Gość Xyz Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia Tylko ciekawe co on ma w środku za te 3zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 21 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia Jak sytuacja w handlu z pekinem.Cos przyslablo zejście czy mi się tylko wydaje?Jak ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 14 godzin temu, Gość Janusz napisał: Jak sytuacja w handlu z pekinem.Cos przyslablo zejście czy mi się tylko wydaje?Jak ceny? Idzie ostro cały czas. 4,20 z kartonem. Mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik231 Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia U mnie dalej 2.5zl na gotowo.Zdrowy ładny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 17 godzin temu, Gość Rolnik231 napisał: U mnie dalej 2.5zl na gotowo.Zdrowy ładny towar. Jaki rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 18 godzin temu, Gość Rolnik231 napisał: U mnie dalej 2.5zl na gotowo.Zdrowy ładny towar. U Ciebie tzn gdzie dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 1 godzinę temu, Hub napisał: U Ciebie tzn gdzie dokladnie U handlarzy w snach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia Bronisze 3zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 17 godzin temu, Gość Marian napisał: U handlarzy w snach Kolego w snach to miałem nawet po 6 tu małopolska w zeszłym tyg 2.7 placili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gospodarz Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 3 godziny temu, Hub napisał: Kolego w snach to miałem nawet po 6 tu małopolska w zeszłym tyg 2.7 placili "PŁACILI " to ty sprzedajesz i ty proponujesz cenę ale jak nie umiecie sie cenić to już tylko radość kupca, jak cena w exporcie minimalna jest 3.6- 3.8 z kartonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia Jak jest płacony jasny seledyn do białego zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość henio. Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia Nie dajcie sobą manipulować. Ten wpis po 2,5zł ale nie chce ujawnić skąd jest to handlarz. Pekin jest od 3,5 wzwyż . Zależy od towaru i klienta. Trzymać ceny bo będziemy chodzić bez butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gutek Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia W ciągu 3-4 tygodni pewne gospodarstwa z tych mniejszych skończą towar i dopiero się zacznie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gutek Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia A do maja daleko skoro w sklepach jest po 6 bez problemu za ładna 4 można dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 9 godzin temu, Gość Gutek napisał: W ciągu 3-4 tygodni pewne gospodarstwa z tych mniejszych skończą towar i dopiero się zacznie cena Żebyś się nie zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia Ja nie sprzedaje, za 3 tygodnie będzie 5 zł. Trzeba sobie odbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handlowiec Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia W dniu 22.01.2024 o 20:08, Gość Rolnik231 napisał: U mnie dalej 2.5zl na gotowo.Zdrowy ładny towar. już ja się w tym tygodniu naglądałem tych zdrowych towarów, jak cena niska do zdrowy tylko z zewnątrz a środek cały czarny a jak nie czarny to 5na10sztuk trafionych dajcie spokój po co to sprzątać jak później nie ma komu tego podać, przejechałem pół Polski i tak naprawdę od Kalisza 3-4 producentów ma dobry towar do handlu na sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia Godzinę temu, Gość handlowiec napisał: już ja się w tym tygodniu naglądałem tych zdrowych towarów, jak cena niska do zdrowy tylko z zewnątrz a środek cały czarny a jak nie czarny to 5na10sztuk trafionych dajcie spokój po co to sprzątać jak później nie ma komu tego podać, przejechałem pół Polski i tak naprawdę od Kalisza 3-4 producentów ma dobry towar do handlu na sieci Ile płacisz za zdrowego pekina ma gotowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świętokrzyskie Napisano 29 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia Cisza spokój zastój dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Napisano 31 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia W dniu 29.01.2024 o 17:07, Gość Świętokrzyskie napisał: Cisza spokój zastój dół? Ceny się ustabilizowały i tak pewnie narazie będzie ...Centrum kraju obecnie podaje po 3.4zl sam towar. Zejście cały czas jest jeżeli chodzi o ładny towar ale 2 tyg temu było lepiej co do zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 1 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego Dokładnie jak napisałeś. Robiliśmy po 3,5 sam towar i się trochę zakorkowali. Zeszliśmy na 3,4 i idzie płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 5 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego Pekin staje, miało być drożej a tu nie ma komu robić, kapusta biała, wloska, czerwona to samo Kołodziejczyk zamiast pilnować marketów to na granicy z Ukrainą cukru pilnuje idiotyzm, cukier za miliony jest a on jak zwykle tematu zastępczego szuka, z drugiej strony wjechało kilkaset tirów z hiszpańską i włoską sałatą lodową oraz kapustą stożkową jak to leciało "Na, straży twoich spraw stać będę..." ile z tego nam zostanie "świński ryj"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świętokrzyskie Napisano 5 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego Ale ciężko by było żeby styczen- luty się 4-5zł utrzymało. (brakło by nasion na nasadzenia, kto nie wsadził wrócił by podwójnie!) A co do zejścia to ferie i chyba co rok tak jest z tendencją spadkową , giełdy umierają markety powstają. Cena koło 3 zł nie ma co marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 5 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 3,4 za towar nie jest źle jak na tą chwilę. Będzie drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego Jak obecnie sprzedajecie pekina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi