Gość GUTEK 3 Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 Chcą się pozbyć bo pekina jest bardzo dużo i jeszcze każdy liczy na dobrą cenę a to oznacza jedno z dużej chmury mały deszcz jeszcze będzie tak że będą na wiosnę go w pole wywozic. TYLKO ZE JEST WCZESNY WEGIERSKI WYPRODUKOWANY W POLSCE A TAKI NA PEWNO NIE POLEZY WCZORAJ JECHALEM PRZEZ JEDNA WIES POD KALISZEM KTOS WIOZL NA PRZYCZEPACH PEKINA W SKRZYNIACH TO CHODZILO PODSKAKIWALO TAKIE MIETKIE.NA GIELDZIE W KALISZU SIERADZ WOZI PEKINA OWINIETEGO Z PIERWSZYM LISCIEM NA SILE OWINIETEGO O CZYM TU MOWIC BRAK JAKOSCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtek Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2017 idzie gdzies export pekinki w mazowieckim;jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miłosz Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 idzie gdzies export pekinki w mazowieckim;jakie ceny? Mazowieckie to nie wiem ale łódzkie rejon łęczycy bardzo słabe zejście a cena to 1zł i poniżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Retr Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2017 Zejście jak co roku. Pokażcie mi rok w którym o tej porze szedł eksport ? Pokażcie mi cokolwiek co ma cenę i zejście w trakcie zbiorów ? Zejście normalne, cena niska, co będzie to czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość0 m0 m Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 Zejście jak co roku. Pokażcie mi rok w którym o tej porze szedł eksport ? Pokażcie mi cokolwiek co ma cenę i zejście w trakcie zbiorów ? Zejście normalne, cena niska, co będzie to czas pokaże Zejście?nie ma wcale zejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ROLNIK ŁĘCZYCKI Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 nie ma expo ponieważ jest za mało pekinki i nie ma jakości a jak już ktoś ma jakość to trzyma w chłodni i nie chcę sprzedać po 1 zł Wniosek BĘDZIEMY SIĘ KISIĆ Z KAPUSTAMI W KRAJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 nie ma expo ponieważ jest za mało pekinki i nie ma jakości a jak już ktoś ma jakość to trzyma w chłodni i nie chcę sprzedać po 1 zł Wniosek BĘDZIEMY SIĘ KISIĆ Z KAPUSTAMI W KRAJU Nie będziemy się kisić bo np. kapusta pekińska o słabej jakości sprzeda się sama w najbliższym czasie i każdy ją wyrzuci a ładny towar podasz zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 a co bedzie z czerwoną kapustą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anioł Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2017 Liczcie koszty szanujący się rolnicy w sklepach podrożało wszystko o 40% inflacja galopuje pieniądze straciły 35% w ciągu roku kto nie ulokował. Maszyny rolnicze podwyżki 30%. W tym roku pekinka to min 2zł, a biała wiosną styczeń luty 0,70zł, Włochy sałata zmarzła, Rosja i Białoruś jeden wielki grzyb, jak oddacie się tanio zostaniecie murzynami Europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość D Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2017 Dokładnie wszystko drożeje warzywa również niestety tylko na półkach sklepowych! W hurcie dno na skupach zawsze najniższe ceny i zmowa w celu ich utrzymania UOKiK powinien się tym zająć. Sprowadzanie handlu warzywem do kilku ogromnych sieci to największy błąd robią nam wyścigi kto zrobi lepiej da taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2017 Dziś na mazowszu cena za foliowsnego pekina to 0,8-0,9 zl. mam jeszcze okolo 50 ton (ogolem bylo 100) uprawiam bilko jest ladnie wyrosnieta ale z roku na rok przedtsje mi sie podobać, wychodzi dosc jasna pi przechowaniu a i podatna na uszkodzenia chłodowe (przechowuje w 1 st) polecacie jakas inną odmiane do przechowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2017 Export zacznie się po nowym roku. Nie srajcie w gacie . Na wczasy chłopaki i korzystać z czasu wolnego. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2017 Dziś na mazowszu cena za foliowsnego pekina to 0,8-0,9 zl. mam jeszcze okolo 50 ton (ogolem bylo 100) uprawiam bilko jest ladnie wyrosnieta ale z roku na rok przedtsje mi sie podobać, wychodzi dosc jasna pi przechowaniu a i podatna na uszkodzenia chłodowe (przechowuje w 1 st) polecacie jakas inną odmiane do przechowania Masz racje kolego Bilko jest coraz gorszej jakosci po przechowywaniu, nawet widac to po wschodach coraz gorsze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 okolice proszowic 0,80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KPR Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 Ja już 2 lata temu zszedłem z bilko, sadze teraz tylko Enduro i jestem bardzo zadowolony z plonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2017 Witam. jak tam Panowie drożeje coś pekin na święta???? jak tam u was ceny i zejście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2017 Witam. jak tam Panowie drożeje coś pekin na święta???? jak tam u was ceny i zejście??? taaaaa drozeje;export 70 gr zejscie znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edek Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2017 taaaaa drozeje;export 70 gr zejscie znikome niech sie martwi ten co niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2017 80gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2017 1zł. Kalisz i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadexpo Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2017 Ruszyło Błonie 1.65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2017 Ruszyło Błonie 1.65 1.65 gdzie tak placa i za jaką pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kapitanKra Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Okolice Proszowic też wyżej ale tylko na 1.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kk Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Okolice Proszowic też wyżej ale tylko na 1.50 to moze sie cos ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2017 Okolice Proszowic też wyżej ale tylko na 1.50 ale piszecie bzdury gdzie takie ceny obdzwoniłem wszystkie skupy i płacą 0,80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi