Gość Gość Napisano 12 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2015 Nie atakujcie Michała, jak ma taką cenę to super. Dodam tylko, że 1,7 to powinno być minimum. Ludzie, jaką w tym roku mamy kapustę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekiniarz Napisano 12 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2015 Iza? Kto? W tym roku mało pekina jest, kto może niech trzyma aż cena dojdzie do 3zł, nie dajmy się manipulować przez handlarzy... W tym roku my dyktujemy im cenę :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2015 Iza? Kto? W tym roku mało pekina jest, kto może niech trzyma aż cena dojdzie do 3zł, nie dajmy się manipulować przez handlarzy... W tym roku my dyktujemy im cenę :-) Pozdrawiam Bingo Pekiniarz, tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dam Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2015 Jaka cena kapusty pekińskiej w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poznań Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2015 W Poznaniu od 2-3 zł w zależności do kalibra, na gotowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pekińczyk Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2015 ja sprzedaje jak leci po 0,90 mam duzo pekiny wsadzilem okolo pół miliona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2015 Cześć koledzy po ile ceni się Pekinka handlowa chodzi mi jak to wychodzi na kila i sztuki 1-2kg w rejonach małopolska/Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wlkp Napisano 2 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2015 WGRO Poznań - cena spadła - 2 zł, choć niektórzy 2.5 wołają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekyn Napisano 24 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2015 Witam orientuje się może ktoś jaka cena 0.8-1.6kg szt na gotowo? Okolice Śląska Katowice bielsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwester Napisano 25 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2015 jestem z okolic sieradza u nas pekina jest chłodnie załadowane na maxsa kazdy trzyma teraz cena 1.20 na gotowo a jak wszyscy otworzą komory wywalą to spadnie koło sieradza powstało kilkanascie komór chłodniczych nowych w tym sezonie głównie pod pekina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2015 Co z tego, że powstało powiedz lepiej ilu ma ładny towar. Każdy pierza naładował w komory i czeka na lepszą cenę bo obecna jest słaba przy tej wydajności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 25 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2015 kolego jak jest ładny towar to mozna mówic o cenie a pierze za pierze nikt nie zapłaci i w tym sezonie jest pekinka kiepskiej jakosci bo szajsem sie nie chadluje to tylko raz kupca napchasz kupiec płaci za ładny towar to niete czasy co sie ładowało wszystko to co sie urodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Margo;-) Napisano 5 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2016 Koledzy!!! Poproszę o info dotyczącą ceny pekinki. Czy coś drożej w Nowym Roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2016 Sieradz 1,3 - 1,4 za sam towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2016 Błonie 1,7zł za sam towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2016 w moich stronach pekinki to jest naładowane pełne chlodnie i kazdy trzyma na cene 2 zł bo sie tanio widzi sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2016 Wgro Poznań 2.5 na gotowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2016 A Wrocław ktoś wie jaka cena pekina? Słyszałem ostatnio, że 1,5zł i zejście słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karol Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2016 z pudełkiem oferują 2 zł kilogram za ładną pekińską rejon sieradza-wróblewa na przyszyły tydzień chcą płacić 2,10-2,20 chodzą słuchy że do kwietnia dojdzie do 5-6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2016 Małopolskie max 1,50kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2016 co t z pudełkiem oferują 2 zł kilogram za ładną pekińską rejon sieradza-wróblewa na przyszyły tydzień chcą płacić 2,10-2,20 chodzą słuchy że do kwietnia dojdzie do 5-6zł co ty pitolisz karol aktualna cena na sieradzu 1,40 na gotowo 20 gr wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2016 co ty pitolisz karol aktualna cena na sieradzu 1,40 na gotowo 20 gr więcej Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prezes pekin Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2016 Jeżeli kapusta idzie na eksport to w przyszłym tygodniu spokojnie 2,- za kg na gotowo można uzyskać. Lubelskie - ostatnia wysyłka z czwartku po 1,9 sprzedałem na gotowo. Mam cenę klepniętą na 2 zł na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dominik Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2016 Jeżeli kapusta idzie na eksport to w przyszłym tygodniu spokojnie 2,- za kg na gotowo można uzyskać. Lubelskie - ostatnia wysyłka z czwartku po 1,9 sprzedałem na gotowo. Mam cenę klepniętą na 2 zł na przyszły tydzień. ko tak płaci 1.60 na gotowo narazie niema kupca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karol Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2016 Na Sieradzu ostatnia cena 1.8-1.9 na nadchodzący tydzień wszyscy mówią o 2zł i tak jestem umówiony na wtorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi