Gość Gość Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Bajki piszecie 2.20 2.50 śmieszki jesteście bajki bajeczki wymyslacie podepnij fakturę człowieku ze tak sprzedajesz śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Ot cfaniaki jeden tu się dziś ogłasza że sprzedaje po 3,50 rozbawił mnie do łez i ja się pytam oczadział czy berbeluchy popił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość a Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 nie wiem skad macie te ceny, firmy exportowe placa 1.5-1.8 za sama kapuste, popyt jest spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 27 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2017 1.80 sam towar Proszowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzes Napisano 28 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2017 Kto tyle płaci w pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 28 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2017 A np mączka tyle płaci chyba że masz biały to 1,30 dostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Jak tam u was ceny pekina?? Dużo towaru jeszcze macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy11111222 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Ja mam 300ton w chłodni ka i czekam na 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 życzę powodzeniia bo od 10 kwietnia już mi przysyłają towar z węgier i nie będzie droższy jak 2 zeta nie dodałeś kolego do którego roku chcesz go przetrzymać bo to też istotna kwestia bo o tensezon musisz spisać na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obornik Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Też już dostaje informację ze od przyszłego tygodnia Węgier będzie nadawał się do importu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy11111222 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Ten Węgier to nadaje się tylko dla krowy pod mordę.Jak wejdzie na rynek to po tygodniu nikt go nie będzie chciał wziąć do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romek Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Też już dostaje informację ze od przyszłego tygodnia Węgier będzie nadawał się do importu ano importujcie sobie i z chin. tylko nie miejcie zalu jak za 2 lata przyjdzie listopad a wy nie bedziecie mieli od kogo kupic w Polsce kapusty. bo gracie wielkich handlarzy ale nie slyszalem zeby ktos wysylal nasza kapuste na węgry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 ano importujcie sobie i z chin. tylko nie miejcie zalu jak za 2 lata przyjdzie listopad a wy nie bedziecie mieli od kogo kupic w Polsce kapusty. bo gracie wielkich handlarzy ale nie slyszalem zeby ktos wysylal nasza kapuste na węgry Ja go tam jesc nie muszę a kasę z niego chętnie przytule. A swoją drogą to ciekawe czy jeździsz polskim traktorem czy zagranicznym jak żeś taki patriota i Straszysz ze nikt pekina uprawiał nie będzie to czy jak nie będziesz kupował Zetorow to będą je produkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 5 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2017 WGRO Poznań - 2.5 zł do 3 zł za sztukę od pośrednika, z tendencją zwyżkową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Jaka cena pekina na Broniszach seledyn zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2017 No i co z tego że węgierski pekin, skoro jakością nie dorasta do pięt naszej pekince. Podobna sytuacja ma się do pomidorów, i co z tego że holenderskie, tureckie .. jak nikt tego nie chce jeść, polskich pod względem jakości nie da sie zastapić. Przykładów można mnożyć, a nasza rozmowa moim zdaniem powinna iść w kierunku, co zrobić, by poprawić marketing polskich płodów rolnych,a tym samym wywołać "ssanie" na nasze produkty na rynkach zagranicznych. Polska dziś jest potentatem w produkcji pieczarki, o ile mnie pamięć nie myli jesteśmy 1 producentem w Europie, a trzecie miejsce na świecie, podobnie możemy działać w tematyce jabłek, kapust, cebul, czosnku, ziemniaków .. naprawdę nie mamy się czego wstydzić, pod względem walorów smakowych, większość naszych warzyw i owoców bije zachód na głowę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Popieram wypowiedź poprzednika. Kupcie sobie pomidor pochodzenie Polskiego, a import w sklepie na daną chwilę. Tu nawet nie ma co porównywać jeśli chodzi o walory smakowe, zupełnie inne ligi. A co do tematu pekinki, gdzieś za nieco ponad 2tyg wjedzie krajowa pekina spod osłon Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Bronisze 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Kraków 4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 Jak tam pekin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Smile* Napisano 27 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2017 Jak kształtują się ceny kapusty pekińskiej. Poproszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystian Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 robi się wysyp cena spadają przed tygodniem podawałem po 1,50 teraz już nie ma kto dać 0,90 a mam jeszcze sporo trzeba będzie chyba dawać taniej co się stało jestem z Mazowsza u was też tak cienko inne rejony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obserwator Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 robi się wysyp cena spadają przed tygodniem podawałem po 1,50 teraz już nie ma kto dać 0,90 a mam jeszcze sporo trzeba będzie chyba dawać taniej co się stało jestem z Mazowsza u was też tak cienko inne rejony? Chyba z zawad ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arekw Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 pod Krakowem dzis skupy 1.30 za sam towar ale coraz gorzej z zejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tusz Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 już się skończyło teraz wszystkim dochodzi na łowiczu i bessa będzie tyle co tu nasadzone jeszcze nie widziałem tylko w dół na szczęście ja uciekłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi