Gość Gutek Napisano 11 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2019 Nie teraz troche pozniej sadze ze w tym sezonie szybciej niz w poprzednim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość G.R Wielkopolska Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Witam, jakie prognozy Panowie w handlu kapustą pekińską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ganz Napisano 20 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2019 Słabo 2zł kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gebels Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Pekina już cenę miał latem teraz tylko 0.85gr do 1.15 na gotowo Wróblew i okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 26 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2019 Nie jest tak kiepsko. Mazowieckie 1.3 za towar ale zajście słabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2019 Jak tam pekino. Juz w chlodniach czy na polu stoi? Handel idzie jak ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max7 Napisano 8 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2019 Koledzy i kolezanki jak sytuacja u was z pekinka? jakie ceny na skupach i gieldach??? centrum kraju leczyca towaru malo i kiepskiej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 12 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2019 Towaru to i jest ale większość wygląda jak paszowy a i w środku nie ciekawie. Cena poleciała bo skoczki naszadzily. Myślę ze miesiąc i sie przed świętami przewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2019 Panowie jaką cenę dostajecie za pekina? Mi płaci 1 zł za kilo ale jak leci z pola nic nie odrzucam, bierze bez owijania, z domu. Dobra cena czy zła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 15 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2019 Mazowieckie 1-1,2 za towar foliowany. Cena zaraz pójdzie w górę bo zdrowej w środku to ze świecą szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekin Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2019 Pekin na markety 0.8 i do tego odciągają procent a w marketach 4.99. Rolnik musi produkować dużo i tanio a zachód zarabiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2019 Jak tam u was pekin. Jak handel??? Ja robie po 1 zl ale nedza z zejsciem. A i 1 ha pod tolerzowe poszedl bo czarna byla w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 W dniu 13.11.2019 o 14:21, Gość Adam napisał: Panowie jaką cenę dostajecie za pekina? Mi płaci 1 zł za kilo ale jak leci z pola nic nie odrzucam, bierze bez owijania, z domu. Dobra cena czy zła? to słabo ci płacji.chyba że sam sobie wycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldemos Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Po ile podajecie pekina???ja mam propozycje 1 netto owijana bez opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Ogólnie na ten moment jest nie ciekawie z pekinem choć w zasadzie żadna kapusta szału nie powoduje u kupujących.Jesli coś pójdzie do góry to pewnie około lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Tłumoki z Sieradza zaniżają cenę, dopóki oni się nie wyprzydadzą to nie będzie ceny. Nie mam pojęcia jak im to się opłaca produkować jeżeli walą ceny 50-60gr za kilogram. Szykuje się powtórka z sezonu 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekin Sieradz Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Tomek masz rację. W tej chwili można kupić pekina za 7-8zł w kartonie. A potentaci to nawet gratisy dawaja żeby tylko blokady nie bylo, bo co drugi dzień musi tir wyjść. Jak na Sieradzu nie wiedzieli co to Pekin to był z tego pieniądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Ale ja dzis słyszałem że w sieradzu płacą za super towar 1,4 bez folii i kartonu. Wiec chyba sie troche ruszy. Wiadomo ze ci co maja slaby towar to go za pół ceny oddaja zeby wypchnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Professional? Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Rolnik sprzedaje po 0.65-1zł kg w markecie cena powiększona jest do 4.99zł kg zejścia nie ma bo kto normalny zapłaci tak wysoką cenę? Kiedy obok na półce leży sałata lodowa która przyjechał z drugiego końca Europy Hiszpania w cenie 3.40zł kg do tego Kapusta biała Wrap miękka z Francji za 2.80zł kg ile w tym winny "tłumoków z Sieradza" to nie wiem? ale radzę dobrze j****ć się w czoło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 3 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Gość Professional napisał: Rolnik sprzedaje po 0.65-1zł kg w markecie cena powiększona jest do 4.99zł kg zejścia nie ma bo kto normalny zapłaci tak wysoką cenę? Kiedy obok na półce leży sałata lodowa która przyjechał z drugiego końca Europy Hiszpania w cenie 3.40zł kg do tego Kapusta biała Wrap miękka z Francji za 2.80zł kg ile w tym winny "tłumoków z Sieradza" to nie wiem? ale radzę dobrze j****ć się w czoło!!! Widać kolega ma podpisany pakt z biedronką i boli oddając za bezcenn. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 3 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2019 9 godzin temu, Gość Professional napisał: Rolnik sprzedaje po 0.65-1zł kg w markecie cena powiększona jest do 4.99zł kg zejścia nie ma bo kto normalny zapłaci tak wysoką cenę? Kiedy obok na półce leży sałata lodowa która przyjechał z drugiego końca Europy Hiszpania w cenie 3.40zł kg do tego Kapusta biała Wrap miękka z Francji za 2.80zł kg ile w tym winny "tłumoków z Sieradza" to nie wiem? ale radzę dobrze j****ć się w czoło!!! To prawda, wysoka cena to celowe działanie sieci handlowych, nasz towar stoi kiedy jest najładniejszy a nam zarzuca że nie potrafimy zaoferować dobrej jakości towaru na wiosnę kiedy okres przechowywania to ponad 5miesiecy. Czytałem ostatnio artykuł w parszywej gazetce Warzywa 5/2019 Moim zdaniem gdyby sieci kupowały więcej towaru teraz byłby on lepszej jakości a porównywanie go z sałatą która przyjechała do Polski wiosną z Hiszpanii jest nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gutek Napisano 3 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2019 problem pekinki to jest brak ruska a jakosci to wiekszosc nie umie zrobic brak wiekszego zbytu do kwietnia dla tego tez wiaze sie z niska cena to warzywo nabiera ceny jak juz plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 7 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2019 Nie ma co narzekać. Mamy dopiero grudzień a pekin już zaczyna drozec. W mazowieckim juz dają 1,3-1,4 za sam towar u zejście jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polak mały Napisano 7 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2019 Jak tam Pany macie jakiegoś dobrego kupca do polecenia? Chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 7 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2019 Jaki rejon???teraz przed świętami o kupca nie trudno każdy kupuje. Ja na gotowo 1.5 podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi