Gość xyz Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2018 coś się chyba ruszyło ale ceny nadal nie ma Ukraina oferuje 0,3zl/kg za kapustę do 3kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz123 Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2018 u nas Ukraina 0.27 do 4kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asdfg Napisano 27 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2018 18 godzin temu, Mateusz123 napisał: u nas Ukraina 0.27 do 4kg a charsznica poniżej 20gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPR Napisano 27 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2018 Okolice Proszowic skupy od 10gr za kiszeniowke, 20-25gr za 1-3,5kg do 40gr za 1-2kg. I tak już od grudnia tyle że teraz kupują wogule bo nikt białej nie chciał do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz123 Napisano 27 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2018 powoli coś rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2018 Rolnicy jak dało się zauwazyc nastapił wzrost zainteresowania na biała , dlatego prośba nie róbmy za darmo szanujmy swoja prace .. nasiona nawozy do góry o 2 -3 % a cena kapusty z roku .... nie sprzedajmy z chłodni ponizej 40 gr przeciez to śmiechu warte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tytus Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 no ciekawe co po świetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Myślę, że z dnia na dzień będzie co raz lepiej Na Ukrainie kapusta biała już osiągnęła ceny rzędu 0,60-0,90zł/kg więc liczę, że nasz eksport wreszcie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Na Ukrainie cena wacha się od 0,52-1,04 zł zależy od jakości Panie Marcinie po co kopiować ceny z freshmarketu i wprowadzać w błąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Gdzie tu wprowadzanie w błąd? Ceny po prostu uśredniłem a korzystam głównie z fruit-inform.com. "Freshmarket" to nie jedyne źródło wiedzy o cenach w sieci, a po drugie to oni większość informacji o cenach czerpią właśnie z fruit-inform.com. Jakie ceny za kapustę marketową u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joantek Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Malopolska ceny 20-30gr zalezy od kalibru przemysl 10-15gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Jest już kwiecień i raczej kokosow się już nie zrobi. Ok Sieradza 20-30gr to wszystko co można dostać pod warunkiem że ktoś będzie chciał to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ąrty Napisano 3 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2018 W dniu 1.04.2018 o 20:02, Sieradzak napisał: Jest już kwiecień i raczej kokosow się już nie zrobi. Ok Sieradza 20-30gr to wszystko co można dostać pod warunkiem że ktoś będzie chciał to kupić teraz się robi kokosy a kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam jakie ceny centralna Polska?południe 35-40gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzes Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Witam jakie ceny centralna Polska?południe 35-40gr . A jakie wymagania kalibrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 13 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2018 16 godzin temu, Gość grzes napisał: A jakie wymagania kalibrowe? kaliber 1,5-2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 13 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Jakiś żart ??? 0,5kg tolerancji ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 14 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2018 17 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Jakiś żart ??? 0,5kg tolerancji ????? ale dobra cena oczywiście chłodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Super cena, przy maksymalnej cenie 0,40zł i główce 2kg wychodzi 0,80zł za sztukę. Po prostu rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2018 W dniu 14.04.2018 o 18:17, Marcin napisał: Super cena, przy maksymalnej cenie 0,40zł i główce 2kg wychodzi 0,80zł za sztukę. Po prostu rewelacja. przy cenie na przemysł 12grkg darmo na pasze to dobra cena, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2018 W obecnej sytuacji tak ale wiadomo jak to wygląda teraz Jak u Was wygląda obecnie handel starą kapustą? Ktoś coś sprzedaje? Do końca próbowałem być optymistą ale teraz chyba trzeba się z tym pogodzić, że część towaru pojedzie w pole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 25 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2018 I jak, zwiększamy produkcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz123 Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2018 kapusta co roku po 20-10gr a ty chcesz zwiększać produkcje? Jak Ci się to opłaca to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2018 7 godzin temu, Mateusz123 napisał: kapusta co roku po 20-10gr a ty chcesz zwiększać produkcje? Jak Ci się to opłaca to proszę bardzo Właśnie ja z wyżej wymienioych przez Ciebie powodów podwajam nasadzenia. 3 ha wczesnej i sredniowczesnej już rośnie i 7 ha będzie późnej. Tylko ja akurat zbyt mam bo zawsze jak mialem 4 ha późnej musiałem dokupywac. Ale nie ukrywam liczę że skoczki nie pójdą w kapustę i jakaś cena będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Gość Stefan napisał: Właśnie ja z wyżej wymienioych przez Ciebie powodów podwajam nasadzenia. 3 ha wczesnej i sredniowczesnej już rośnie i 7 ha będzie późnej. Tylko ja akurat zbyt mam bo zawsze jak mialem 4 ha późnej musiałem dokupywac. Ale nie ukrywam liczę że skoczki nie pójdą w kapustę i jakaś cena będzie. Masz bardzo zdrowy kręgosłup, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi