Gość malopolanin Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2023 Co tydzien ruchu z biala poszla przemarznieta i znowu swieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2023 42 minuty temu, Gość malopolanin napisał: Co tydzien ruchu z biala poszla przemarznieta i znowu swieto. Bardz Cię proszę Kolego napisz to jeszcze raz , ale tym razem po polsku ,bo nie rozumię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dajcie zeta Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2023 Chłopy ja nie rozumiem jak ktoś się może cieszyć że złotówki w tych czasach a tym bardziej z 60/70 groszy . Masa dreamarow tutaj powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ehe Napisano 15 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2023 10 godzin temu, Gość Dajcie zeta napisał: Chłopy ja nie rozumiem jak ktoś się może cieszyć że złotówki w tych czasach a tym bardziej z 60/70 groszy . Masa dreamarow tutaj powodzenia Lepiej mieć zeta niz go nie mieć. Niema ruchu. Fakt ze za zeta to się nie wzbogacamy ale towar do następnego sezonu nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkk Napisano 15 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2023 W dniu 14.02.2023 o 10:51, producentziemniaków napisał: Błaszki 1.50 czerwona luzem w skrzynie a biała do 0.90 karton box Zalezy jak trafisz 0.90 z kartonem i paletą? A jak w karton marketowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xer Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 W jakich cenach sprzedajecie teraz handlowa czerwona kapuste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
producentziemniaków Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2023 Dzos wioze do Poznania z moim transportem przemysłowa białą 1 zł /kg Czerwona 1,8 zł kg tez w big bagu i tez przemysłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cvc Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 On 2/18/2023 at 7:36 AM, producentziemniaków said: Dzos wioze do Poznania z moim transportem przemysłowa białą 1 zł /kg Czerwona 1,8 zł kg tez w big bagu i tez przemysłową i jak przseszla?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2023 W dniu 19.02.2023 o 09:35, Gość cvc napisał: i jak przseszla?????? Co z kapustami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2023 Godzinę temu, Gość Kapusta napisał: Co z kapustami Godzinę temu, Gość Kapusta napisał: Co z kapustami Mocno się ruszyło skupy okolica charsznicy 0,60 worek 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malopolanin Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2023 W Charsznicy niema z tego co wiem zadnego skupu w tamtych okolicach z tego co wiem to jedyny najbliszy skup jest w Miechowie te 0.60 to jedynie jak pazerny rolnik rolnikowi wyrwie i sprzeda na prawdziwy skup po 0.90-1zl takze sytuacja bez znaczenia. 6 godzin temu, Gość Kmi napisał: Mocno się ruszyło skupy okolica charsznicy 0,60 worek 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2023 53 minuty temu, Gość malopolanin napisał: W Charsznicy niema z tego co wiem zadnego skupu w tamtych okolicach z tego co wiem to jedyny najbliszy skup jest w Miechowie te 0.60 to jedynie jak pazerny rolnik rolnikowi wyrwie i sprzeda na prawdziwy skup po 0.90-1zl takze sytuacja bez znaczenia. Same naganiacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2023 2 godziny temu, Gość malopolanin napisał: W Charsznicy niema z tego co wiem zadnego skupu w tamtych okolicach z tego co wiem to jedyny najbliszy skup jest w Miechowie te 0.60 to jedynie jak pazerny rolnik rolnikowi wyrwie i sprzeda na prawdziwy skup po 0.90-1zl takze sytuacja bez znaczenia. Jak tak uważasz to jesteś w dużym błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2023 9 godzin temu, Gość Kmi napisał: Jak tak uważasz to jesteś w dużym błędzie Tak jest w charsznicy już wcześniej pisalem tam kazdy chce wyrwać za marny grosz niema nikogo kto by normalnie tam placil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2023 40 minut temu, Hub napisał: Tak jest w charsznicy już wcześniej pisalem tam kazdy chce wyrwać za marny grosz niema nikogo kto by normalnie tam placil A gdzie tacy są co dobrze zapłacą jak jest nadmiar towaru i brak ruchu i każdy szuka jak się tylko wcisnąć na hurtownie i przetwórnie w miejsce drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2023 1 godzinę temu, Gość Kmi napisał: A gdzie tacy są co dobrze zapłacą jak jest nadmiar towaru i brak ruchu i każdy szuka jak się tylko wcisnąć na hurtownie i przetwórnie w miejsce Ja tylko mówię jakie oferty z okolic charsznicy dostaje .. ma swoich stałych klientów z którymi się dogaduje nie wyrywają od człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik p. Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2023 Ci co kupują w Charsznica to są wybawiciele a nie kupcy czy skupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2023 Jak cena uwas?? Krakow rybitwy dziś biala 1zl. Czerwona 2 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franciszek Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2023 Sytuacja jest taka że szukają towaru z Global gap w worku + strecz lub bb i 1,5/kg ich nie krzywi. Grisze i Swietosławy dzwonią no i robi się gęsto co mnie bardzo cieszy. Oczywiscie nie brakuje łap ktore mamrzą cos tam o grosiakach, heh. Czyzby kapusta stala sie cebulą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2023 Widziałem ogłoszenie z ofertą kupna czerwonej w kartonbox po 3zł za kg. Cena aż tak wystrzeliła do góry? Podobno do Niemiec dużo idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malopolanin Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2023 16 godzin temu, Hub napisał: Jak cena uwas?? Krakow rybitwy dziś biala 1zl. Czerwona 2 zl Z tego co wiem to w malopolsce ladnom z nalotem w handlowym wymiarze spokojnie mozna podac po 2.5zl/kg ja teraz negocjuje 3zl. M ysle ze jesli nic sie nie zmieni po niedzieli beda tacy ktorzy 3zl zaplaca czerwonej niema skupy wyciagly ludziom kapuste w okresie kiedy biala sie nie sprzedawala i pekin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hub Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2023 6 godzin temu, Gość malopolanin napisał: Z tego co wiem to w malopolsce ladnom z nalotem w handlowym wymiarze spokojnie mozna podac po 2.5zl/kg ja teraz negocjuje 3zl. M ysle ze jesli nic sie nie zmieni po niedzieli beda tacy ktorzy 3zl zaplaca czerwonej niema skupy wyciagly ludziom kapuste w okresie kiedy biala sie nie sprzedawala i pekin. Noi fajnie ze drożeje... podobno po 2.5 też wołali. ...także niech każdy pisze po ile jest i trzymajmy cenę bo koszty są naprawdę duże a agregaty chodza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2023 Wszystko po 4zł kg abo niech se zasadzo sami będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mantgl Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2023 Niedziela Bronisze: Biała 15-20 Czerwona 20-30 Marchew brudna 1,4-2,0 myta 3 Burak 0,9-1,2 U łapek +2zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość K Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2023 Panowie , jak sytuacja z kapustą biała i czerwoną słychać, że czerwona szaleje , a biała od poniedziałku ma drożeć , a u was jakie ceny i jak sytuacja ze zejściem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi