Gość Rolnik Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Koledzy jakie ceny za białą kapuste w Małopolsce okolice Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Dzis oferty okol Błaszek 0,80gr kg worek 25kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 A jak karton ? Propozycje realne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nikttaki Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 1.00 netto. Karton,waga do 2kg. Okolice Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 W czwartek byłem proszony by kapustę szykować po 0,80 , to powiedziałem że za kilka tygodni zacznę robić jak 1 zł będzie . Dziś telefon by szykować ile chce po 1 zł w kalibrze 1,20-3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Renata ESI Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 1 godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: W czwartek byłem proszony by kapustę szykować po 0,80 , to powiedziałem że za kilka tygodni zacznę robić jak 1 zł będzie . Dziś telefon by szykować ile chce po 1 zł w kalibrze 1,20-3,5 Gdzie w centrum tak płaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldi Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 2 godziny temu, Gość Rolnik z centrum napisał: W czwartek byłem proszony by kapustę szykować po 0,80 , to powiedziałem że za kilka tygodni zacznę robić jak 1 zł będzie . Dziś telefon by szykować ile chce po 1 zł w kalibrze 1,20-3,5 biala moze bendzie 5zl/kg ale czerwona na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 Jak czerwona marketowa teraz. Ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 U nas czerwona przed niedzielą 1,20 była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkk6 Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 4 godziny temu, Gość Rolnik z centrum napisał: W czwartek byłem proszony by kapustę szykować po 0,80 , to powiedziałem że za kilka tygodni zacznę robić jak 1 zł będzie . Dziś telefon by szykować ile chce po 1 zł w kalibrze 1,20-3,5 Potwierdzam, też miałem taką ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość drogo Napisano 29 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2021 52 minuty temu, Gość Kkk6 napisał: Potwierdzam, też miałem taką ofertę panowie jak cena kiszeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 Jaka cena za kapustę do kiszenia? Słyszałem, że brakuje ładnej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec / Rolnik Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 I jak tam , jest juz 1.50 za towar ? Bo nie wiem czy sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 Kupujacy dają na biedronkę 80gr/kg i mówią że taka cena zostanie do świąt. Zobaczymy czy to im się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Centrum Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 Mam oferty na 1.85 od piątku . Szykować czy będzie drożej ? Panowie radzcie bo nie wiem co robic , mam ze 150 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość web Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 9 godzin temu, Gość Małorolny napisał: Jaka cena za kapustę do kiszenia? Słyszałem, że brakuje ładnej kapusty. kapusty w handlu malo a na polach jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 4 godziny temu, Gość Producent Centrum napisał: Mam oferty na 1.85 od piątku . Szykować czy będzie drożej ? Panowie radzcie bo nie wiem co robic , mam ze 150 ton. sprzedaj za tako cene dobrze wyjdziesz tylko sie nie gap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 5 godzin temu, Gość Producent Centrum napisał: Mam oferty na 1.85 od piątku . Szykować czy będzie drożej ? Panowie radzcie bo nie wiem co robic , mam ze 150 ton. Gdzie tak płaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DDR 111 Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2021 32 minuty temu, Gość darek napisał: Gdzie tak płaca? W Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2021 Ta jedynka z przodu jest roszczeniowa a reszta po przecinku realna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2021 A jakies realne ceny na sieradzu i obrzezach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cena Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2021 29 minut temu, Gość darek napisał: A jakies realne ceny na sieradzu i obrzezach? od 30gr do1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Centrum Napisano 2 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2021 Kiedy ostani raz był zarobek zimą jak cena na jesien byla dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkk6 Napisano 2 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2021 57 minut temu, Gość Producent Centrum napisał: Kiedy ostani raz był zarobek zimą jak cena na jesien byla dobra ? 2018/19 o tej porze złotówka, a koniec stycznia 2zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik centrum Napisano 2 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2021 2 godziny temu, Gość Kkk6 napisał: 2018/19 o tej porze złotówka, a koniec stycznia 2zł A i potem koniec kwietnia i maj tak spadła drastycznie. To chyba z polowe jednak sprzedam po 1.zł Bo covid i zejscia szałowego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi