Gość Gość Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 Jak spaść, to z wysokiego konia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 temat jest o cenach, a nie o wierze. Jak na razie sie nie zanosi. Zamiast pisac o cenach eksportu piszecie w kólko brednie o przemyśle, którego rzekomo miało nie być w dodatku jest już po sezonie. Chyba że jesteście producentami jablka przemysłowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel207 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 o Eksporcie jest oddzielny temat, wcale bym się nie zdziwił jak przemysł zdrozeje, praktycznie już go nie ma, przetwórnie kręcą jak mogą, ale na Niemcy cały czas jest zapotrzebowanie duże na przemysł i raczej nie zmaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 GRÓJEC. 0.83 ZJADA KAKAO :DDO GRUDNIA SIĘ WYRÓWNA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Avenue MEAD Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 Grójec 0.83 NETTO .potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 Pozdrowienia dla Kasi!!!! Grójec 0,85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dam on Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 Z Chinczykami negocjacje trwja i towar jest tylko wynikl problem z transportem zbyt drogi i obawa kontroli w porcie na pozostalosci bo podobno ministerstwo monitoruje sytuacje i planowane są badania tego czegos zwanego koncentratem Przepraszam ze nie na temat ale to tak dla info. Potwierdzam 83+vat bylo 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość trzeźwo myślący Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 teraz jest przemysł kto handluje ten żyje jak sprzedam szampiona ligola goldena to bimbru się też napije życie to nie jest bajka do życia potrzeba kiełbasy i chleba a ja mam same jabłka pozdrawiam(adminie nie kasuj wypowiedz powyższa nie ma celu nikogo obrażać jest czysto humorystyczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2017 teraz jest przemysł kto handluje ten żyje jak sprzedam szampiona ligola goldena to bimbru się też napije życie to nie jest bajka do życia potrzeba kiełbasy i chleba a ja mam same jabłka pozdrawiam(adminie nie kasuj wypowiedz powyższa nie ma celu nikogo obrażać jest czysto humorystyczna) Zrobimy wyjątek i nie usuniemy ale proszę więcej takich treści nie wrzucać bo nie chcemy aby ten wątek zamienił się w kącik poetycki lub kabaretowy Pozdrawiamy i życzymy satysfakcjonującej dla obu stron ceny. Administracja Forum IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alina Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 co się dzieje z ceną na jabłka przemysłowe ekosady dziś 65gr jestem w szoku,a soczki 82gr, co już nie potrzebują na przecier,czy zaklady dokonały tej obniżki czy ktos inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Okolice Warki spad 80gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 okolice Grójca 0,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Okolice Biała rawska wczoraj 0,75gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sławek Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 cwaniaka z ekosadów nie bierze się pod uwagę, tam zawsze cena jest niższa, okolice Warki 80gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mam 6h truskawki Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Tatk tak a jak będziesz stał w kolejce za 10 gr to jeszcze po rękach będziesz całował ze wysypiesz nie raz tak już bo ja już was znam jasieniec 0,75 niektórzy jeszcze 0,80 dawali za całe składy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konfident Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Wstrzymują dostawy przemysłu do przetwórni ,myślę że nie jest to spowodowane tym, że jabłek nakupili za dużo ,wręcz przeciwnie . Oni potrzebują tego jabłka do mieszania z koncentratem z Chin .Czekają teraz na niego a następnie będą go mieszać z świeżym towarem.Dlatego jest taki cyrk GRÓJEC 0.80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość takiego wała Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Tatk tak a jak będziesz stał w kolejce za 10 gr to jeszcze po rękach będziesz całował ze wysypiesz nie raz tak już bo ja już was znam jasieniec 0,75 niektórzy jeszcze 0,80 dawali za całe składy Nie znam takich gospodarzy co na skupie Pana Czesława po rękach go całowali Skurów 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pytajnik Napisano 18 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2017 Jak tam Panowie i Panie, coś się ruszy jeszcze z tym przemysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2017 Jak tam Panowie i Panie, coś się ruszy jeszcze z tym przemysłem? Nadal na 1,2 czekasz? Martw się lepiej o ceny exportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pytajnik Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2017 Nadal na 1,2 czekasz? Martw się lepiej o ceny exportu... No właśnie się martwie, a nie martwiłbym się jak przemysł by skoczył na 1.2 to wtedy bez żalu część jabłek bym oddał na przemysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edek Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2017 nie ma co sie martwic...trzeba czekac...panika na rynku obsrali sie ci co przechowuja w chlodni i przechowalni....podali za duzo na rynek stad obnizka wszystkiego...jakosc podawanego towaru mizerna...producenci chca sie po prostu tego pozbyc bez wzglwdu na cene...tluste,korekitp itd trzeba przeczekac 2-3 tyg i cena zacznie rosnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heniek Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2017 czy w tym roku będzie można przekazywać jabłka na bezpłatną dystrybucje, bo w tamtym roku o tej porze to już można było przekazywać jabłka do banków żywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 W tym roku nie bo przecież wymarzlo i prawie zbioru nie było wiec co byś jeszcze chciał przekazywać ? Przemysł 0,60 okolice grojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 Strach pomyslec co bedzie w nastepnym sezonie jak bedzie full towaru. Jak teraz cena spada i export np z idareta czy glostera to stoi praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 Beda w tym roku charytatywne, nawet troszkę większa ilość niż w poprzednim, tylko nie wiadomo, kiedy to ruszy, w tym roku obsługuje to ARiMR, ale niebawem będzie coś wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi