Gość skoczek 2 Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca 2018 Chciałbym mieć takie problemy jak wy co rok towar schodzi źle nie schodzi źle cena jest z mało dają a co ma powiedzieć producent warzyw morze pomarzyć tylko o takich cenach jak wy macie a wcale lżej niema o was się dba a nas każdy dyma gorszy towar trza wyrzucić a nie jak u was badziewie na przemysł pujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtas Napisano 6 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2018 Ja proponuję skończyć dyskusje typu kto ma ile na koncie itp. Piszcie wypowiedzi typu dziś sprzedałem coś za tyle albo kolega czy szwagier czy ktoś inny sprzedał za tyle wtedy to będzie miało sens a nie przelewanie żali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GRUBASEK Napisano 6 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2018 Racja Wojtas.Piszmy o cenach.Jakie ceny za princa,ligola,elize,idareda.Wszystko KA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomus Napisano 6 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2018 Witam ile szapiona z Ka w karton można wziąść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad. Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2018 Szampion na sortowanie 7+ 2zl plus vat idared na sortowanie 7+ 1,6zl plus vat idared za wage w skrzyni 7+ 1,5zl plus vat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gustlik Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2018 Pan Sebastian daje łdne ceny za export Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 8 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2018 Idared 1,6zl okolice warki. Szukają jabłek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 8 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2018 Pewnie że szukają ale dobrego towaru bo 30 % tego co ludzie otwierają teraz sie nie nadaje i idzie na taśme powodzenia dla tych co otworzą w maju w ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jhon Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2018 Ssanie duże zaczyna się robić, grupy podnoszą cenę za idareda na 1,6-1,7 netto, ja sprzedałem kilka dni temu ze zwyklej chłodni idareda za 1,5 brutto za wagę w skrzyni, jakość bez szalu, z grubością i twardością, gotówka do reki i ważone przy mnie, ale myślę ze kilka dni i bym 1,6 dostał brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2018 W dniu 8.3.2018 o 10:10, Gość tomek napisał: Pewnie że szukają ale dobrego towaru bo 30 % tego co ludzie otwierają teraz sie nie nadaje i idzie na taśme powodzenia dla tych co otworzą w maju w ciepło Patrzcie ludzie prorok się znalazł. A skąd wiesz jak będzie? Ile towaru jest i jaką kto ma jakość i jaka będzie pogoda.Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heh Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2018 prorok to ty jesteś i wasze prorocze 3,50 za kilo bo "nima jabka" . Nie napisałem co będzie tylko co jest teraz, napisałem jedynie "powodzenia" ale czytanie ze zrozumieniem u nie których jest za trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2018 mi Dziś proponowali 2 zł za idared i za ligola 2.20 zł ale nie sprzedaje czekam na lepsza cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vvv Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2018 Kto ? Napisz nazwe firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgr Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 Dzwoniom i dzwoniom a tu nima jabolek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WG***oRęce Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 oczywiście cisza jeśli chodzi o nazwe firmy więc wsadz sobie w buty takie posty. Idared 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majkel Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 jakie 1,6, ja dostałem już ładnych kilka dni temu 1,7 na zwykła chłodnie, a 1,8 dawali za KA po freshu ale to ceny z przed kilku dni, o 2zl za idareda nie słyszałem, ale w najbliższym tygodniu taka cena by mnie nie zdziwiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ABC Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 Gdzie jest ten Idared po 2 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 w mojej okolicy slabo idzie jablko- bez zmian ,gloster 1.30 -niechetnie biora, idared 1.50-1.60,pozostale troche drozej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bamper Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 ligol, gloster, eliza, idared - 1,80 (od 7), golden 2,00 (od 6,5) indywidualny obbiorca okolice sandomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bbb Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 3 godziny temu, Gość kamil napisał: w mojej okolicy slabo idzie jablko- bez zmian ,gloster 1.30 -niechetnie biora, idared 1.50-1.60,pozostale troche drozej to musisz mieć jabłka bardzo słabej jakości , jak sprzedajesz w takich cenach , ładne jabłka bardzo dobrze się sprzedaje , zainteresowanie exportem jest bardzo duze , a ceny są dużo wyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 Idared 1.9 od 6.5 gloster 1.9 od 7 sam sortuje do Białorusina. Uważam że trochę słaba cena jak na ten rok.. ale nie czekam bo już ka otwarta od lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pisze jak jest Napisano 10 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2018 Dziś sprzedałem całe auto tir idared od 7 z Ulo sam szykowałem po 1,60 za gotówkę okolice grojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ` sadownik` Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2018 1,60zl do reki albo +Vat i wiecej nie daja.Nie klepcie glupot bo nie ma jakiegos rwetesu za jablkiem i nie ma 1,80-2zl za IDAREDA.Dzien Kobiet minal,zaraz Swieta U Nas potem za tydzien na Wschodzie i juz sie przeciaga do 20 Kwietnia,potem Majowka Srajowka,cieplo niech sie zrobi i zaraz wychamuje jeszcze lepiej...Temat przerabiany na wlasnej skorze(producent). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2018 1.6 do ręki? Chyba z przechowalni był Idared. Ja sortowałem 1.8 z KA bez problemu. Płatność przy kole. Ceny wzrosły tylko nie u wszystkich pośredników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtas Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2018 Prawda jest taka że jabłko drożeje i drozec będzie i cena będzie jeszcze wyższa. W tym roku jest tylko kwestia tego kto ma jaki towar w komorze. Ja obawiam się że za słabo poprowadziłem ochronę jesienią przed chorobami przechowalniczymi jak na tak mokra jesień i dla tego otwieram już jutro bo boję się że za dużo stracę ale jeśli są osoby które są pewne swojego towaru niech jeszcze potrzymaja bo w tym roku w Europie jest taka ilość jabłka że żadne święta majówki itp nie zatrzymaja cen i handlu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi