Gość Gruby Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Panowie a co z czerwoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość as1 Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Panowie ile razy jak kapusta byla tania i komus sie muwilo ze zdrozeje to patrzyl z kpina a przeciez takie sytuacje z biala mialy miejsce nie jeden raz tak naprawde o tej porze kapusta rzadko miala cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kodżak Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Stoi jak ogórek w majtkach. Tak samo ciężko ze sprzedażą.Ale w czerwonej są jakieś nadzieję jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yoyo Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Jeszcze trochę i kapusta biała nie będzie się w ogóle sprzedawała, bo nie będzie jej nikt jadł. Młoda jeszcze ma zejście, stara nie jest nikomu powoli potrzebna, bo młode pokolenie nie gotuje takich rzeczy do których jej się używa. Czasy się zmieniają, spożycie maleje, a produkcja rośnie i jest to co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 40 minut temu, Gość Skoczek napisał: Gość Kapustka. Ty się śmiejesz z tunelików a już pewnie sam masz zasiane że trzy.... Może i nasadzilem, a co nie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skoczek Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 A sadź nawet w gumioku ale nie wyśmiewaj ludzi z tunelikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skoczek Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Gościu Kapustka. A ty to WGL dużo masz tej kapustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gutek Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Ej a po ile towar sprzedajcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapski Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Panowie każdy orze jak może a jak komuś ogórek nie staje "kodżak" to lepiej powiedzieć po ile się towar sprzedaje a nie siać propagandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Kolego napewno więcej niż Ty. Zajmuje się produkcją tylko wczesnej kapusty poniewaz na inna nie widzę racji bytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skoczek Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Jak nie widzisz racji bytu to proponował bym zająć się uprawą bananów... Bo żeby się wypowiadać na jakiś temat trzeba by cokolwiek wiedzieć a nie zmyślać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 46 minut temu, Gość Skoczek napisał: Jak nie widzisz racji bytu to proponował bym zająć się uprawą bananów... Bo żeby się wypowiadać na jakiś temat trzeba by cokolwiek wiedzieć a nie zmyślać ... Sądzę kapuste z dziada pradziada i wiem jak ja uprawiać, nie będziesz mnie uczył. Przyjedź do mnie na plac to pogadamy może wtedy zmienisz zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KPR Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 A kto psuje cenę na rybitwach? Oddajcie za darmo to się nie dziwcie.Sadownicy trzymają się razem I zarabiają a my ? Na raty brakuje A opłaty z roku na rok coraz większe czy to prąd czy gaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uczciwy rolnik Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 Skoczki będą robić cały czas bo większość z nich ma prace sezonowe czyli od maja do października i nie utrzymują się z tego tylko licza na złoty strzał w dziesiątkę a więc kapusta i ziemniak jest najłatwiejsza dla nich a przez jesień i zimę wywiozą albo za grosze albo na pole na wiosnę... niestety takie czasy nastały rząd powinien im zrobić koło d*py... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dziad Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Chłopcy nie kłóćta się lepiej wypije flaszkę z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skoczek Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 10 godzin temu, Gość Kapustka napisał: Sądzę kapuste z dziada pradziada i wiem jak ja uprawiać, nie będziesz mnie uczył. Przyjedź do mnie na plac to pogadamy może wtedy zmienisz zdanie . Przyjechał bym ale muszę obierać .... Nie mam czasu na takich handlarzyków jak ty którzy najpierw śmieją się z "tunelików" a potem udają wielkich farmerów z lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 W d*pie byłeś ,gówno widziałeś ja mam 30h ziemi sadze warzywa i sieje zboże żadnych kredytów tylko gotowka. Sprzedaje taniej ale za gotówkę coz z tego ,że wezmę 10gr drożej jak czekać muszę na kasę pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapski Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Jakbys miał jakąkolwiek styczność z tą ciężką pracą to nie śmiałbyś się z chłopów że za niedługo znów muszą siać w tunelikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 8 minut temu, Gość Kapski napisał: Jakbys miał jakąkolwiek styczność z tą ciężką pracą to nie śmiałbyś się z chłopów że za niedługo znów muszą siać w tunelikach Haha....jaką ciężko praca ? do wszystkiego są automaty chyba że obudziłes się sto lat za murzynami?? i robisz w polu stara 30 I gówno z tego ja mam nowe New Hollandy za gotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość John deere Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 To chyba serwis od cb nie wyjeżdża ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek k Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Najlepiej dużo mówić Kapustka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Wszyscy mają za gotówkę tylko ty pewnie masz za bankowe. Trochę skromności bo ci piórka na du...ie urosna. Nie jeden ma o wiele więcej od ciebie i się tak nie nosi.. Od tej roboty to już wam się pod kopułą coś przy lasowalo, mówię o takich jak ten typek kapustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość as1 Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Panowie wlasnie byla mowa o zjednoczeniu sie rolnikow a wy klucicie sie o jakies glupoty tak jak by mialo znaczenie czym kto wsadzil kapuste 30czy nh wazne aby sprzedal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 No właśnie o to chodzi a jak by się tak jeden czy drogi nie nosił to nikomu by nie wadzil, a jak to mówią lepiej się z wielką du..pa wszędzie wejdzie jak z wielką nie wypazona geba. Sorry za pisownię ale z fona pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Przenieśmy tą dyskusję do wątku "co z protestami" i niech każdy kto ma coś sensownego do powiedzenia się wypowie a nie skakać jeden do drugiego kto ma lepszy traktor! Na tym jadą wszyscy że rolnicy niepotrafia się dogadać i zawalczyć o swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi