Gość michał łodz Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 kapusta pekinska jest coraz droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 kapusta pekinska jest coraz droższa kolego ale chyba na zjazdowej bo na skupach ok. leczycy bez zmjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wróblewianin Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 centrum gm. Wróblew 1,60 duże zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heniek Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 Witam. Wie ktoś może jakie są obecnie ceny kapusty pekińskiej w powiecie łęczyckim....interesują mnie skupy np. balków, zagaj, tum i inne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 a jak export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iveco Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Łęczyca 1.30 sam towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xx Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Łęczyca 1.30 sam towar kto tak placi to chyba teraz zdrozalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heniek Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2018 słyszałem że ceny bez zmian 0,8 - 0,9 zł w okolicach Piątku i Łęczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2018 Okolice Warszawy 400g Plus 1.1zł 600g Plus 1.3zł bez kartonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2018 Okolice Warszawy 400g Plus 1.1zł 600g Plus 1.3zł bez kartonu. a jakie zejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pytanie? Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2018 Mnie zastanawia jedno w czasie zbiorów pekinka w markecie kosztowała 3.99zł kg teraz po zbiorach kiedy agregaty chłodzą i ponosimy duże koszty markety opuszczają ceny na 1.60zł kg rozumiecie coś z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość0 m0 m Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Mnie zastanawia jedno w czasie zbiorów pekinka w markecie kosztowała 3.99zł kg teraz po zbiorach kiedy agregaty chłodzą i ponosimy duże koszty markety opuszczają ceny na 1.60zł kg rozumiecie coś z tego? Ja nie widziałem w markecie pekinki tańszej niż 2,99,chyba,że jest tygodniowa promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heniek Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Bo jesień była 100% lepsza niż obecny czas, We wrześniu sprzedałem pekinke po 1,2 zł za sam towar bez żadnego problemu prosto z pola.A później jak zapłacisz ludziom od wycięcia i włączysz agregat to spada cena na 0,8zł więc faktycznie coś tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2018 Ziemniaki na jesien sprzedawalem po 5 zl a teraz 3 nie ma kto dac pekinka u nas tez stanela nie ma zainteresowania na jesien bylo duzo lepiej woj malopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stachu Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2018 Jest bardzo źle 1zł z kartonem oferuje mi dzisiaj. To koniec cen pekiny w tym roku. Następne lata zapowiadają się jeszcze gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2018 Pekińska zapłaci ale z KA na wiosnę, o zysku ze zwykłych chłodni i cenie już w styczniu mona zapomnieć, takie czasy już nie wrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2018 stycznia juz nie wiele zostało i myślę że za miesiąc w połowie lutego zacznie się wzrost ceny ale czy towar się przechowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2018 ja własnie skończyłem pekina bez chłodni i bardzo ładnie mi lezał, a ze zwykłe chłodni czekam na 2 zł a z tego co słysze do drożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2018 export bez zmian 70gr,koncze sprzedawac bez chlodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2018 mazowieckie z trudem dobija do 1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roman Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2018 koledzy jak tam ceny pekiny ruszy sie wrescie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spec Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2018 ruszy, ale w połowie marca jak rusek zacznie kupować przed swoimi świętami. kto ma KA i mu się ładnie przetrzyma to weźmie kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roman Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2018 moze i tak oby ,bo narazie kicha 0.8 do 1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2018 Błaszki 0,8-0,9zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2018 dobrze że w listopadzie i grudniu sprzedałem bez problemu po 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi