Gość Stasiek Napisano 27 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2019 1.3 bez folii krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 28 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2019 1,3 bez opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max7 Napisano 29 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudnia 2019 Czyli troche cena pnie sie do gory. Leczyca narazie 1zl. A jak u was z jakoscia?? Dobrze wam lezy pekin w chlodni..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2020 Co chlopy taka cisza pk nowym roku?? W głowach jeszcze szumi czy juz za pekina sie bierzecie?? Jak handel i cena??? Mazowieckie dzwonią i chcą kupować po 1,4 owijany towar ( oczywiscie zdrowy ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2020 Pekinka dobrze leży to sie nie ma co gorączkowac. Poczeka na lepszą cene. Do lutego bedzie mało zdrowego towaru i cena pojdzie na 2 zł. mnie dzis pytał handlarz czy po 1,5 po 10 stycznia bede robił. Bialorusy już za pekina jeżdżą to bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość G.R Wielkopolska Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 Jakie ruchy z kapusta po nowym roku? Jakie ceny w skupach za ładny towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 7 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2020 Ja napisałem jak u mnie sytuacja a ty gość Wielkopolska tylko pytasz. Napisz jak u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cvcc Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 W dniu 3.01.2020 o 17:49, Gość Maniek napisał: Co chlopy taka cisza pk nowym roku?? W głowach jeszcze szumi czy juz za pekina sie bierzecie?? Jak handel i cena??? Mazowieckie dzwonią i chcą kupować po 1,4 owijany towar ( oczywiscie zdrowy ) Pozdrawiam Na broniszach 2.5-2.7 przez to dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stasiek Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2020 Propozycja na przyszly tydzień 1,8 za towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2020 Witam. Jaka cena obecnie za zdrowy pekin??? Mazowsze 1.80 z opakowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2020 Jakie ceny w nowym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2020 W dniu 20.01.2020 o 14:49, Gość Gosc napisał: Jakie ceny w nowym tygodniu? Centrum 1.1 1.4 + opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 23 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2020 Ja zapytam wprost. Są tu jeszcze debile co oddaja poniżej 1.5??? To wy liczyć nie potraficie??? Każdy rolnik który nie potrafi liczyć kosztów powinien przejść obowiązkowo na zus wtedy nauczy się myśleć jak przedsiebiorca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 W malopolsce 90-1zl to standart 1.2 zl to najwyzsza cena bylo 3 dni ruchu juz zapanowal spokoj nikt pekina nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stasiek Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 To w tej malopolsce po co sadzicie pekina jak nie macie gdzie sprzedać??? Dorobić się chcecie chyba tylko garba na plecach a przy okazji piepszycie cene w calym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 24 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2020 To już ludzkie pojęcie przechodzi żeby o tej porze pekinke oddawać darmo. Podejrzewam ze większość piszących o tak niskich cenach to handlarze bez kasy którzy rolnika w ch*ja chcą zrobić. A jesli nie handlarze to rolnicy bez mózgu ( a takich nie brak) Niestety trzeba jasno powiedzieć ze tacy powinni zbankrutować i to szybko bo niszczą całą branżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Wlkp. Napisano 3 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2020 Jakie ceny pekiny za sam towar Centrum i Mazowsze? Jest jeszcze cos czy juz wszystko sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 3 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2020 .Centrum okolice Kalisza 1.3 do1.4 sam towar, zejście średnie ale na pocieszenie są pierwsze zapytania ze wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stach rolnik Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2020 Dzień dobry, nie wiem skąd te ceny i zapytania macie?, większość tutaj to jacyś piśmienni Trole, ja widzę totalny zastój handlarze marketowi oferują 0,90grosików za kilogram w marketach sami widzicie 3-5zł kilogram. Wschód praktycznie nie ładuje skoro Rosjanie to zbrodniarze wojenni według Projektu Rezolucji Parlamentu Europejskiego to jeszcze długo nie będziemy współpracować. Zachód ma nas w głębokim poważaniu. Jedyna nadzieja to anomalie pogodowe typu późna wiosna, inaczej ceny zjadą o klika groszy w dół i nie dotyczy to tylko kapusty pekińskiej ale i innych warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2020 Brawo. Takie same pierdoły piszą w dziale ziemniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 8 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2020 Jest troche przeklamania w tym co czytam. Jestem z Grójca i : eksport wacha się od 1.4 do 1.7 za towar foliowany bez opakowania (zależne jest to od jakości) firmy kupujace np. Na biedronke oferują za towar bez folii i opakowania 1.3-1.5 netto. Oczywiscie zejście jest nie najlepsze ale tylko dla tych co pierwszy raz zrobili pekinke. Oni tez schodzą z ceny niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość świętokrzyskie łukasz Napisano 8 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2020 biedronka i lidl 4.99 za kilogram pekina a rolnikowi 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik 12e Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2020 W dniu 8.02.2020 o 08:40, Gość Łukasz napisał: Jest troche przeklamania w tym co czytam. Jestem z Grójca i : eksport wacha się od 1.4 do 1.7 za towar foliowany bez opakowania (zależne jest to od jakości) firmy kupujace np. Na biedronke oferują za towar bez folii i opakowania 1.3-1.5 netto. Oczywiscie zejście jest nie najlepsze ale tylko dla tych co pierwszy raz zrobili pekinke. Oni tez schodzą z ceny niestety Pekin na Broniszach 3zl za kg.Brak towaru.Łapki ogłaszają się od kilku dni i nie mogą dokupić się towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2020 I jeszcze za darmo by chcieli. Darmo już sie kończy. A i ilości sie zmniejszają. Bialorusy juz od tygodnia jeżdżą za pekinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2020 Skąd te ceny bierzecie. W moich stronach za pekina płacą 1.2-1.3 towar mam ładny zbity zielony ogłaszam się i telefonów brak. A jak biorą okoliczni handlujący to po kilka palet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi