Łuki napisał: Tak coś zostaje choć na jednym ale każdy producent pekiny wie że to nie jest o tak o prosta uprawa żeby wyprodukować . Doskonale wiem kolego , osobiście robię ją od około 20 lat więc już trochę doświadczenia jest w uprawie , lecz dużo osób z okolicy rzuciło te uprawę a zwiększyli produkcję warzyw których można w dużym stopniu sobie zmechanizować , Pekin kilka razy musi przejść przez ręce a jednak plecy wysiadają pomału każdemu od tych ilości , dodatkowo sporej liczbie osób Pekin nie porósł a także droga jest salata rzymska skąd nie ma Pekin obecnie jakiegoś konkurencyjnego zamiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.