Gość Margo Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Witam! W chwili obecnej jak kształtuje się rynek kapusty pekińskiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 Właśnie Panowie jak Pekin aktualnie? Każdy szykuje że taka cisza czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 12 godzin temu, Gość Centrum napisał: Właśnie Panowie jak Pekin aktualnie? Każdy szykuje że taka cisza Burzy cenowej nie ma i już chyba nie będzie...może za rok...dwa... Centrum 1.2 1.4 za towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 7 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Jak teraz wygląda sytuacja z pekinką? Ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 7 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Co łaska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 8 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Ja w Łęczyckim karton sprzedaje po 1,4 sam towar a ładna 6 i 8 w paczce 2 zł. Zainteresowanie w tym tygodniu bardzo duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2020 1.80zl za sam towar okolice Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 28 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2020 Jak młoda pekinka płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adas Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2020 Witam chxialem sie spytac jak aktualnie wygladaja ceny kapusty pekinskiej? I jak z zainteresowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2020 1 zł export,na bronkach ciężko sprzedawalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca 2020 Jakie 1zł na bronkach? ? Ja wczoraj po 1,8 z kartonem oddawalem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 Czytaj ze zrozumieniem. Na export 1 zł, a na broniszach wczoraj 15 cenili za karton tak więc nie wciskaj farmazonu koleżko. Mam człowieka w tamtej alejce codziennie z innym towarem stoi i wiem,że w tym tygodniu ile byś nie powiedział to Pekin jest praktycznie niesprzedawalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 Handlarzy won z tego forum. Jeżeli sami rolnicy utrzymają cenę to nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 Dla handlarzykow to najlepiej żeby za darmo oddawać. Chłopy trzymać cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2020 6 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Dla handlarzykow to najlepiej żeby za darmo oddawać. Chłopy trzymać cenę Pociesze Was, że w biedrze cena 3.99 za kilogram, mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 3 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2020 Jak tam handluje się pekinka? Ja skończyłem tydzień temu po 1,8 z kartonem. Dziś dzwonią i proponują 2,2. A ja i was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Igołomia Napisano 3 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Gość Marian napisał: Jak tam handluje się pekinka? Ja skończyłem tydzień temu po 1,8 z kartonem. Dziś dzwonią i proponują 2,2. A ja i was Gdzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Gość Igołomia napisał: Gdzie taka cena U Mariana w głowie a nie w skupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 5 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2020 Ja nie mam już pekinki ale słyszę że tyle proponują. Więc pytam jak w innych rejonach. Ja z Mazowieckiego . To forum jest po to żeby wymieniać się informacjami a nie po to żeby janusze zaraz krytykowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Madexxx Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2020 No chyba Marian miał rację z tą ceną Pekińska mocno w górę. 2,2 z opakowaniem dziś to nie problem żeby sprzedać zdrowy towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2020 2,2 to trochę sporo ale zainteresowanie duże. I mnie narazie 1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek rolnik Napisano 15 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Mazowieckie wczoraj ladowalem po 1,9 za sam towar netto oczywiście. Kto ma zdrowy Pekin to zarobi ale towaru mało a zainteresowanie duuuuze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 26 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2020 Panowanie jak pekińska płaci w różnych regionach? ? Ja sprzedaje 2;2 bez folii a 2,5 owijana bez opakowania mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 13 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2020 Koleżanki i koledzy jak sprzedajecie teraz pekina?? Jakie ceny realne do uzyskania w centralnej Polsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 13 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2020 1 godzinę temu, Gość Max napisał: Koleżanki i koledzy jak sprzedajecie teraz pekina?? Jakie ceny realne do uzyskania w centralnej Polsce?? 2.5-3zł na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi