Sieradzak Napisano 3 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2021 0,50gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik esi Napisano 3 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2021 Tak płaci te 0.50gr ale kładź ja w te workii układaj. Wolę taniej ale lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karolina Napisano 3 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2021 To w kartony widze gorzej niz w worku płaca masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik esi Napisano 3 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2021 Taka niestety na tą chwilę jest cena mam nadzieję że się zmieni ale to nastąpi później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DANIEL SDZ Napisano 4 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2021 A w polo markecie dzis 2,49zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldi Napisano 4 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2021 2 godziny temu, Gość DANIEL SDZ napisał: A w polo markecie dzis 2,49zł a przebitka na konta w raju podatkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bos Napisano 4 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2021 Biedronka 2.49zl archelan 1.99 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 4 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2021 Co z ta kapusta ze tak zdrożała? 20-25zl worek a tu piszą o 30-50gr dajecie zarabiać handlarzowi i biadolić jak jest złe, ze inflacja, ze wszystko drogo. Ruszyć tyłek z domu i sprzedać drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 5 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2021 w chinach warzyw malo klenski zywiolowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 6 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2021 Kapusta juz płacic zaczyna bardzo dobrze, kiszeniówka 0,70 gr. Z podworka biorą na szatkownice, a ogłoszenia co sa po 30 gr to jakies kapcie muszą być. Worek 20 kg ostatnio po 16 zloty tez z podworka. Woj. Podlaskie, nie dajcie sie robic w konia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2021 W Chinach to wieprzowina jest tańsza od warzyw w tym roku , bo letnia powódź zniszczyła ponad milion hektarów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Sieradz Napisano 6 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2021 Cena w góre od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zawodowiec Napisano 7 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2021 chyba ropy nawozów i węgla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 8 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2021 Panowie jaki ceny białej Kraków 0.8 - 0.9 kg. Okoliczne skupy dalej dołują 0.50 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 8 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2021 U nas w Małopolsce jest niestety bardzo dużo fatalnej kapusty przechowalniczej mała ognita zakilone pola dlatego skupy żerują bo większość tej kapusty jest marnej jakości i do do handlu na już rybitwy te wysokie ceny dotyczą pięknej grubej kapusty przechowalniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 8 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2021 Skupy bedą chciały zawsze kupić jak najtaniej, nie dajcie sie robic w konia ... cena jest dobra 70 gr mozna spokojnie sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rotem Napisano 9 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2021 Trzymać nie puszczać ceny za skurczybyka . Macie się szanować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 9 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2021 Kapusty jest wybitnie mało i kto ma za grosze oddawać niech oddaje jak najniżej i jak najszybciej . Ja jestem od tego krzywego buraka i rok temu nikt nawet zgrabnego długiego buraka do ręki nie chciał wziąć , ludziom zbrzydł i nie nasiali w tym roku i obecnie po 0,90 z podwórka podaję . Burak mam zrobiony też pod markety , ale obecnie wszystko na wolny rynek jedzie i na święta do marketu będę miał figę z makiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 9 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2021 Biała powinna kosztowac 1zł tak minimum wiec szanowac sie ludziska chyba ze plecy macie takie twarde ze mozna regenerowac jak podnosnik na wymiane do c360 pozdrawiam tych co madrze sprzedawaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 9 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2021 Dzwoniac po tych ogloszeniach typu KUPIE doszedlem do wniosku że, najgorzej smakuje kapusta tania, w niej się przebiera, szuka się niewiadomo czego. Natomiast powyżej 1 zł smakuje już lepiej a po 2 złote jest już super. Niedługo będzie mróz dwucyfrowy w nocy, cena bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kret Napisano 10 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2021 19 godzin temu, Gość ELC napisał: Dzwoniac po tych ogloszeniach typu KUPIE doszedlem do wniosku że, najgorzej smakuje kapusta tania, w niej się przebiera, szuka się niewiadomo czego. Natomiast powyżej 1 zł smakuje już lepiej a po 2 złote jest już super. Niedługo będzie mróz dwucyfrowy w nocy, cena bedzie ok. a zimy tego roku ma niebyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 10 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2021 Ale podnieśli cenę 5gr na kilu dziękuję za taką cenę Chlodnie niech biją prąd Ja niesprzedaje inni niech wożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 11 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2021 Troche dzis podzwoniłem z ciekawosci czystej na ogłoszenia 25 gr-30gr to ja taką kapuste kiedys na pasze sprzedawalem jak mi zalało i zaczeła przygniwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 11 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2021 1 godzinę temu, Gość Michał napisał: Troche dzis podzwoniłem z ciekawosci czystej na ogłoszenia 25 gr-30gr to ja taką kapuste kiedys na pasze sprzedawalem jak mi zalało i zaczeła przygniwac Otóż to, nie pisząc już tych prymitywnych miejscowości i tych podpisując się że mieszkają w wielkich aglomeracjach dają takie śmieszne ceny i o dziwo czekają na wyłamanie się. Po tych ulewach mówię że cena jest 1 zł i poniżej nie zejdę. Czekam na zwiększenie cen nawozów do 5 tysięcy i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek Napisano 14 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2021 Hejo jak dawaja za market 1-3,5kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi