Gość Max Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 4 godziny temu, Gość Marek napisał: Po ile robicie pekińska aktualnie ? 3 zł sam towar centrum Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek1987 Napisano 9 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia Jaka cena jest realna pekinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 12 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia Jak pekińska na broniszach? Interesuje mnie kaliber 3-4 szt na 5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekin Napisano 13 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia Na market od 3.5zł luz nieowijany, w kartonie owiniety 4zł i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano Piątek o 14:17 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 14:17 Cwaniaki juz przepakowuja u krainska pekine i wożą na markety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano Sobota o 09:25 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 09:25 Cytat ze strony "Przestrzegam przed sprowadzaniem kapusty pekińskien bez wcześniei zrobionych badań na pozostałości z Ukrainy Z pobranvch prób w sklepie wvszto 6 zakazanvch do stosowania środków ochrony roślin. Zamiast zarobku dostałem 5 tys. kary, utylizacia catej partii towaru i proces sądowy, gdzie niby grozi za to 8 lat więzienia. Czy sa osoby na grupie co też znalazły się w takiei sytuacji? Jak to sie skończyło? Nie ukrywam że nie wiem co robić, boję sie jak zakończy się ta sprawa, dodam, że dotad mam czystą karte bez wykroczeń." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano Sobota o 12:50 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 12:50 3 godziny temu, Gość Handlarz napisał: Cytat ze strony "Przestrzegam przed sprowadzaniem kapusty pekińskien bez wcześniei zrobionych badań na pozostałości z Ukrainy Z pobranvch prób w sklepie wvszto 6 zakazanvch do stosowania środków ochrony roślin. Zamiast zarobku dostałem 5 tys. kary, utylizacia catej partii towaru i proces sądowy, gdzie niby grozi za to 8 lat więzienia. Czy sa osoby na grupie co też znalazły się w takiei sytuacji? Jak to sie skończyło? Nie ukrywam że nie wiem co robić, boję sie jak zakończy się ta sprawa, dodam, że dotad mam czystą karte bez wykroczeń." Przecież widać że ktoś prowokuje a ludzie łykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Sobota o 21:07 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 21:07 Pełno ogłoszeń z ukrainy , dostępne 15 ton BŁONIE - cena wyjściowa 21 zł karton , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano wczoraj o 07:05 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:05 I za moment czar pekinki jako źródła szybkiej dobrej gotówki się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano wczoraj o 09:02 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:02 1 godzinę temu, Sieradzak napisał: I za moment czar pekinki jako źródła szybkiej dobrej gotówki się skończy. Z tą szybką gotówką za pekinkę to raczej jak ze wszystkim , jak czegoś brak to fajnie schodzi i jakaś sensowna cenę ma , niedawno cieszyli sie producenci pora a obecnie też pełno importu z Belgii i Albani że na naszego jeśli chce się sprzedać to 2-2.5zł kg max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu Pekin z UA ściąga Kulisiewicz z Błonia pod Warszawa, są ogłoszenia na igrit. Dodatkowo wiadome jest, ze firmy obok niego ( nawet na tej samej ulicy) puszczają ten towar w obrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu Już kilka tirów wjechał, przepakowane i na markety , za chwilę wyjdzie ze to Polska kapusta z takimi pozostałościami i że to polscy rolnicy trują żywnością bo sprzedawane jako krajowe!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu NAZWA TOWARU: KAPUSTA PEKINSKA POCHODZENIE: UKRAINA URODZAJ: 2025 ROK TOWAR NIE ZWIERA GMO PRODUKT SWIEZY TERMIN PRZYDATNOSCI: 2 MIESIĄCE (PRZY TEMP.PRZECHOWYWANIA 1-2 C) EXPORTER EVENTOS LLC 54029, UKRAINE, MYKOLAIV REGION, MYKOLAIV, CENTRALNY AVENUE, BUILDING 29 NIP: 43962660 IMPORTER JG TRADE SP. ZOO KAROLKOWA 28 lok 10/01-207 WARSZAWA, POLAND NIP 5272729887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kiep donosiciel Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Gość Zorientowany napisał: Pekin z UA ściąga Kulisiewicz z Błonia pod Warszawa, są ogłoszenia na igrit. Dodatkowo wiadome jest, ze firmy obok niego ( nawet na tej samej ulicy) puszczają ten towar w obrot. potwierdzam w dodatku dużo ale to dużo czarnego i z pozostałościami Kulisiewicza zgłosiłem do IJHARS oraz PIORIN na szczeblu wojewódzkim, MRIRW też ma się nimi zająć, towar kupiony bez faktury Urząd celno skarbowy też powiadomiony proszę o dane pozostałych ziomków co handlują tym tałatajstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ogrodnik Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu W nadchodzącym sezonie pekina nie ma co tykać jak ukraińcy zarobią. W Polsce byle baba żaba wie że pekin płaci to od Lwowa do Węgier po Kraków i Sieradz Kalisz będziemy mieć PEKINOZE!!! i pińdziesiunt groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi