Marcin95 Napisano 15 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2017 Witam wszystkich jak tam sytuacja z wiśnią po mrozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość widz Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 jak dobrze to jeden owoc na 10 kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sss Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 nie wszedzie. Są rejony że zmarzło ze 20 % reszta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 16 Maja 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 U mnie zależy w którym miejscu, bo np odroślówka w jednym sadzie poszlo 50% w drugim są drzewa ze zostało z 20% a niektóre jakby im nic nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 u mnie okolice Grójca nie został nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 Zniszczone przez brunatną 85% .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 16 Maja 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 A Panowie z jakich rejonów jesteście bo ja ze świętokrzyskiego okolice miedzy sandomierzem -Ożarowem a Lipskiem(mazowieckie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi