Gość Łukasz Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2023 Panowie jak schodzi pekinka? U nas ( mazowsze) zaczyna się rozkręcać. Jak ceny? U nas 2,3-2,5 na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 10 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2023 Panowie podpowie ktoś w końcu po ile wołać pekinke na gotowo? Firmy w okolicy dają 2,5 na gotowo ale wydaje mi się że powinno już być troszkę drożej. Doradzcie coś żeby nie zaniżać ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gutek Napisano 10 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2023 Ja czekam na 3 wg mnie jest dużo mniej ładnego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 11 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2023 A jak tam cena teraz wygląda do podania na broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 11 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2023 No to jak ile ten Pekin na export,?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mazowieckie Napisano 12 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2023 W jakiej cenie robicie aktualnie w karton ? Chyba cena idzie w górę i nie wszystkie firmy podniosły ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Dziś 2,9 na gotowo z kartonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Łeczyca 2.3zl sam towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość małopolskie Napisano 14 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2023 Okolice proszowice małopolskie 1.7zl sam towar 0.5 - 1.8 kg i nie chce iść wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 14 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2023 Mazowsze 2,4 towar w folii. A i już nie patrzą co w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romex Napisano 19 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2023 Jak tam Pekin? Pnie się w górę?? Słyszałem że już 2,5 za luz płacą, prawda to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 26 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudnia 2023 No Panowie po nowym roku to za foliowana to już trzeba 3 złote wołać!!!! Pekiny już nie wiele a sezon jeszcze długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świętokrzyskie Napisano 27 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2023 17 godzin temu, Gość Marian napisał: No Panowie po nowym roku to za foliowana to już trzeba 3 złote wołać!!!! Pekiny już nie wiele a sezon jeszcze długi Ale jak to nie wiele? Pewnie pochowane jest i będzie zastój w styczniu jak co rok tylko trochę ruchu w grudniu było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik centrum Napisano 27 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2023 Dziś już kilka telefonów o pekinke. Przedział cenowy 2,6-3,00 z towar w folii bez opakowania. mazowsze robi się ssanie na pekina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość plantator Napisano 28 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2023 Czy prawdą jest, że kapusta STRUKTA jest podatna na wciornastki? Słyszałem przeciwstawne opinie. Proszę o wypowiedź plantatorów a nie ,,pisarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 28 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2023 Nie ten temat. Tu się o poważnych $$$ rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqq Napisano 28 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2023 2 godziny temu, Gość Marian napisał: Nie ten temat. Tu się o poważnych $$$ rozmawia Zawsze zamiast strukty można wsadzić bilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świętokrzyskie Napisano 2 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia Jakie te ceny teraz? Że bronisze 3.5-4.5 jest to realne by się utrzymało? Czy tej kapusty jest tak mniej czy po prostu się wstrzymują ze sprzedażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 2 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia Mało pekiny, a ssanie na towar coraz większe... Export 3,9 z kartonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 3 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia Właśnie po ile teraz poddajecie pekina?? I może ktoś potwierdzić jak Bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia Na broniszach 4-5 złotych dzisiaj, a na eksport miałem propozycje 3.7 na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świętokrzyskie Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia Ale serio do 5 zł za kg? Okolice Krakowa ledwo 2zł przebijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 4 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia Godzinę temu, Gość Świętokrzyskie napisał: Ale serio do 5 zł za kg? Okolice Krakowa ledwo 2zł przebijają serio wczoraj dzwoniła Pani i prosiła o 10 palet dała cenę 3,7 na gotowo aż zdębiałem na broniszach za ładną wczoraj brali po 50 zł za karton 10kg Nie wiem cY to tak po świętach tylko ale tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 7 godzin temu, Gość rolnik napisał: serio wczoraj dzwoniła Pani i prosiła o 10 palet dała cenę 3,7 na gotowo aż zdębiałem na broniszach za ładną wczoraj brali po 50 zł za karton 10kg Nie wiem cY to tak po świętach tylko ale tak bylo Bardzo ciekawa sytuacja,bo ja wczoraj widziałem w Kauflandzie ładna Pekinie po 4,5 to kto kupuje do hurtu po 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 5 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 8 godzin temu, Gość Gość napisał: Bardzo ciekawa sytuacja,bo ja wczoraj widziałem w Kauflandzie ładna Pekinie po 4,5 to kto kupuje do hurtu po 5zł U nas w markecie po 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi