Gość milka Napisano 18 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2017 Wie ktoś może kiedy będą wypłacane odszkodowania przymrozkowe i czy otrzymaliście może decyzje jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bratpit Napisano 19 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Października 2017 odszkodowania to wam płacą na skupach. to wbrew logice żeby te zgniłe spady płacili po zecie. jeszcze łapy wyciągacie po państwowe odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milka Napisano 19 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Października 2017 @bratpit jak sypiesz zgniłe to twoja sprawa i jestem pewna że za te zgniłki ci złotówki nie płacą. Nie o cenę było moje pytanie więc nie zasmiecaj wątku swoimi nędznymi przemyśleniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 19 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Października 2017 witam, nie otrzymałam jeszcze żadnej decyzji odnośnie odszkodowań związanych z przymrozkami, takze na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafal Napisano 19 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Października 2017 Ja dostałem decyzję że sprawa bedzie rozpatrywana dopiero na początku nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milka Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2017 Ooo @Rafał a dawno ją otrzymałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2017 Ja właśnie też wczoraj dostałem taka samą decyzje że będą rozpatrywać do 31.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milka Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2017 Dzięki Panowie za info może i do mnie na dniach coś przyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciekawy Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2017 Witam Panowie, Panie Proszę o wypowiedzenie się w sprawie ubezpieczenia sadu od gradobicia.Czy te ubezpieczenia będą zaliczane do górnej stawki odszkodowania? Drugie pytanie to w przypadku gdy podpisałem umowę pomiedzy jedna data wystąpienia szkody, a drugim terminem to zostanie to zaliczone? Tzn na protokole były podane dwie daty kwietniowa i z maja. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 21 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2017 Witam Panowie, Panie Proszę o wypowiedzenie się w sprawie ubezpieczenia sadu od gradobicia.Czy te ubezpieczenia będą zaliczane do górnej stawki odszkodowania? Drugie pytanie to w przypadku gdy podpisałem umowę pomiedzy jedna data wystąpienia szkody, a drugim terminem to zostanie to zaliczone? Tzn na protokole były podane dwie daty kwietniowa i z maja. Dzięki mi to w agencji mówili że wystarczy jak jest min 50% upraw w gospodarstwie ubezpieczonych, ode mnie to skierowali sobie polisy z 2016 roku bo wychodziła 30.05.17 i z 2017 kserowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jasio Napisano 21 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2017 powinna przyjść góra na początku października druga komisja i ocenić czy faktycznie ci biedni i wiecznie pokrzywdzeni sadownicy mają faktycznie straty na poziomie minimum 70% bo każdy wie jak jest faktycznie, drzewa się wywalają bo jabłek do oporu, reasumując 10-20% osób które złożyło te wnioski faktycznie ma mało jabłek ale to też nie z powodu mrozu tylko innego a reszta to się cieszy bo jabłek oporowo i jeszcze za damski h.j dostaną parę ładnych zł o których zwykły pracujący człowiek może pomażyć. zmarzło to po 2 tysie, poszedł grad to nowe traktory, kostki itd, tym to naprawdę powinien zająć sie prokurator i ziobro ale przyjdzie kryska na matyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yyyuuuuuuuuu Napisano 21 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2017 Wsadź sad też dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość izob Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2017 Witam Czy wszyscy dostali już przymrozkowe 2017 w całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2017 Wypłacają już, całe kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość moo Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2017 Kiedy dostaliście? Bo u mnie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mały sad Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2017 Kiedy dostaliście? Bo u mnie cisza. Wczoraj kasa na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2017 Pytanie do osób, które dostały odszkodowanie i miały ubezpieczone uprawy, kiedy podpisywaliście polisę ubezpieczeniową. Bo mi ARIMR odmawia wypłaty wyższej kwoty poniewąz ubezpieczenie zawarłem 28.04 a na protokole mam dwie daty zdarzeń okres od 16 do 21.24 oraz 10.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2017 Pytanie do osób, które dostały odszkodowanie i miały ubezpieczone uprawy, kiedy podpisywaliście polisę ubezpieczeniową. Bo mi ARIMR odmawia wypłaty wyższej kwoty poniewąz ubezpieczenie zawarłem 28.04 a na protokole mam dwie daty zdarzeń okres od 16 do 21.24 oraz 10.05. Pytanie do osób, które dostały odszkodowanie i miały ubezpieczone uprawy, kiedy podpisywaliście polisę ubezpieczeniową. Bo mi ARIMR odmawia wypłaty wyższej kwoty ponieważ ubezpieczenie zawarłem 28.04 a na protokole mam dwie daty zdarzeń okres od 16 do 21.04 oraz 10.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość izob Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2017 A w tamtym roku miałeś ubezpieczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi