Gość Alf Napisano 27 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2017 Jaka cena dziś w Sandomierzu? Jakie zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 27 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2017 Ziemniaka mnostwo 2,5 worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziad Napisano 27 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2017 w proszowicach ponoc 3zl byl... potwierdzi ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robin Napisano 27 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2017 Jaka cena dziś w Sandomierzu? Jakie zejście? sandomierz 5-6 zółty wołają 7 zejście przeciętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 27 Września 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2017 Ziemniaka mnostwo 2,5 worek kolego daj mi nr tel chętnie za tą cenę kupię duże ilości bo cena realna to 6 zł i wyżej,ziemniaka nie ma a gnije na potęgę.Zobacz sobie pronozy co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2017 Tak to prawda ziemniaki gnija i to bardzo. A co do ceny to na dzien dzisiejszy sa. 6-8zl zolty a irga od 8-10 zl. Sam kupuje to wiem jakie sa realne ceny. Ci co pisza ze sa po 2-3zl za worek to po prostu chca dobrze zarobic na czyjejs pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KPR Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2017 Tak to prawda ziemniaki gnija i to bardzo. A co do ceny to na dzien dzisiejszy sa. 6-8zl zolty a irga od 8-10 zl. Sam kupuje to wiem jakie sa realne ceny. Ci co pisza ze sa po 2-3zl za worek to po prostu chca dobrze zarobic na czyjejs pracy. Pozdrawiam DAJ GOLOSZENIE Z NUMEREM TO CI SPRZEDAM PO 6 ZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomala Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2017 Piotr nie wiem skąd ty te ceny masz chyba z targowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zatwardziały rolnik Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2017 Tak to prawda ziemniaki gnija i to bardzo. A co do ceny to na dzien dzisiejszy sa. 6-8zl zolty a irga od 8-10 zl. Sam kupuje to wiem jakie sa realne ceny. Ci co pisza ze sa po 2-3zl za worek to po prostu chca dobrze zarobic na czyjejs pracy. Pozdrawiam KOLEGO U MNIE JEST PODOBNIE NIE TYLKO GNIJA,ALE JESZCZE 5 HA NIE WYKOPANEGO ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hulk Napisano 6 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2017 Byłem w broniszach zolty 5 irga 6.a jak zjazdowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JamJestRolnik Napisano 6 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2017 Dawajcie numery tych co po 2,5 oddaja ladny ziemniak bo ja swój mam jeszcze nie wykopany i nie wiem czy wykopie. Chetnie zamiast kopać kupie ze 250 ton w tych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waco Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 ja też mam 6ha nie wykopanego przez najbliższy tydzień nie ma szans kopać też chętnie zakupię po 3 ładnego bo już prawie nie mam co spzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alf Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 Co słychać na Rybitwach dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 sobota to co dziś można słychać na rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alf Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2017 Coś słyszałem, że 4 zł. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gisc krakow Shipdham Stova Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 Na rybitwach 7zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 Właśnie wróciłem z rybitw ziemniaka 2 rejki kupca zero 5 zł wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2017 potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość G Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 W krk z 300worek 48h i 80 zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 9 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2017 W krk z 300worek 48h i 80 zostalo Po ile sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek rybitwy Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Witam wszystkich chciałbym porównać ceny na rynkach w pl proszę o wypowiedzi sam pochodzę z pod Krakowa więc rybitwy żółty 3-5 bella4-6 gala 7-9 zależy gdzie popytać wiadomo że hurtownie wyżej a malorolny rolnik odda za 3..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość San Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Jak Sandomierz dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Rybitwy Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Jeśli już miałeś ochotę się wypowiedziec to powiedz jaka cena u Ciebie? Prosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość john Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2017 Dawajcie numery tych co po 2,5 oddaja ladny ziemniak bo ja swój mam jeszcze nie wykopany i nie wiem czy wykopie. Chetnie zamiast kopać kupie ze 250 ton w tych pieniądzach Jedź do Wielunia czy na giełdę do Kalisza może nie po 2,5 ale po 3 to załadujesz kilka tirów a po 3,5 to nawet nie będziesz musiał stać i się zbytnio targować. Ludzie zobaczcie na ogłoszenia więcej jest ogłoszeń sprzedam niż kupie. Bądźmy realistami a nie tu głupoty wypisujecie. Rynku nie psują nam rejon Sieradzki tylko markety i firmy z nimi współpracujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Qq Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2017 W okolicach miechowa jaka cena ziemniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi